FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
نه مصطفی دوست عزیز(اسمت و بگو دیگه:دی) راس میگه علف باید به دهن.......:دی
من معیارام یه چیز ه تو یه چیز دیگه..........
ولی من اینو نمیگم که شوت گل نخوره هد گل نخوره .........میگم مثه کاسیاس و لوریس(به نظر من)سوتی نده....وگرنه چرا از هارت راضیم؟مگه اون گل نمیخوره؟

بحث دروازبان شد من توی فیفا تقریبا توی منیجر و بخش فرندلی تیمهای زیادی ورداشتم ( البته با التیمیت فرق داره اما به هر حال تجربه من این بوده ) به نظر من جو هارت از بقیه بهتر بوده واقعا چیز عجیبیه و بعضی وقتا گل زدن بهش غیر ممکن میشه و بوده بازیهایی که انواع و اقسام شوت هارو زدم و این هارت همرو گرفته
بعد هارت ، کاسیاس خیلی عالیه
نویر روی شوت های فنی و زمینی مشکل داره
اما خود من توی التیمیت هندانوویچ دارم واقعا ازش راضیم
یه چیز مهمی که توی فیفا هست اینه به نظر من به این دقت نکنید ریت یه دروازبان چنده و اینجور چیزا فقط دروازبان سوتی نده ( اون کسایی که با ده خئا ، والدز ، نویر و امثالهم کار کردن منظورم حتما میفهمن )
هندانوویچ از این نظر واقعا عالیه تقریبا بی اشتباهه و توی ضد حمله هم چون پرتاب دستاش عالیه خیلی کمکم میکنه قیمتش هم خیلی مناسبه دیگه دوستان استاد التیمیت هستن بهتر میدونن یه سری بازیکن فقط بخاطر بعد تبلیغاتی که توی فوتبال واقعی دارن قیمتشون اینقدر بالاس وگرنه خیلی از بازیکنا هستن که توی تیمهای متوسطو و لیگهای حاشیه ای بازی میکنن و قیمتشون 10000 تا هم نیست اما کاراییشون از بازیکنایی که بالای 50000 تا معامله میشن بیشتره ... این تیمی هم که الان بستم دقیقا این موضوع رعایت کردم

دوستان من برخلاف فیفا 12 و اوایل همین فیفا 13 دیگه زیاد سمت التیمیت نمیرم چون واقعا اعتیاد اوره و سعی میکنم زیاد کلا بازی نکنم
بره همین دیگه توی این خط که تیمم توی یه لیگ باشه و اینجور چیزا نیستم از الان رفتم یه تیم منتخب درست کردم
الان دنبال یه LM خوب بره سیستم 4-1-2-1-2 هستم که هم قدرتی باشه توی دفاع کم نیاره هم سرعت خوبی داشته باشه و البته قیمتش هم زیر 10000 تا باشه شما کی پیشنهاد میکنید؟ فرقی هم نداره توی کدوم لیگ باشه
یه نکته دیگه اینکه چرا اینقدر این فرمیشن های سیستم 4-1-2-1-2 گرونه؟! تقریبا گرون ترین سیستمه و من خواستم یکی واسه یووتیچ بگیرم 6000 تا قیمتش بود! خود بازیکنم 2000 تا قیمت داره کلا بیخیالش شدم!

---------- نوشته در 08:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:47 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن نویر این طوریم نیست که دوستان میگن!!!!!!!!!!!!!شیرجه هاش خوبه تو تک به تک هم خوبه...........من بوفون داشتم....کاسیاس داشتم.....والدز.....الوز....چک....هارت.....ویسه(نمیدونم درس نوشتم یا نه(اینم خوب بود)) ورم...د خیا و اون اکتشاف دوستمون:دی
من رتبه بندیم اینه:
1-هارت
2-بوفون....نویر..... ویسه
3-ورم
4-د خیا
5-چک
6-الوز
7-کاسیاس
8-والدز
9-اکتشاف دوستمون:دی
بی تعصب هم گفتم:bighug:
مهدی جان معلومه هنوز با هندانوویچ آشنا نشدی :d
سال بعد اومد بارسا بازیاش دیدی در حد مسی و جناب حضرت ازش اسطوره میسازید

