منم نویر رو خریدم خیلی بهتره از هارت ( ظارت ) میباشدبزودي lloris رو به عنوان دومين دروازه بان گرانقيمت ut ميخرم قيمتش بين 90 تا 100 هست:d
بابا اینقد نگید فلان دروازه بان سوتیه فلانی افتضاحه، اون یکی خیلی خیلی بهتره و فلان ! دروازه بانا 20 تا 30 درصد مهمه کیفیتشون، بقیه ش به عهده خودتونه که گل نخورید.
موقعی که مهاجم حریف شوت میزنه گرفتن فرمان به سمتی که توپ داره میره خیلی موثره تو اینکه دروازه بان توپو بتونه دفع بکنه
مواقع تک به تک هم درست همون موقعی که مهاجم شوتش رو میزنه اگه جهت رو سمت شوت مهاجم بگیرید و با یه زمان بندی مناسب مربع رو بزنید احتمال اینکه دروازه بان بتونه با پاش یا یه شیرجه سریع توپو دفع بکنه خیلی زیاده
با خروج به موقع و بستن زاویه به روی مهاجم حریف هم میتونید تاثیر بزارید .
اره خیلی خوب بودداربیه چقد حال داد :d ولی با سه دفاع هم عالی بازی میکنی سینا !
اولش 4231 گذاشتم که رو دفاع و ضدحمله گل بزنم بهت دیدم نه ! با هشت نفر حمله میکنی ! نمیشه تو قوطی باشم
زدم 433 هجومی که دیگه دیگه ..:d
فرشاد گفت که دیگه تیمشو برندارم
عبدالله تو که داری برای همه چیز راهکار میدی ، برای مهار رونالدو هم یه راهکار میدی؟ :d
بعضی ها که فقط میخوان با رونالدو فرار کنن کاری نداره مهار کردنشون ولی بعضی ها خوب بلدن ازش استفاده کنند ، اونها رو باید چیکار کرد؟ :d
داش عبدالله من کی گفتم برندار؟؟:dچرا حرف دهنمون میذاری!!:dفرشاد گفت که دیگه تیمشو برندارم
عبدالله تو که داری برای همه چیز راهکار میدی ، برای مهار رونالدو هم یه راهکار میدی؟ :d
بعضی ها که فقط میخوان با رونالدو فرار کنن کاری نداره مهار کردنشون ولی بعضی ها خوب بلدن ازش استفاده کنند ، اونها رو باید چیکار کرد؟ :d
داش عبدالله من کی گفتم برندار؟؟:dچرا حرف دهنمون میذاری!!:d
گفتم اونقدر حرفه ای هستی همش میبری دیگه نمیشه جلوتو گرفت:d
میرن لا لا:dشما میدونی پشه ها روزا کجا میرن ؟ :d
فکر می کنم که اگر گل روی easportsfootball.com آپلود کنید( به جای سیو) بعدش از طریق وب سایت می شه به pc منتقل کرد. در وضع طبیعی باید همین حالت باشه و بدون دردسر!عبداله جان شما هنوز با پدیده ای به نام ویکتور والدز اشنا نشدین :d
دوستان این گل هایی که داخل فیفا میزنیم و سیو میکنیم راهی وجود داره بریزیم روی PC ببینیم؟