Kiami
کاربر سایت
همون ! دلتون رو خوش کنید به جام اروپا ! لیگ قهرمانان که اصلا راه نمی دن اینترو اخه بعد می تونم ازتون سوال کنم به چه جراتی اجازه قیاس شیاطین سرخ رو با اون تیم در پیتتون می دی ؟ اخه شما تو لیگ خودتون هم پر افتخار ترین نیستید ! من حاضرم با یه یوونتوسی بیام بحث کنم . ولی اینتر که اصلا قابل نیست اخه برید تو لیگ خودتون فعلا یه خودی نشون بدی ، قیاس خارج از مرز های ایتالیا پیش کش ! 3 بار قهرمانی در لیگ قهرمانان و 2 بار هم نایب قهرمانی ! حالا می تونم افتخارات تیم شما در لیگ قهرمانان رو بپرسم !؟ یوفا و باشگاه های جهان و ... که ارزشش نسبت به چمیون زیر موزاییکه ! لیگ خودتونم که دیگه اشاره نمی کنم ! چند تا قهرمانی از یوونتوس کمتر دارید ؟ کلا تیم درجه 2 ایتالیا محسوب می شیداین جام هم بره تنوع بد نیست
سر الکس همین الان پر افتخارترین مربی باشگاهی دنیا هست و اینقدر جام اورده که دیگه حال خودشم از جام بهم می خوره اونموقع که 4 شگفت انگیز بارسلونا رو حذف کرد و مسی هم تو اون بازی تعویض شد شما هنوز بارسلونا رو نمی شناختی حالا دو تا فینال به خاطر برتری شدید بازیکن باختن خیلی چیز عجیبی نیست . اون بازیکنارو به دل بوشکه هم دادن و دیدی که هم قهرمان جهان شدن هم اروپا ! به من و تو هم بدن همینه ! ما افتخار می کنیم که کریس رونالدو رو از جوب پیدا کردیم کردیمش بهترین بازیکن دنیا حالا اومده می خواد جلوی خود ما شاخ بشهاین دمه اخری که اونطوری جلو بارسا به لرزش افتاد! جلو رئال تا مرز سکته میره ها!! از ما گفتن بود
در مورد رئال هم که خندم می گیره اصلا ! فعلا برن تو لیگ خودشون از اون منجلاب بیرون بیان با اون تیم در پیت بعد بیان با صدر نشین معتبر ترین لیگ دنیا کل کل کنن !
در اخر اینکه از این به بعد دیگه تیم ملی بر نمی دارم و باهات منچستر یونایتد _ اینتر می زنم . پر رو شدی مثل اینکه