بحث دروازبان شد من توی فیفا تقریبا توی منیجر و بخش فرندلی تیمهای زیادی ورداشتم ( البته با التیمیت فرق داره اما به هر حال تجربه من این بوده ) به نظر من جو هارت از بقیه بهتر بوده واقعا چیز عجیبیه و بعضی وقتا گل زدن بهش غیر ممکن میشه و بوده بازیهایی که انواع و اقسام شوت هارو زدم و این هارت همرو گرفته
بعد هارت ، کاسیاس خیلی عالیه
نویر روی شوت های فنی و زمینی مشکل داره
اما خود من توی التیمیت هندانوویچ دارم واقعا ازش راضیم
یه چیز مهمی که توی فیفا هست اینه به نظر من به این دقت نکنید ریت یه دروازبان چنده و اینجور چیزا فقط دروازبان سوتی نده ( اون کسایی که با ده خئا ، والدز ، نویر و امثالهم کار کردن منظورم حتما میفهمن )
هندانوویچ از این نظر واقعا عالیه تقریبا بی اشتباهه و توی ضد حمله هم چون پرتاب دستاش عالیه خیلی کمکم میکنه قیمتش هم خیلی مناسبه دیگه دوستان استاد التیمیت هستن بهتر میدونن یه سری بازیکن فقط بخاطر بعد تبلیغاتی که توی فوتبال واقعی دارن قیمتشون اینقدر بالاس وگرنه خیلی از بازیکنا هستن که توی تیمهای متوسطو و لیگهای حاشیه ای بازی میکنن و قیمتشون 10000 تا هم نیست اما کاراییشون از بازیکنایی که بالای 50000 تا معامله میشن بیشتره ... این تیمی هم که الان بستم دقیقا این موضوع رعایت کردم

دوستان من برخلاف فیفا 12 و اوایل همین فیفا 13 دیگه زیاد سمت التیمیت نمیرم چون واقعا اعتیاد اوره و سعی میکنم زیاد کلا بازی نکنم
بره همین دیگه توی این خط که تیمم توی یه لیگ باشه و اینجور چیزا نیستم از الان رفتم یه تیم منتخب درست کردم
الان دنبال یه LM خوب بره سیستم 4-1-2-1-2 هستم که هم قدرتی باشه توی دفاع کم نیاره هم سرعت خوبی داشته باشه و البته قیمتش هم زیر 10000 تا باشه شما کی پیشنهاد میکنید؟ فرقی هم نداره توی کدوم لیگ باشه
یه نکته دیگه اینکه چرا اینقدر این فرمیشن های سیستم 4-1-2-1-2 گرونه؟! تقریبا گرون ترین سیستمه و من خواستم یکی واسه یووتیچ بگیرم 6000 تا قیمتش بود! خود بازیکنم 2000 تا قیمت داره کلا بیخیالش شدم!
سيناجون ممنون از اينكه اطلاعاتتو در اختيار ما گذاشتي:-*
در مورد هنداويچ بنظرم اونقدرا كه ميگي خوب نيست ولي بازم بنظرت احترام ميذارم بنظرمن مارچتي واقعا عاليه فقط روي بعضي شوتها يه ذره خوب عمل نميكنه
lm هم جوينكو خوبه و بيل كه گرونه يه بازيكن ارزون تو bpl تو تيم وستهام يا وينگان هست بنام جارويس سرعت خوبي داره سانترهاي خوبي هم داره ولي بازم جوينكو بهتره
در مورد 41212 چون تركيب rareي هست و خواهان هم زياد داره بنابراين دلالان دوعالم بدجور داخلش رخنه كردن من بلاخره سبك بازيمو عوض كردم و از اون تركيب پر ايراد راحت شدم:bighug:
بازم ميگم بنظرمن كاسياس و لوريس عالي هستن لوريس هر شوتي گل ميخوره مطمئنم هيچ دروازه باني نميتونه بگيره

سینا ینی میگی هرکی میاد بارسا ما ازش اسطوره میسازیم.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به هیچ وجه منل وجود:دی
مگه این که طرف تازه فن بارسا شده باشد!
اسطوره ی ما پویوله.....رونالدینیو....ژاوی.....اینیستا.....
من بیشتر دوس دارم هارتی....نویری.....اینا بیان چون هندانویچ در حد بارسا نیست....فکر کنم اینو خودتم قبول داری
در مورد بازیکن ارزون هم حق با تو هست......
مثلا هیگواین و بنزما نباید اختلاف قیمتشون این قدر باشه یا اگه هست بنزما باید خیلی بع=هتر از ایگواین لاشه.....مشکل فیفات دیگه

