Sina R
کاربر سایت
نه داداشم مشکلی نیست ! البته فیفا 13 بازی کردی میفهمی مثه 12 نیست و خودت میای تاکتیکال :dهمه چی رو توضیح دادی به جز چیزی که من خواستم :d
الان من بخوام legacy بازی کنم شما موشکلی داری؟ :d
نه داداشم مشکلی نیست ! البته فیفا 13 بازی کردی میفهمی مثه 12 نیست و خودت میای تاکتیکال :dهمه چی رو توضیح دادی به جز چیزی که من خواستم :d
الان من بخوام legacy بازی کنم شما موشکلی داری؟ :d
نه داداشم مشکلی نیست ! البته فیفا 13 بازی کردی میفهمی مثه 12 نیست و خودت میای تاکتیکال :d
دوست عزیزم من فقط اینو بگم که لیجنسی برای فیفا بازهای تازه کاره و تاکتیکال هم برای فیفا بازهای حرفه ای ترهبازی کردم با x360 بازم بنظرم legacy بهتره :d
یه سوال از hardbarca:
سیستم تو بارسا چی میزاری و دفاع کیارو میزاری فرزاد ؟
من پویول رو میندازم بیرون و 5دفائه میچینم
دفاع هم پیکه وسونگ و ماسکرانو وسط و البا و الوز هم گوش میزارم
با این یکم دفاعم بهتر میشه نظرت چیه؟
والا در کل بخوای حساب کنی فیفا12 سختتر و جذاب تر بود حداقل برای مندوستان شما که 13 رو بازی کردید لطفا بگید ارزش داره 170 تومن پای این بازی بدیم ؟؟ منظور اینکه چقدر با 12 تفاوت داره و پیشرفت کرده ؟ من الان 12 رو دارم بازی میکنم خداییش کهنه نشده .
رئالی خوب هم خداییش داریمسینا میگم مثل اینکه علی شمشیر رو از رو بسته ول کن هم نیس میخواد باهات وارد بحث بشه
علی جان میگم یه کم LVL اعتراضت به رئال رو بیار پایین منظورم اون پیام بالایی هستش که قبل این پیام دادیش به بعضیها شاید بر بخوره نمیگم دروغ نوشتی یا چیز دیگه اما بچه هایی هم هستن شاید شاید بازیشون به طور کلی بد نباشه
اما این رو هم رد نمیکنم توی هر سطحی هم که باشی از اینکه رئال برداری ضرر نمیکنی حداقلش اینکه میبازی دیگه و احتمالا یه موقعیت 80% گل رو دروازه بانت گرفته که خب سود کردی:d
این که با هم رفیق هستید ، مشکلی با هم ندارید یا هر چیزی رو فقط شما و دوستان خودت میدونی تو این تاپیک فقط شما نیستی که سر میزنی مطالبش رو میخونی یا پست میذاری در نتیجه بقیه یه همچین فکری نمیکنن !برادر چیز خاصی هم نشده بود که زدی همه ی پیام های بچه ها رو کشتی
یه کم دوتا از بچه ها بحث کرده بودن و من هم یه تیکه به فامیلمون انداختم میدونم (رابطه ی ما جدی تر از این حرفاس که یکی به خاطر یه پیام قهر کنه!!) !! همیشه هم نمیشه که واسه هم نوشابه باز کنیمبچه ها اگه شوخی میکنن با کسایی شوخی میکنن که میدونن جنبه اش رو دارن
ولی اگه در این حد سخت گیری هستش پس تایپیک فوتبال که هر پیام درجا باید پاک بشه
سخت نگیریم بهتره یه کم شما هم با بچه ها راه بیا هر از چند گاهی یه کم بحث خیلی نمک تایپیک رو بیشتر میکنه تا اینکه همه در صلح باشن حرف همدیگه رو تایید کنن
دوست عزیزم من فقط اینو بگم که لیجنسی برای فیفا بازهای تازه کاره و تاکتیکال هم برای فیفا بازهای حرفه ای تره
اینم بگم که وقتی میری او season ذفاتروی تاکتیکاله و نمیتونی به هیچ وجه تغییرش بدی و ما از اینجا میفهمیم که خود سازندگان فیفا نظرشون روی تاکتیکاله و تمام و تا اونجایی که من دیدم تموم لیگ هایی که برگزار میشه تاکتیکاله
سیستمی که تازه دو سال پیاده شده واسه حرفه ای هاست بعد سیستمی که از قدیم بوده برا آماتوراست ! به خدا خیلی باحالی!
