FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
دقیقا مشکلمون مثل همه , لعنت بهشون اصلا معلوم نیست چه مرگشه

من حتی بازی هم عوض کردم بازم درست نشد
فبفا کلا خیلی باگ داره
به شخصه میگم و کاری به فن های فیفا ندارم / اگر pes انقدر افت نمیکرد عمرا سراغ فبفا میومدم

تیم جدیدم رو دیدی؟40تا دارم لطفا کمک کن چه بازیکنایی اضافه کنم

barclays PL FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
cdm یحیی توره رو بگیر برای یکی دیگه cb هم کابول(تاتنهام) بگیر

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------

واسه من تو قسمت سیزن افلاینه یوتی فیریز میکنه
اصلا نمیتونم واردش بشم
برای من وقتی اینطور میشه یکی از اون کاپ های افلاینو میرم وقتی تموم شد دوباره میرم تو بخش سیزن افلاین که درست میشه

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:01 PM ارسال شده بود ----------

این تیم جدیدم

barclays PL FIFA 13 Ultimate Team Squad | Futhead
لوریس عجب دروازبانیه:x واقعا هرکی فکر کنه بده یه تختش کمه منم اینطوری فکر میکردم ولی الان نظرم کاملا عوض شده شاید میشه گفت بهترین دروازبان تو فیفا هست از همه نظر
شک نکن بهترین دروازبان ut لوریسه

اتفاقا همین چن ساعت پیش با روبن دوتا گل زدم بهش....یکی با پای راست زدم اصلا محکم نبود ولی خورد به زیر دستش رفت تو گل......گل بعدی هم یه شوت فنی زدم ولی راحت میشد بگیره ولی بازم خورد به دستش رفت تو گل:))
ولی هارت عالیه....خیلی ازش راضیم...نویر هم خوبه ول هارت عالیه.....سوپر سیو میکنه!

اتفاقا همین چن ساعت پیش با روبن دوتا گل زدم بهش....یکی با پای راست زدم اصلا محکم نبود ولی خورد به زیر دستش رفت تو گل......گل بعدی هم یه شوت فنی زدم ولی راحت میشد بگیره ولی بازم خورد به دستش رفت تو گل:))
ولی هارت عالیه....خیلی ازش راضیم...نویر هم خوبه ول هارت عالیه.....سوپر سیو میکنه!
یادت در رفت همین هارتو که میگی از 40 متری با جیرو شوت زدم گل خورد:d
اونم ایستاده بود بازیکنم

حالا من دروازبانی نویر رو ندیدم ولی این لوریس واسه منم نابود بازی کرد و با هرکی هم که لوریس داشت بازی کردم خوب دروازه بانی نکرد

هارت عاليه فقط رو شوتها مثه بقيه گل ميخوره نوير هم اعتقادي بهش ندارم برم المان يه دروازه باني هست اونو خعلي قبول دارم اونو ميگيرم ولي نويرو نه:-"

نویر برای من که تیمم آلمانیه فقط سوپر گل میخورد ولی هیچ کاری از دستش بر نمی اومد،همون استعدادی که خودم کشف کردم فعلا جواب داده!

دوستان از خدا بترسید بعدش هم از من واقعا هارت از نویر بهتره ؟!؟!؟
تو فیفا اول نویر بعد کاسیاس بعد هارت

ای بابا ای100 امین بار میگم.....عزیز من گیم پلی التیمیت خیلی با اونی که تو سیزن میبینی فرق داره......بله تو سیزن کاسیاس عالیه ولی تو التیمیت جلبکه!
تو هارت بگیر توپ هایی میگیره که فکرشم نمیکنی!!!

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

یادت در رفت همین هارتو که میگی از 40 متری با جیرو شوت زدم گل خورد:d
اونم ایستاده بود بازیکنم

داداش من 2 هفته نمیشه هارت گرفتم...اون چن ماهه پیش بود که چک داشتم و چه قدر عاشغال بود!!!!!!!!!!!
=============================================
در ضمن نویر این طوریم نیست که دوستان میگن!!!!!!!!!!!!!شیرجه هاش خوبه تو تک به تک هم خوبه...........من بوفون داشتم....کاسیاس داشتم.....والدز.....الوز....چک....هارت.....ویسه(نمیدونم درس نوشتم یا نه(اینم خوب بود)) ورم...د خیا و اون اکتشاف دوستمون:دی
من رتبه بندیم اینه:
1-هارت
2-بوفون....نویر..... ویسه
3-ورم
4-د خیا
5-چک
6-الوز
7-کاسیاس
8-والدز
9-اکتشاف دوستمون:دی
بی تعصب هم گفتم:bighug:

آخرین ویرایش:
مهدي من اين دفعه باز رئال ساختم هركار ميكردم نميدونم چرا كاسياسم گل نميخورد چه برسه توپ از زير دستش رد بشه:(
فك ميكنم اين بحث دروازه باني رو بيخيال بشيم بهتره چون هيچكس قبول نميكنه و همه حرف خودشونو ميزنن پس با اين شرايط اب در هاون كوبيدن است من سعي ميكنم اگه حالي داشتم به برسي ارورهاي ut و فيفا بپردازم در پست بعدي
اين باز مفيد تره يه ذره اطلاعات دوستان بالا ميره اين بحث دروازه باني كه همينجور پيش بره منجبر به دعوا ميشه و چيزي جز كدورت به ارمغان نميآورد
ببخشيد يه كم كتابي شد#:-s

بابا آخه دروازه بانی که من کشف کردم قیمتش همش 800 سکه است بعد شما با هارت و بوفون و اینا مقایسش میکنید:d
در کل بگم هرکسی بلده از یه بازیکن خاص طوری که دوست داره بازی بگیره برای یکی دی ناتاله سوپر گل میزنه برای یکی دیگه یه بازیکن معمولیه!

بابا آخه دروازه بانی که من کشف کردم قیمتش همش 800 سکه است بعد شما با هارت و بوفون و اینا مقایسش میکنید:d
در کل بگم هرکسی بلده از یه بازیکن خاص طوری که دوست داره بازی بگیره برای یکی دی ناتاله سوپر گل میزنه برای یکی دیگه یه بازیکن معمولیه!
اون بازيكني مثال زدي مهاجمه خب فرق ميكنه با دروازه باني كه ما كنترلش نميكنيم
ملت فك ميكنن دروازه بان بايد تمام توپهارو بگيره شوت گل نخوره هد نخوره تك به تك نخوره=))
در مورد دروازه بان هم ادم هميشه دوست داره بهترين بازيكن چه اعم از بازيكن چه دروازه بان تو تركيبش باشه نميشه كه گل بخوري بگي قبول نيست اين دروازه بان پولش كمه:d
ولي از يه راههايي ميشه فهميد دروازه بان خوب چه دروازه بانيه كه متاسفانه فك نميكنم از گفتنش كسي اطلاعاتش بره بالا براي همين بيخيال ميشم از گفتنش:-"

---------- نوشته در 04:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:10 PM ارسال شده بود ----------

راستي يه چيزي يادم رفت بگم در مورد انتخاب ليگ من روزهاي اول طبق ديدم ميگفتم بهترين ليگ ليگ انگليسه خيلي پافشاري ميكردم الان ميفهمم بعضي از ليگها به بعضيا نميسازه نميشه گفت مثلا طرف فلان ليگ رو بسازه نتيجه ميگيره مثلا كسي ممكنه ليگ روسيه رو بسازه با اينكه دفاعاش داغونن ولي بهتر از ليگ انگليس نتيجه بگيره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or