FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
مهدی من میدونستم انقدر تو دلالی پیشرفت میکنی بیشتر این حرفا روت سرمایه گذاری میکردم :biggrin1:
این مانی با روبن اینهاست یا اونارو اب کردی ناقولایه
نه با با این کل بودجس:دی
با اینکه منم عشق مسی هستم ولی کریس بخر
پولم نمیرسه میرسید هم فقط مسی
اورین اورین به نکته بسیار مهمی داداش گلمون اشاره کرد ولی مهدی پولارو فردا یجا حروم پک میکنه میگید نه فردا ببینید
اَووووووو....اصن شوخیشم قشنگ نیس......
راستش دودلم یه پک 100تایی باز کنم یا نه!

خب یه توضیحی بدم راجب این تیم فصل لعنتی:دی
این طور که تو غیس بوک ut نوشته امشب ساعت 6 لندن(9:30)ما EA شروع به نمایان کردن تیم ها میکنه.....البته قاعدتا نباید هر 8 تا تیم تو یه شب بیان......
تیم سال که یه تیم بود تو 3 روز اومد......حالا اگر قرار باشه اینم مثل همون باشه واگر هر شب بازیکنا اضافه بشن کم کم 24 روز هی پک جدید میدن......
ولی من دوتا سوال برام پیش اومده:
1-آیا تا پایان این بازه زمانی قیمت این بازیکنا همین طور پایین میره؟!!!!!!!!!!!!!!!!(این طوری همه چی مفت میشه)
2-تکلیف تیم هفته چی میشه این وسط؟:|
==========================================
اقا دست EA طلا:دی
یادتونه یه ماه پیش اومدم گفتم به پولم 170 تا اضافه شده؟؟؟؟؟
امروز برام یه ایمیل اومد که ما پس ار تحقیقات تصمیم گرفتیم 175000 کوینز به شما بدیم......دمشون گرم......بعد 4 ماه:)) دیگه فک کرده بودم سره کارم:))
ولی دقت کردین چقدر این ea فکر اقتصادی داره؟
یه ساعت دوبل شانس می ده تو 1 ساعت چندین نفر چندین دلار خرج میکنن
تیم سال میده همه پول خرج میکنن....تیم هفته.....تیم فصل.....بهترین بازیکن بازی(همین زردا)
الهی جز جیگر ببینی:دی خرج دوا درمونت کنی ......
تو روح اون طراح تروفی اینفورم که ما رو هلاک کرده و ea رو خر پول:|

آخرین ویرایش:
آقا اون 170 هزارتا رو شماره حساب میدم بریز به حساب من D:
منم بیام یه تیم ببندم .. هییچی پول ندارم به خدا :( بازیکنام همه مسدوم ، قرارداد تموم شده ! overall شون به زور بشه 50 یا 60 ! اصلن یکیشون وسط بازی بعده اینکه دوگل عقب افتادم یهو پیرهنشو درآورد کوبید زمین همینجوری واسه خودش داشت از زمین میرفت بیرون و فحش میداد بهم :( الان شرمنده بچه هامم, شبا سنگ میبندن به شکمشون میخوابن فرداش با شکم گرسنه میدوئن تو زمین :(

آقا اون 170 هزارتا رو شماره حساب میدم بریز به حساب من D:
منم بیام یه تیم ببندم .. هییچی پول ندارم به خدا :( بازیکنام همه مسدوم ، قرارداد تموم شده ! overall شون به زور بشه 50 یا 60 ! اصلن یکیشون وسط بازی بعده اینکه دوگل عقب افتادم یهو پیرهنشو درآورد کوبید زمین همینجوری واسه خودش داشت از زمین میرفت بیرون و فحش میداد بهم :( الان شرمنده بچه هامم, شبا سنگ میبندن به شکمشون میخوابن فرداش با شکم گرسنه میدوئن تو زمین :(

مرد باش رو پای خوت واسا:دی
20 تا میتونم بدم که یه تیم بسازی پول دراری(اصفهانیم نیستم:دی(ممد منو نزن:دی))

فردا يا شاهد دو برابر شدن سرمايه مهدى يا از صفر شروع كردنش خواهيم بود. :دى
احتمالا فردا قيمت بازيكن ها خيلى مياد پايين چون همه ميخوان سريع پك باز كنن بازيكناشون رو زير قيمت ميفروشن!

---------- نوشته در 04:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:57 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بهترین موقع برای فروش کی هست ؟ یعنی هر چی بزاری رو زمین نمونه !:d

فعلا اصلا بازيكن نفروش،از فردا فقط بخر بعد يكي دو هفته بفروش بزار تب اين تيم فصل بياد و بره!!!
پى نوشت: تو فكرم ايندفعه EA ميخواد بازيكنا رو چه رنگى كنه!؟ : دى

فردا يا شاهد دو برابر شدن سرمايه مهدى يا از صفر شروع كردنش خواهيم بود. :دى
فک نکنم پک باز کنم.....اخه تا الان باز کردم چی گیرم اومده؟!
پى نوشت: تو فكرم ايندفعه EA ميخواد بازيكنا رو چه رنگى كنه!؟ : دى
دقیقا این سوال منم هست:رنگیم کمون شده ut:دی
فعلا اصلا بازيكن نفروش،از فردا فقط بخر بعد يكي دو هفته بفروش بزار تب اين تيم فصل بياد و بره!!!
از من می شنوی کل جملتو بزار تو پرانتز یه منفی هم بزار پشتش:دی
هز چی دارین اگه الانم بفروشین ضرر کردین و دیره......
ودر ضمن فعلا هیچی نخرین....صبر کنین فعلا داره میره پایین.....
ای خدا این قدر که من شما هارو نصیحت کردم بابام منو نکرد:(( بفروشین وگرنه باید صبر کنین تا گرون شه.....سود نمیکنین اینطوری فقط شاید ضرر نکنین

---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:24 PM ارسال شده بود ----------

اقا بازيكنهاي فصل فقط تو پكهاي 100هزار تاييي هستن يا ممكنه توپكهاي 7.5 و 5 تايي هم باشند؟:-/

نه این EA پدر سوخته خوب کارش رو بلده.....تو 100تایی میزاره....مردم میگن 100 تا ریسکه بریم پوینت بخریم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or