اتفاقا بچه مثبت ها شبا بیدارن دنبال "مثبت گرفتن" ، بچه منفی ها دیگه سرخورده شدن مثل مامان بزرگ ها 9 و 10 می خوابن:dمیرن لا لا:d
بابا این چه وضعیتیه!!!شونصد تا فرند داریم 4 تاشون از ساعت 1-2 شب به بعد انلاین نیستن.همه بچه مثبتبابا مثلا اخر هفتست.یه نموره بیشتر بیدار باشید دیگه.همه باتری هاشون ضعیفه چرا!!!
Low battery
دوستان اطلاع دقیق تر دارند ولی فکر می کنم بخش ULTIMATE TEAM این کارو براتون انجام بده به بهترین شکل .سلام مجدد
دوستان من می خوام از پایه یه تیم کامل بسازم و با امتیازی که میگیرم کم کم بازیکنهای دلخواه رو بخرم
تو قسمت انلاین همچین گزینه ای داره؟
سپاسگذار
خو راست میگم دیگه:dبه خدا حال بده بازی و طرف مقابلم پایه باشه تا 5-6 صبح هم وامیستم:dبا فرزاد و حمید کاپ میندازیم از 12 میشینیم میزنیم همدیگرو میترکونیم تا 7-6 صبح .جایی که نور افتاب دربیاد و بگه بسته بابا من از رو رفتم شما نرفتین:dاتفاقا بچه مثبت ها شبا بیدارن دنبال "مثبت گرفتن" ، بچه منفی ها دیگه سرخورده شدن مثل مامان بزرگ ها 9 و 10 می خوابن:d
آخر شب ها فیفا بازی کردن توی تاریکی اتاق خیلی می چسبه راست می گی جدا، فقط به شرطی که .... ولش کن شرطو نمی گم :d
جات خالی دیشب با زنیت روسیه خوردم به میلانتون بعدش خارج شدم! بابا این ورزشگاه میلان در روز زیر نور افتاب از اون حالگیراس(!) همش سایه میله و چوب و در تخته(!) داخل چمن می افته من دچار تاری دید می شم کم چشمام ضعیف هستش :d
یک ورزشگاه خوب داره فیفا اونم آلینز آلمان هستش b-)
مورینیو دو سالی که فقط اینتر بودو یک لیگ ، نتونست یه قهرمانی بدون شکست بیاره :dکمال جون من امضات عوض کن :d
مورینیو مربیتون بود چیکار میکردی :d
ساعت 2 شب اکثر آی اس پی ها ساعت رایگانشون شروع میشه ، سرعت در حد دایال آپ میشه ، سر همین اصلا نمیشه آنلاین زدمیرن لا لا:d
بابا این چه وضعیتیه!!!شونصد تا فرند داریم 4 تاشون از ساعت 1-2 شب به بعد انلاین نیستن.همه بچه مثبتبابا مثلا اخر هفتست.یه نموره بیشتر بیدار باشید دیگه.همه باتری هاشون ضعیفه چرا!!!
Low battery
گیر می دم داداش خیلی آفتاب سایه داره عوضش کنیدb-)خو راست میگم دیگه:dبه خدا حال بده بازی و طرف مقابلم پایه باشه تا 5-6 صبح هم وامیستم:dبا فرزاد و حمید کاپ میندازیم از 12 میشینیم میزنیم همدیگرو میترکونیم تا 7-6 صبح .جایی که نور افتاب دربیاد و بگه بسته بابا من از رو رفتم شما نرفتین:d
به زمین ما هم گیر نده داداش.همینه ک هست
خو راست میگم دیگه:dبه خدا حال بده بازی و طرف مقابلم پایه باشه تا 5-6 صبح هم وامیستم:dبا فرزاد و حمید کاپ میندازیم از 12 میشینیم میزنیم همدیگرو میترکونیم تا 7-6 صبح .جایی که نور افتاب دربیاد و بگه بسته بابا من از رو رفتم شما نرفتین:d
ساعت 2 شب اکثر آی اس پی ها ساعت رایگانشون شروع میشه ، سرعت در حد دایال آپ میشه ، سر همین اصلا نمیشه آنلاین زد
دوستان من يه چيزايي در مورد دورتمند ميخوام بگم ولي بخدا هدفم كم كردن ارزش كار عبدالله نيست
همونجور كه دوست عزيز يونتوسيمون گفت تيم دورتمند به هيچ وجه ضعيف نيست كسايي كه اولتيميت ميزنن ميدونن اين تيم چيه واقعا با وجود بازيكناني مثه وايدن فلر هولمز لودونسكي مارو گوتزه و اسواين واقعا نميشه به اين تيم لقب ضعيف رو داده قبول دارم درحد رئال و بارسا نيست اما به هيچ وجه ضعيف نيست همين 4 5 تا بازيكني نام بردم اكثرا كسايي كه از ليگ المان استفاده ميكنن هميشه فيكس تيمهاشون هست
تو مگه موقعيتي هم داشتي؟ها ! ای اینایی که الان گفتی یعنی چه ؟ مو نفهمیدوم ! :d
آقا بازیمون باید 8/15 میشد .. این یه مهمون ناخونده اومد نشست وردست من، اینم نه میشه بهش بگی برو نه میشه .. :/ رو این یکی مانیتور بغل دستیم گذاشته تک تک کلیپ ملیپ ای کامپیوترمو زیرو رو میکنه .. دوربین مخفی میگذاشت میخندید.. واسادم یکم این بره بعد بزنیم مسابقه مون رو ، رفت اون یکی اتاق بعد دوباره برگشت و دوباره .. :/
اصلن تمرکز منو به هم ریخته بود فعلن که دوتا یک هیچ باخت داشتم دوتا گل رو هم با کله زدین نامردا اگه مردین بیاین از وسط ردشین
ها ! ای اینایی که الان گفتی یعنی چه ؟ مو نفهمیدوم ! :d
آقا بازیمون باید 8/15 میشد .. این یه مهمون ناخونده اومد نشست وردست من، اینم نه میشه بهش بگی برو نه میشه .. :/ رو این یکی مانیتور بغل دستیم گذاشته تک تک کلیپ ملیپ ای کامپیوترمو زیرو رو میکنه .. دوربین مخفی میگذاشت میخندید.. واسادم یکم این بره بعد بزنیم مسابقه مون رو ، رفت اون یکی اتاق بعد دوباره برگشت و دوباره .. :/
اصلن تمرکز منو به هم ریخته بود فعلن که دوتا یک هیچ باخت داشتم دوتا گل رو هم با کله زدین نامردا اگه مردین بیاین از وسط ردشین
داداش من بیشتر شبها تا صبح بیدارم درسته بازیم به شماها نمیرسه ولی برای سرگرمیه شماها خوبه دیشب که قسمت نشد بازی کنیم ولی در اولین فرصت پیغام بده تا بازی کنیمخو راست میگم دیگه:dبه خدا حال بده بازی و طرف مقابلم پایه باشه تا 5-6 صبح هم وامیستم:dبا فرزاد و حمید کاپ میندازیم از 12 میشینیم میزنیم همدیگرو میترکونیم تا 7-6 صبح .جایی که نور افتاب دربیاد و بگه بسته بابا من از رو رفتم شما نرفتین:d
تو مگه موقعيتي هم داشتي؟