آخرین ویرایش:
اقایون محترم این بحث دروازه بانی به نتیجه نمی رسه
من حرف دوستان رو قبول دارم هر سیستمی لیگ یا دروازبان ممکنه به یه نفر بسازه و باهاش همیشه ببره
ممکنه به یکی نسازه
مثلا من فقط با برزیل میتونم خوب بازی کنم
همه لیگ هارو امتحان کردم با اینکه همشه عشق انگلیس بودم و تیمم انگلیسی بوده تو یوتی فقط با برزیل میتونم قشنگ بازی کنم و بهترین دروازبانم چک بوده
حالا از دیده خیلی دوستان چک خوبه ولی عالی نیست

یکی دوستان 2 هفته پیش سیستم تیمشو انگلیسی کرد و از من واسه انتخاب بازیکن راهنمایی خواست
دقیقا همون بازیکن هایی رو که گفتم خرید و به گفته خودش از 40 تا بازی فقط 2/3 تاشو اونم به زور شاید ببازه
اونم بر میگرده به سبک بازیش
چیزی که مهمه سبک بازیه نه فقط بازیکن

سيناجون ممنون از اينكه اطلاعاتتو در اختيار ما گذاشتي:-*
در مورد هنداويچ بنظرم اونقدرا كه ميگي خوب نيست ولي بازم بنظرت احترام ميذارم بنظرمن مارچتي واقعا عاليه فقط روي بعضي شوتها يه ذره خوب عمل نميكنه
lm هم جوينكو خوبه و بيل كه گرونه يه بازيكن ارزون تو bpl تو تيم وستهام يا وينگان هست بنام جارويس سرعت خوبي داره سانترهاي خوبي هم داره ولي بازم جوينكو بهتره
در مورد 41212 چون تركيب rareي هست و خواهان هم زياد داره بنابراين دلالان دوعالم بدجور داخلش رخنه كردن من بلاخره سبك بازيمو عوض كردم و از اون تركيب پر ايراد راحت شدم:bighug:
بازم ميگم بنظرمن كاسياس و لوريس عالي هستن لوريس هر شوتي گل ميخوره مطمئنم هيچ دروازه باني نميتونه بگيره
مرسی مصطفی
بیل که ارزوس :d جیووینکو راستش از نظر شخصی یکم باهاش مشکل دارم اما انگار مجبورم بگیرمش :d
بابت اون توصیت هم واقعا ممنون در کل سعی میکنم بازیکنارو از یه لیگ یا کشور بزارم

آخرین ویرایش:
خب در اين قسمت ميخوام به برسي ارروهاي فيفا 13 و الخصوص اولتيميت تيم بپردازم
هنگامي كه شما وارد بازي ميشيد و به اون قسمتي كه ميرسيد بايد استارت بزنيد چند گزينه مياد
اگه شما سريع به سرورها كانكت شديد ميفهميد مشكلي نيست و پينگ و سرعت دانلود در حد نرماله ولي اگه اين ارورهاداده شد بفهميد مشكل از كجاست
the servrr is not avilable اين ارور معمولا وقتي ايجاد ميشه كه در لحظه كانكت به سرورها تايم اوت داده شه يا سرعت دانلود كم باشه
unable to servrer اين ارور كه جز بدترين عيب هست يعني كلا نتتون درحد مرگ داغونه احتمالا يا پينگتون بالاي 500هه يا سرعت دانلودتون درحد 5 كيلو بايت:d
خب بعد از گذشتن از اين خان حالا به منوي فيفا راه پيدا ميكنيد در اين قسمت بدون درنگ به قسمت اولتيميت ميريد و روي اون كليك ميكنيد اما متاسفانه يه ارور در انتظار شماست منشا اين ارور چيست؟
به جرات ميتونم بگم اين ارور هنگامي رخ ميده كه سرعت دانلود شما خوب نيست و دستگاه نميتونه اطلاعات رو از سرور دريافت كنه ضمنا در اين قسمت پينگ زياد اهميتي نداره البته منظورم زير 500 هست:-"
خب بعد اينكه شما به اوليتيمت تيم راه پيدا كرديد و اين خان رو هم رد كرديد براي مثال ميريد تو قسمت تركيبها بازيكن دلخواهتونو بخريد يا ميريد تو قسمت تركيب فرندها ببينيد دوستتون چي خريده چي نخريده يا ميريد تو قسمت سيزن آنلاين از خجالت رقيب خارجيتون دربيايد در اين هنگام با يك ارور مواجه ميشويد كه منجر به خارج شدن شما از يوتي و يا فريز فيفا ميشه به جرات ميتونم بگم اين ارور هم به سرعت نت كاملا بستگي داره البته يه ارور ديگه هم هست و اون اينه كه وقتي ميريد تو قسمت سرچ براي سيزن و يا كاپ انلاين بعد اينكه استارت زديد يهو بعد چند ثانيه سرورها شمارو به بيرحمترين جور ممكن با لگد پرت ميكنن بيرون :d اين ارور هم منشا سرعت دانلود هست
خب دوستان همونجور كه دنبال كرديد مهمترين منشا اين ارورها سرعت دانلود هست اگه ديتاريت شماروي 4 مگ بسته باشه بهتون قول ميدم كه هيچوقت چهره زشت اين ارور رو مشاهده نكنيد البته منظور از ديتاريت يعني اون پهناي باندي كه isp خط شمارو روي اون سرويس قرار داده
خب اميدوارم مفيد واقع شده باشه و بتونه مشكل دوستان رو حل كنه:d

