mamadbahal
کاربر سایت
دقیقا مشکلمون مثل همه , لعنت بهشون اصلا معلوم نیست چه مرگشه
من حتی بازی هم عوض کردم بازم درست نشد
فبفا کلا خیلی باگ داره
به شخصه میگم و کاری به فن های فیفا ندارم / اگر pes انقدر افت نمیکرد عمرا سراغ فبفا میومدم
دقیقا مشکلمون مثل همه , لعنت بهشون اصلا معلوم نیست چه مرگشه
cdm یحیی توره رو بگیر برای یکی دیگه cb هم کابول(تاتنهام) بگیرتیم جدیدم رو دیدی؟40تا دارم لطفا کمک کن چه بازیکنایی اضافه کنم
barclays PL FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
برای من وقتی اینطور میشه یکی از اون کاپ های افلاینو میرم وقتی تموم شد دوباره میرم تو بخش سیزن افلاین که درست میشهواسه من تو قسمت سیزن افلاینه یوتی فیریز میکنه
اصلا نمیتونم واردش بشم
شک نکن بهترین دروازبان ut لوریسهاین تیم جدیدم
barclays PL FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
لوریس عجب دروازبانیهواقعا هرکی فکر کنه بده یه تختش کمه منم اینطوری فکر میکردم ولی الان نظرم کاملا عوض شده شاید میشه گفت بهترین دروازبان تو فیفا هست از همه نظر
برای من وقتی اینطور میشه یکی از اون کاپ های افلاینو میرم وقتی تموم شد دوباره میرم تو بخش سیزن افلاین که درست میشه
تموم میکنمیعنی تو یوتی یه کاپ افلاینو تموم میکنی یا فقط واردش میشی؟

یادت در رفت همین هارتو که میگی از 40 متری با جیرو شوت زدم گل خورد:dاتفاقا همین چن ساعت پیش با روبن دوتا گل زدم بهش....یکی با پای راست زدم اصلا محکم نبود ولی خورد به زیر دستش رفت تو گل......گل بعدی هم یه شوت فنی زدم ولی راحت میشد بگیره ولی بازم خورد به دستش رفت تو گل
ولی هارت عالیه....خیلی ازش راضیم...نویر هم خوبه ول هارت عالیه.....سوپر سیو میکنه!
اتفاقا همین چن ساعت پیش با روبن دوتا گل زدم بهش....یکی با پای راست زدم اصلا محکم نبود ولی خورد به زیر دستش رفت تو گل......گل بعدی هم یه شوت فنی زدم ولی راحت میشد بگیره ولی بازم خورد به دستش رفت تو گل
ولی هارت عالیه....خیلی ازش راضیم...نویر هم خوبه ول هارت عالیه.....سوپر سیو میکنه!

نویرو که باید انداخت سطل اشغال:dنویر برای من که تیمم آلمانیه فقط سوپر گل میخورد ولی هیچ کاری از دستش بر نمی اومد،همون استعدادی که خودم کشف کردم فعلا جواب داده!
دوستان از خدا بترسید بعدش هم از من واقعا هارت از نویر بهتره ؟!؟!؟
تو فیفا اول نویر بعد کاسیاس بعد هارت
یادت در رفت همین هارتو که میگی از 40 متری با جیرو شوت زدم گل خورد:d
اونم ایستاده بود بازیکنم

اون بازيكني مثال زدي مهاجمه خب فرق ميكنه با دروازه باني كه ما كنترلش نميكنيمبابا آخه دروازه بانی که من کشف کردم قیمتش همش 800 سکه است بعد شما با هارت و بوفون و اینا مقایسش میکنید:d
در کل بگم هرکسی بلده از یه بازیکن خاص طوری که دوست داره بازی بگیره برای یکی دی ناتاله سوپر گل میزنه برای یکی دیگه یه بازیکن معمولیه!