من با تاکتیکال مشکل ندارم legacy رو ترجیح میدم !
سیستمی که تازه دو سال پیاده شده واسه حرفه ای هاست بعد سیستمی که از قدیم بوده برا آماتوراست ! به خدا خیلی باحالی!
من با تاکتیکال مشکل ندارم legacy رو ترجیح میدم !
ببین کیانوش بستگی داره کجا ازش بازی بگیریاین بوفون معلوم نیست چرا اینجوری ساخته شده ! یه وقت هایی یه توپ هایی رو می گیره که هیچ گلری تو فیفا نمی گیره ! یه وقت هایی هم یه گل هایی می خوره که والدز هم نمی خوره دیشب تو سیزن با یه المانیه بازی کردم بوفون هم کلا نه نمی گفت ! همرو خورد با این حال چون سوپر ماریو خوش درخشید مشکلی پیش نیومد و بازی رو بردم !
سینا تو ده روسی رو به مونتولیوو ترجیح می دی ؟ خودم همیشه بین اینکه به کدومشون بازی بدم دو دل می شم . ده روسی تو کار های هجومی ضعیفه و اصلا تو کار های هجومی خوب شرکت نمی کنه ! ولی تو کار دفاعی عالیه ! از اونطرف مونتولیوو بر عکسه به نظرم ماجو هم داره می ره رو اعصابم ! اصلا نمی شه باهاش اسکیل زد ! خشک بازی می کنه این پسر
باشهولی به نظرت چرا تو season فقط تاکتیکال میشه گذاشت؟تو season فکر میکنم حدود 3میلیون فیفا باز داریم
بعد اینطور که تو میگی پس ما نتیجه میگیریم که خود EA اومده تاکتیکال گذاشته تا همه اماتور بشن
خیلی جالبی:dاخه خود ea اومده همه دنیا رو مجبور کرده تاکتیکال بازی کنن بعد تو وقتی میگی میگی تاکتیکال برای اماتوراست:-o اخه داداشه گلم اینطوری که همه دنیا اماتور هستن و اونایی که توpsbox تو تهران هر سال کاپ برگزار میکنن و کلی ادم شرکت میکنن همه اماتور هستن و شما یکی که legacy میزاری درست میگی؟
منم بهت پیشنهاد میکنم تاکتیکال بازی کن چون هر وقت دلت بخواد میتونی بری season هر وقت دلت بخواد میتونی بری wourld cup و میتونی تو جام های بازی های انلاین شرکت منی ولی اگه بخوای legasy بزلری باید قید همه اینارو بزنی
این بوفون معلوم نیست چرا اینجوری ساخته شده ! یه وقت هایی یه توپ هایی رو می گیره که هیچ گلری تو فیفا نمی گیره ! یه وقت هایی هم یه گل هایی می خوره که والدز هم نمی خوره دیشب تو سیزن با یه المانیه بازی کردم بوفون هم کلا نه نمی گفت ! همرو خورد با این حال چون سوپر ماریو خوش درخشید مشکلی پیش نیومد و بازی رو بردم !
سینا تو ده روسی رو به مونتولیوو ترجیح می دی ؟ خودم همیشه بین اینکه به کدومشون بازی بدم دو دل می شم . ده روسی تو کار های هجومی ضعیفه و اصلا تو کار های هجومی خوب شرکت نمی کنه ! ولی تو کار دفاعی عالیه ! از اونطرف مونتولیوو بر عکسه به نظرم ماجو هم داره می ره رو اعصابم ! اصلا نمی شه باهاش اسکیل زد ! خشک بازی می کنه این پسر