ببین من که توی سرم نمیره این حرفا و پویول توی ترکیب میمونه:d اعتقادم اینکه این دفاع با بود نبود پویول فرقی نمیکنه چون توی اصلش مورد داره
وقتی آلوز با آلبا میکش جلو این دوتا دفاع وسط هم سرعت ندارن تازه پیکه هم میادش (یادم نبود:d) دیگه فرقی نداره که, به خاطر همین بهش گیر نمیدم
بعد یه بحثی هم که هستش اینکه تو حریفات رئال بودن!! خب اگه یه تیم دیگه بودن باز اینجوری این دفاع خودشو نشون نمیداد
![5 ;;) ;;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/5.gif)
بهت حق میدم حداقل تا عادت کنی جلو رئال 5 دفاعه بچینی
من خودم بعد این همه بازی مقابل رئال هنوز هم بیشترین مشکلم با همین رئاله , به خصوص اگه حریفم هم یه کم گاگول بزنه (توی H2H ) من 4 تا باختم البته یکیش قطعی نت بود اما جالب اینکه 3 باخت دیگه که دادم به حریف های قابلی نباختم
![15 :> :>](/styles/default/xenforo/smilies/meep/15.gif)
جالب بود دوتاشون امارش از فاجعه اون ور تر بود یکیشون 60 تا برد 120 باخت یکی دیگه بود 100 برد 200 باخت (البته حدودی ها)
اصلا میدونی چیه!!؟؟ یه روز بهم وحی شد که جلوی این جور افراد اگر در دست چپ تو دروازه خالی بگذارن و در دست راست تو پنالتی
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
تو باز هم گل نمیزنی ( نکته داشت هااا)
بعد نکات مشترکشون نمره 9.7 به بالای کاسیاس شدنشون بود و به شکل قرینه 3 یا 4 شدن والدز
![5 ;;) ;;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/5.gif)
15 تا شوت میزنیم کلی تک به تک گل نمیشه بعد فقط 1 شوت توی 90 دقیقه خوردم یعنی ته ظلم بود
بعد حالا قانون بدی هم گذاشتن تنوع حریف در حد صفر هستش خیلی لطف بشه بهت به سیتی بخوری
نمیدونم تو هم مثل من هستی توی این موضوع یا نه که اگه حریف من بارسا باشه عروسیمه اغلب 97% بردمشون دیگه چی بشه از دستم در برن تورو نمیدونم , به این نتیجه هم رسیدم که حداقل توی h2h بارسایی ها ضعیف ترن و مایه ننگ نباشن من ندیدم باعث سرافرازی شده باشن