FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
cerealwth.png

بابا اینقد نگید فلان دروازه بان سوتیه فلانی افتضاحه، اون یکی خیلی خیلی بهتره و فلان ! دروازه بانا 20 تا 30 درصد مهمه کیفیتشون، بقیه ش به عهده خودتونه که گل نخورید.
موقعی که مهاجم حریف شوت میزنه گرفتن فرمان به سمتی که توپ داره میره خیلی موثره تو اینکه دروازه بان توپو بتونه دفع بکنه
مواقع تک به تک هم درست همون موقعی که مهاجم شوتش رو میزنه اگه جهت رو سمت شوت مهاجم بگیرید و با یه زمان بندی مناسب مربع رو بزنید احتمال اینکه دروازه بان بتونه با پاش یا یه شیرجه سریع توپو دفع بکنه خیلی زیاده
با خروج به موقع و بستن زاویه به روی مهاجم حریف هم میتونید تاثیر بزارید .

cerealwth.png

بابا اینقد نگید فلان دروازه بان سوتیه فلانی افتضاحه، اون یکی خیلی خیلی بهتره و فلان ! دروازه بانا 20 تا 30 درصد مهمه کیفیتشون، بقیه ش به عهده خودتونه که گل نخورید.
موقعی که مهاجم حریف شوت میزنه گرفتن فرمان به سمتی که توپ داره میره خیلی موثره تو اینکه دروازه بان توپو بتونه دفع بکنه
مواقع تک به تک هم درست همون موقعی که مهاجم شوتش رو میزنه اگه جهت رو سمت شوت مهاجم بگیرید و با یه زمان بندی مناسب مربع رو بزنید احتمال اینکه دروازه بان بتونه با پاش یا یه شیرجه سریع توپو دفع بکنه خیلی زیاده
با خروج به موقع و بستن زاویه به روی مهاجم حریف هم میتونید تاثیر بزارید .

عبداله جان شما هنوز با پدیده ای به نام ویکتور والدز اشنا نشدین :d

دوستان این گل هایی که داخل فیفا میزنیم و سیو میکنیم راهی وجود داره بریزیم روی PC ببینیم؟

داربیه چقد حال داد :d ولی با سه دفاع هم عالی بازی میکنی سینا !
اولش 4231 گذاشتم که رو دفاع و ضدحمله گل بزنم بهت دیدم نه ! با هشت نفر حمله میکنی ! نمیشه تو قوطی باشم
زدم 433 هجومی که دیگه دیگه ..:d
فرشاد گفت که دیگه تیمشو برندارم :p

عبدالله تو که داری برای همه چیز راهکار میدی ، برای مهار رونالدو هم یه راهکار میدی؟ :d
بعضی ها که فقط میخوان با رونالدو فرار کنن کاری نداره مهار کردنشون ولی بعضی ها خوب بلدن ازش استفاده کنند ، اونها رو باید چیکار کرد؟ :d

داربیه چقد حال داد :d ولی با سه دفاع هم عالی بازی میکنی سینا !
اولش 4231 گذاشتم که رو دفاع و ضدحمله گل بزنم بهت دیدم نه ! با هشت نفر حمله میکنی ! نمیشه تو قوطی باشم
زدم 433 هجومی که دیگه دیگه ..:d
فرشاد گفت که دیگه تیمشو برندارم :p
اره خیلی خوب بود
عجب سیستم دیفالت باحالی داره اینتر! البته خیلی ریسکه باهاش بازی کنیم چون 7 نفر جلو هستن 3 نفر عقب
اما عالی بود بازی سرعتش بالاتر از سطح فیفا بود :d
کلا اگه همه بیان تیمای ایتالیایی وردارن بازیا قشنگ میشه اینو تضمین میکنم !
ولی این فیفا از وقتی فهمیده من دیگه توی بارون بازی نمیکنم بدجور داره اذیت میکنه! دیشب با رنگو 4 بار پشت سر هم بارونی بود :d

---------- نوشته در 12:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------

عبدالله تو که داری برای همه چیز راهکار میدی ، برای مهار رونالدو هم یه راهکار میدی؟ :d
بعضی ها که فقط میخوان با رونالدو فرار کنن کاری نداره مهار کردنشون ولی بعضی ها خوب بلدن ازش استفاده کنند ، اونها رو باید چیکار کرد؟ :d

کمال جون من امضات عوض کن :d
مورینیو مربیتون بود چیکار میکردی :d

بچه ها من 20000 تایی پس انداز کردم تو UT الان کیو بخرم خودم تو فکر رامیرزم ولی همه پولمو میخوره :) دفاع هایی که خریدم همه سرعت + 90 :)) honda هم وسط عالیه حمله هم که بنت و لوپز و سوارز تیمم خداییش داره خفن میشه

بالاخره اولین بازیم رو با دوست عزیز aghaekhas انجام دادم
بازیم در حد مبتدی هست اما خوشحال میشم وقت داشته باشید بازی کنید

id psn : Gnomejan

رونالدو کیم دی؟! مهارش خیلی آسونه .. فقط باید جلو استارت زدن و فرار کردنش رو بگیری .. اگه یه موقع هم فرار کرد جلوش یه مدافع سرعتی باید بزاری که سعی کنه بهش برسه (عین گاو میدوئه این بشر ! :d )
جلو پاس دادن بهش رو میگیرم و همیشه هم یه نفر جلوش هست .. همین ! :d
داش عبدالله من کی گفتم برندار؟؟:dچرا حرف دهنمون میذاری!!:d
گفتم اونقدر حرفه ای هستی همش میبری دیگه نمیشه جلوتو گرفت:d

شما میدونی پشه ها روزا کجا میرن ؟ :d
آها یه نکته ظریف رو لازم هست که اشاره بکنم .. همینجا از کسایی که میان و میبینن که ما داریم دور همی شوخی میکنیم و زیاد بار فنی ئی نداره بحثمون عذرخواهی میکنم :d به بزرگی و بار فنی خودتون ببخشید کلن :d

شما میدونی پشه ها روزا کجا میرن ؟ :d
میرن لا لا:d
بابا این چه وضعیتیه!!!شونصد تا فرند داریم 4 تاشون از ساعت 1-2 شب به بعد انلاین نیستن.همه بچه مثبت:|بابا مثلا اخر هفتست.یه نموره بیشتر بیدار باشید دیگه.همه باتری هاشون ضعیفه چرا!!!
Low battery:(

عبداله جان شما هنوز با پدیده ای به نام ویکتور والدز اشنا نشدین :d

دوستان این گل هایی که داخل فیفا میزنیم و سیو میکنیم راهی وجود داره بریزیم روی PC ببینیم؟
فکر می کنم که اگر گل روی easportsfootball.com آپلود کنید( به جای سیو) بعدش از طریق وب سایت می شه به pc منتقل کرد. در وضع طبیعی باید همین حالت باشه و بدون دردسر!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or