FIFA 13 - Ultimate Team | PSN

بهترين ليگ از نظر شما براي اولتيمت تيم چيست؟

• ليگ انگليس

رای‌ها: 52 44.1%
  • ليگ اسپانيا

رای‌ها: 35 29.7%
  • ليگ المان

رای‌ها: 15 12.7%
  • ليگ ايتاليا

رای‌ها: 11 9.3%
  • ليگ فرانسه

رای‌ها: 0 0.0%
  • ليگ روسيه

رای‌ها: 0 0.0%
  • بازيكنان برزيلي

رای‌ها: 4 3.4%
  • سايرليگها

رای‌ها: 1 0.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    118
من فکر کردم فقط خودم مشکل فریز شدن صفحه و ریستارت شدن سخت افزاری رو دارم،نگو این مشکل اپیدمی شده!
البته حدس میزنم دلیلش فریمور اورجینال 4.40 سونی باشه!چون قبل از اون اصلا از این مشکلات نبود!

نه کاری به اون نداره
من 4.30 دارم فریز میکنه
رو 3.55 هم فریز میکرد

من فکر کردم فقط خودم مشکل فریز شدن صفحه و ریستارت شدن سخت افزاری رو دارم،نگو این مشکل اپیدمی شده!
البته حدس میزنم دلیلش فریمور اورجینال 4.40 سونی باشه!چون قبل از اون اصلا از این مشکلات نبود!
من از همون اول این مشکلو داشتم الانم دارم
مشکل از فیفاست

من از همون اول این مشکلو داشتم الانم دارم
مشکل از فیفاست
ولی من اصلا این مشکل رو نداشتم و از روزی که 4.40 نصب کردم این بلا سرم اومد! حالا یه چیز دیگه از روزی که وارد UT شدم بعد یک هفته بازی یه بازیکنی خریدم تو Watch list گیر کرده! هرچی روش ضربدر میزنم ارور میده از watch list میپره بیرون! شانس نداریم که اشتباه کنه یه چیزی گیرمون بیاد!:d

ولی من اصلا این مشکل رو نداشتم و از روزی که 4.40 نصب کردم این بلا سرم اومد! حالا یه چیز دیگه از روزی که وارد UT شدم بعد یک هفته بازی یه بازیکنی خریدم تو Watch list گیر کرده! هرچی روش ضربدر میزنم ارور میده از watch list میپره بیرون! شانس نداریم که اشتباه کنه یه چیزی گیرمون بیاد!:d
دیگه به این مشکل تا حالا خدارو شکر نخوردم نمیدونم چی بگم

دو تا جا اینترنت گیر میکنه

دم دروازه ما و در دروازه حریف :| یه وقت هایی هم که اصلا هی گیر میکنه تا 5 تا گل بخوری این بازار خریدو فروش هم انگار ناصرخسرو هست رونی 80 هزار تا :|

دو تا جا اینترنت گیر میکنه

دم دروازه ما و در دروازه حریف :| یه وقت هایی هم که اصلا هی گیر میکنه تا 5 تا گل بخوری این بازار خریدو فروش هم انگار ناصرخسرو هست رونی 80 هزار تا :|
بازم برو خدا رو شکر کن فقط این 2 جا واسط بازی گیر میکنه
خیلی از بجه ها اینجا از بس قطع میشه و گیر میکنه بیخیال بازی شدن
منم امروز 3 تا بازی کردم همش قطع شد زدم بیرون
خاک بر سرشون با این سرورشون
حیف 100 تومن پول که واسه این بازی ندادم :دی

بازم برو خدا رو شکر کن فقط این 2 جا واسط بازی گیر میکنه
خیلی از بجه ها اینجا از بس قطع میشه و گیر میکنه بیخیال بازی شدن
منم امروز 3 تا بازی کردم همش قطع شد زدم بیرون
خاک بر سرشون با این سرورشون
حیف 100 تومن پول که واسه این بازی ندادم :دی

نه آخه من اونی که بازی به سبک های پخش کردن قدیم فیلم :d یعنی عکس عکس رفتن جلو رو میتونم تا 70 درصد باهاش کنار بیام یعنی در 70 درصد اوقات میبرم و اینکه جلو درواز یکی دو ثانیه گیر کنه بعد گل بخوری یه جیز دیگست :d

آقا فکر کنم همین تیم هایی که داریم رو با همین پروفایل بشه تو فیفا 14 آورد و بازی کرد!یه سرچی بزنید ببینید این مورد صحت داره یا نه!؟

واقعا اگر از یه چیزه این تیم ارزون من باید ترسید , کرنری ها هستش :d یعنی لمپارد و جان تری توی کرنری ها عالی هستن فک کنم تا حالا از هر 3 کرنر یکیش گل شده باشه :d

دم سونی گرم.با این آپدیت امروز مشکل فریز من حل شد.دوباره با قدرت به fut (البته از نوع آفلاین) برگشتم.:دی

این ea جهانخوار هم خوب سیاستی داره.هندانوویچ حداقل 4 بار میتونست تو تیم هفته باشه اما انتخابش نمیکردن اما این هفته بعد یک بازی معمولی اومدن گذاشتنش تو تیم هفته.90% به خاطر شایعه رفتنش به بارساست.کلا همیشه یکی دو تا طعمه میزارن تا ملت برن پک باز کنن.

جونمون در اومد تا این EA بالاخره در راستای تیم ما قدمی برداشت:d
یه کاپ اروپایی گذاشته که شرط شرکت توش اینه یا تیمت منتخب بایرن و بارسا باشه یا دورتموند و رئال!
از اونجایی که تیم من آلمانیه با 2 تا خرید ارزون وارد جام شدم!
و راحت بازی کردم حالا اگر دیدیم احیانا داریم تحت فشار قرار میگیریم برگ برنده ها رو از روی نیمکت رو میکنیم!!

بازم خوبه همتون با اومدن اپدیت 4.41 خوشحالید
ولی ما کپی خور های بی پول باید صبر کنیم تا اسپوفش بیاد :(

ای بابا اگه ما پول ار بودیم فیزیکیش رو میگرفتیم بدون شریک!!!!!!!!!!

اقا قیمتا یکم بالا رفت.....رویس 86 گرفتم 256 الان زیر 300 نیست......روبن هم داره بالا میره
گفتم گفته باشم نگین نگفتی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or