من اگه شانس داشتم اون سالی که کنکور دادم رتبم در بین 105 قبول شده 106 نمیشد :d فقط مونده نصرتی از توو پک برام در بیاد :d
سیزن آفلاین که نمیتونیم بزنیم هیچ دیگه آنلاین هم نمیتونم بزنم یعنی قشنگ ثانیه 2 پرت میکنه بیرون فک کنم فقط بشه با تیم هفته بازی کرد اونم که پول نمیده

زدین معتادمون کردین الان نمیتونم بازی کنم بیاید از دلم در بیارین :d

دوستان يه مشكل داخل اينترنت از كشور ما رخ داده كه هيچكس نميتونه انلاين بزنه نه تنها فيفا بلكه تمام بازيا
فعلا صبركنيد و به باعثو بانيش هم درود بفرستيد:-"

دوستان يه مشكل داخل اينترنت از كشور ما رخ داده كه هيچكس نميتونه انلاين بزنه نه تنها فيفا بلكه تمام بازيا
فعلا صبركنيد و به باعثو بانيش هم درود بفرستيد:-"

ما که از خجالت عمه بزرگوار باعث بانیش در اومدیم
فقط میتونم کاپ افلاین بزنم
بد نیست ولی این هارد واقعا مسخره بازی میکنه انقدر توپو دور محوطه جرمه میپیچونه که اعصابت خورد میشه

از یه لحاظ هم بد نیست
ترفند گول زدنش یاد میگیری
مثلا یه بازیکن هاشو خالی میزاری عمدی اونم سریع پاسش میده بعد با بروبچ دفاع حالشو میگیرید :دی

مسخرس با فرندلیستت میتونی آنلاین بزنی اما نمیشه سیزن بازی کرد!!

اره
البته ديشب بايكي از بچه ها هركاركردم بزنم نشد ولي امشب باممد يه دست زديم:-"
ميگم منه احمق همش انلاين ميزدم واسه همين تعداد باختها و بردهام تقريبا مساوي بود بعضيا شبو روز افلاين ميزدن بعد ميومدن ميگفتن ها ما تعداد باختهامون كمه و از اين حرفها
اين چند روزه بازي ميكنم يه ذره تعداد بردهام بره بالا بعضيا فخر نفروشن به ما:d

تو کاپ افلاین یه کاپ هست گلد پک میده تازه اومده تو لیستم وقتی روش کلیک میکنم مینویسه این کاپ بسته هست و باید ترفی و کابینت تیم بسازی (البته من درست نفهمیدم چی میگه)
دوستان انگلیس وارت منظورش چیه این پیغامه؟

---------- نوشته در 10:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

[SUB]ملت هم عشق المان شدنهاااااا
امروز یه تیکه رفتم ببینم انلاین درست شده یا نه این تیم اوفتاد جلوم :| اصلا هم گلچین نکرده ها :| مدیون هستید اگه فکر کنید این تیم با 100 ک ساخته شده

[/SUB]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or