FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
مهدی سیلوا همچین بازیکن شاخی هم تو میگی نیست :d اون حرفه ای هایی که من سیتی میشن این بچه رو بیرون میزارن!
در مورد سوالت هم جرارد و لمپارد هافبک دفاعی نیستن پس همون ژابی الونسو بگیر :d

نه اخه تو التیمیت نمیزنی شاید ندونی.تو التیمیت میتونی پست بازیکنا رو کاملا به طور تخصصی عوض کنی!ینی میشه خدیرا رو کرد مهاجم وسط.البته جرارد و لمپارد مثل اینی که گفتم نیستن!می خوام از هافبک میانی بیارمشون هافبک دفاعی

در مورد سیلوا هم تو واقعیت که شاخه حالا تو فیفا نمیدونم!چرا استفادش نمیکنن؟مگه چشه؟

سلام
چرا همه اینجا به رئال گیر میدن
مگه بارسا ,بایرن و من سیتی تیم 5 ستاره نیستند
مسی که خیلی بدتر از کریسه
در ضمن آدم با یه تیم راحتر میتونه بازی کنه اصلا بحث کریس نیستش اونایی که با من بازی کردن دیدن من از همه بازیکنام استفاده میکنم
تازه من خودم عاشق بازی کردن با تیم های خوزه>:d=(( هستم حتی اونموقعی که سر مربی پورتو بود من پورتو میگرفتم البته ps2:d:d
از الانم بهتر بازی میکردم چون توی این تیم ها بین بازیکناشون هماهنگی خاصی وجود داره

آخرین ویرایش:
نه اخه تو التیمیت نمیزنی شاید ندونی.تو التیمیت میتونی پست بازیکنا رو کاملا به طور تخصصی عوض کنی!ینی میشه خدیرا رو کرد مهاجم وسط.البته جرارد و لمپارد مثل اینی که گفتم نیستن!می خوام از هافبک میانی بیارمشون هافبک دفاعی

در مورد سیلوا هم تو واقعیت که شاخه حالا تو فیفا نمیدونم!چرا استفادش نمیکنن؟مگه چشه؟
مهدی توی بازی درگیرانه سیلوا کم میاره
بره همین نمیزارنش
اما توی فوتبال واقعی که یکی از بهتریناس

آقابعضی از این بچه های ایرانی از این خارجیا بی جنبه تر شدن!!! امشب با یکی از به اصطلاح دوستان فرندلی زدم،(اسمش رو نمیگم که تایپیک رو متشنج نکنم، همه میشناسیدش احتمالاً) تو یک چهارتا بازی پشت سر هم باخت!!! پنجمی رو دوتا گل بهش زدم بعدش توی یک صحنه دیگه سه یا چهارتا از بازیکناشو دریبل زدم یهو از بازی اومد بیرون به من میگفت رمز زدی، بازیکنای من دریبل می خوردن راحت!!!! بعد بهش گفتم برو بچه، به ما نمی خوری اصلاً!!! بعدش شروع کرد به فحش دادن!!! یک همچین فرندایی داریم ما!!!!-
----------------------------------------------------------------------------
بچه ها خالا که فرشاد هم تقریباً حضورش پر رنگ تر از قبل شده، اگر میشه یک جام بذاریم و لذتش رو ببریم!!!(در حد یک پیشنهاد، همه ی شما خودتون استادید)

آقابعضی از این بچه های ایرانی از این خارجیا بی جنبه تر شدن!!! امشب با یکی از به اصطلاح دوستان فرندلی زدم،(اسمش رو نمیگم که تایپیک رو متشنج نکنم، همه میشناسیدش احتمالاً) تو یک چهارتا بازی پشت سر هم باخت!!! پنجمی رو دوتا گل بهش زدم بعدش توی یک صحنه دیگه سه یا چهارتا از بازیکناشو دریبل زدم یهو از بازی اومد بیرون به من میگفت رمز زدی، بازیکنای من دریبل می خوردن راحت!!!! بعد بهش گفتم برو بچه، به ما نمی خوری اصلاً!!! بعدش شروع کرد به فحش دادن!!! یک همچین فرندایی داریم ما!!!!-
----------------------------------------------------------------------------
بچه ها خالا که فرشاد هم تقریباً حضورش پر رنگ تر از قبل شده، اگر میشه یک جام بذاریم و لذتش رو ببریم!!!(در حد یک پیشنهاد، همه ی شما خودتون استادید)
منم موافقم با cup
اینطوری همه با هم آشنا میشن رفاقت ها هم بیشتر میشه

داش حسام نظر لطفته.اما خوب اگه دوست دارید کاپ بندازین.من نباشم نمیشه مگه؟؟:)کاپ بندازین لذتشو ببرین.من معمولا اخر هفته ها بتونم آنلاین میشم نه همیشه

کاپ وحشتناک رو اعصابه :d
دیگه لیگ و کاپ و اینجور چیزا زیاد برگزار کردم اونجا یه سری بازیارو زیادی جدی میگیرن
بهتره کاپی باشه که بین تعداد کمی برگزار بشه از بچه های خودمون
که هم بازیشون خوب باشه هم جنبه برد و باخت داشته باشن

کاپ وحشتناک رو اعصابه :d
دیگه لیگ و کاپ و اینجور چیزا زیاد برگزار کردم اونجا یه سری بازیارو زیادی جدی میگیرن
بهتره کاپی باشه که بین تعداد کمی برگزار بشه از بچه های خودمون
که هم بازیشون خوب باشه هم جنبه برد و باخت داشته باشن
داداش من جنبم پایینه دلمم کوچیکه ولی برای کاپ باهاتون کنار میام:d البته اگه مارو راه بدین
سینا اون قضیه فرندلی کاپ تو psbaz چیه ؟؟

داداش من جنبم پایینه دلمم کوچیکه ولی برای کاپ باهاتون کنار میام:d البته اگه مارو راه بدین
سینا اون قضیه فرندلی کاپ تو psbaz چیه ؟؟
هیچی یکی از بچه ها گفت یه تاپیک براش بزنم میخواد یه سری کاپ دوستانه 4 جانبه برگزار کنه البته زیر نظر سایت نیست

آقا این داستان چیتر و متقلبو اینا چیه!؟:d
امروز تو 2تا بازی دقیقه 2 گل زدم بعد طرف فرتی اومده بیرون هی چیتر چیتر میکنه!مگه چیتم میشه زد!؟

آقا این داستان چیتر و متقلبو اینا چیه!؟:d
امروز تو 2تا بازی دقیقه 2 گل زدم بعد طرف فرتی اومده بیرون هی چیتر چیتر میکنه!مگه چیتم میشه زد!؟

وقتی به یه آماتور دقیقه 2 گل میزنی نمیتونه درک کنه :d
تو هم تا میتونی مورد عنایت قرارشون بده :d

هیچی یکی از بچه ها گفت یه تاپیک براش بزنم میخواد یه سری کاپ دوستانه 4 جانبه برگزار کنه البته زیر نظر سایت نیست
سینا نظر شما در مورد جدول سری A رو می تونم بپرسم ؟ :دی صدر نشینی با شرایط برابر نه با بازی کمتر دیگران ! لذت زیادی داره :دی فقط حیف شد تنها عدد که تو جدول صفر بود بلاخره اخرای بازی ها شد 1 !! باخت هام رو می گم :دی البته عیب نداره نمک جدول بیشتر شد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or