FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
این تیم فصل فک کنم به این خاطر میاد که پول بدست بیارید مثلا اگر روو حالت خیلی سخت ببریش 1000 سکه بهت میده الان 32 تا تیم فصل اومده یعنی32 بازی میتونی انجام بدی و 32 هزارتا بگیری اگه ببری که به نظرم سادست بردن :d

پ.ن یعنی توپو مشکی میکنن بعد زمینم هم سبز پرنگ بعد توی یه بعد از ظهر کوفتی که نصف ورزشگاه هم سایه هست اصلا دو ساعت باید بگردی دنبال توپ:|

^^^
اون تیم هفته اس که هر هفته میاد.تیم فصل فرق داره.مثل اون تیم سالی بود که چند ماه قبل دادن.

=================
نمیدونم.....اخه یعنی چی تیم فصل؟کجا تحقیق کردی؟مثلا عربستان تیم فصل میده؟یا لالیگا؟
فکر کنم 5 تا تیم بیاد.یک تیم میاد بهترین بازیکنهایی که تو تیم هفته نبودن.تیم شمال و جنوب اروپا.لیگ اسپانیا و انگلیس هم جدا!سرچ کنی تیمهای فصل قبل رو میبینی.مثلا این یکیش:
FIFA 12 Northern Europe Team Of The Year | UltimateFIFA

================
راستی الان از این بی ثباتی قیمتها خوب میشه پولی درآورد.مشتری خیلی کمه برای همین بعضیا میان بازیکنهای خوب رو خیلی ارزونتر میزارن برای فروش.اگر حوصله کنی میتونی به قیمت بهتر بفروشی.مثلا من گوارین رو گرفتم 50 هزار سکه و فروختم 55!مارکیزیو رو گرفتم 59 و فروختم 64.

آقا من قاطی کردم می خوام تمام 250 هزار سکه اضافه مو موقعی که تیم فصل اومد برم پک بخرم.یهو دیدین یک مسی ای چیزی بردم.فوقش میبازم همشو دیگه!!

اقا این رویس و روبن خوب دارن میرن بالا ها........از اون ور ایبرا پایین اومد:))
خوش به حالم شد
===========
صاحب تاپیک نیس سوت و کوره:(

اقا این رویس و روبن خوب دارن میرن بالا ها........از اون ور ایبرا پایین اومد:))
خوش به حالم شد
===========
صاحب تاپیک نیس سوت و کوره:(

كسي منو صدا كرد؟:d
من اومدم بعد از غيبت يه هفته اي تو اين مدت 3 بار isp عوض كردمو امار 5 تا شركتو در اوردم:))

هی لوله گاز ....
یه روز تعطیل داشتیم اونم سونی زد تو حالمون با این اپدیت جدیدش

از بس با هارد بازی کردم حالم داره به هم میخوره رو word class مثل چی گل میخوره رو ;egendry انقدر سگ میشه که نگو یه گل هایی میزنه که تو 500/600 تا بازی fut کسی نتونسته بهم بزنه اخر تخیلی :دی

آقا ما که نمیتونیم اولتیمیت بزنیم یعنی زورمون رو زدیم ولی نشد ( بی سوادیم دیگه :دی )
خواستم بگم این استبان یووتیچ (فیورنتینا) رو ازش نگذرید ..
اگه من اولتیمیت تیم داشتم گزینه اولم بود تو نوک خط حمله ! شوت هاش عالیه ! فینیشینگش هم محشره ! سرعت مناسبی هم داره .. خوب هم سر میزنه
مهمتر از همه شوت های پای چپشه .. با راست هم خوب میزنه .. خلاصه از هر انگشتش یه هنر میریزه :D
به عشق همین یووتیچ سعیمو کردم که اولتیمیت تیم بسازم ولی چه میدونم بازیکای زپرتیم قرار دادشون تموم میشد هی قرمز میشدن مربیشون قراردادش تموم میشد پول نداشتم وو
نشد خلاصه .

آقا ما که نمیتونیم اولتیمیت بزنیم یعنی زورمون رو زدیم ولی نشد ( بی سوادیم دیگه :دی )
اگه من اولتیمیت تیم داشتم گزینه اولم بود تو نوک خط حمله ! شوت هاش عالیه ! فینیشینگش هم محشره ! سرعت مناسبی هم داره .. خوب هم سر میزنه
مهمتر از همه شوت های پای چپشه .. با راست هم خوب میزنه .. خلاصه از هر انگشتش یه هنر میریزه :D
به عشق همین یووتیچ سعیمو کردم که اولتیمیت تیم بسازم ولی چه میدونم بازیکای زپرتیم قرار دادشون تموم میشد هی قرمز میشدن مربیشون قراردادش تموم میشد پول نداشتم وو
نشد خلاصه .

اگه مانی خواستی واسه استارت میتونم بهت وام بدماااا :دی
کلا دست به خیر ما خوبه
جدا از شوخی اگه خواستی خبرم کن
واسه استارت 10 ک یه تیم خوب گلد میشه بست
بعدشم بزن تو کار سیزن خودش بهت سکه میده

اون محاجم فیورنتینا هم که گفتی کارش حرف نداره
به پا جیگر خودم پاتو که نمیرسه ولی بازییش واقعا عالیه

پول خواستی خودمم میتونم بهت بدم.اگر درست و با حوصله پیش بری خوشت میاد.
برای قرارداد بهتره از سایت بری.100 200 صفحه بری عقب با قیمت بهتر میتونی قرارداد پیدا کنی.حالا آموزشش رو خواستی بهت میدم.

نشد خلاصه .
عبداله داوش یکم وقت میبره که تمام چندو چونه کارو یاد بگیری اگه نتت جواب سیزن انلاین التیمیت میده بازی کن حالشو ببر وگرنه خودتو الافش نکن که خیلی زود از بازی های تکراریش خسته می شی

نشد خلاصه .
چوب کاری می کنی تو بی سوادی من چیم پس:|
یکم باید کار کنی تا دستت بیاد و از همه مهم تر باید شم اقتصادی داشته باشی.........کمک خواستی یا پول بگو واسه استارت........
ولی فک کنم تو با سیزن بیشتر حال کنی:دی

راستي اين چند روزه كه نبودم افلاين ميزدم يه ويدئو با ويتا گرفتم از گل خوردن اون سوپر دروازه بان بزودي ميذارم اينجا چك پرستا ببينن باز بيان بگن لوريس شوت خورش ملسه:-l

300k ضرر کردم باورتون میشه؟:((خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این تیم فصل چیه؟چرا قیمت ها بالا پایین میره؟قاطی کردم چی به چیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or