MN Prince
کاربر سایت
درود.
خيلي جالبه ، من از چند سال پيش بعضي دوستان رو يادم هست .
جالبتر اينه فكر كنم كمال اولين نفري هست كه ديدم از 10 تا الان فقط juve ور ميداره . البته اون موقع ها خيلي ضعيف بود. كلا از اين ادم ها كم هستن ! :d
من رو 360 بازي كردم اينم پست يكي از دوستان هست . منم دقيقا نظرم همين هست كه خيلي خوبه ميشه توپ رو در حالت لجندري از حريف گرفت!
اين شوت هاي R1 هم فكر كنم بهتر شده يا 50 درصد بهبود پيدا كرده . ولي من بهتون قول ميدم چند ماه بعد بازي باگ هاش پيدا ميشه . :d همون طور موقعي كه 10 11 12 اومدن اولش كسي فكر نميكرد اين طوري باشن.
اصلا امكان نداره اين بازي باگ نداشته باشه . بيشترش هم دست سازنده هاي بازي نيست . فقط با روان مردم بازي ميكنن.:d البته به جز رونالدو و مسي كه هميشه باگ بودن.
اينم يادم رفت بگم . من 10 20 دست بازي كردم . همين الانش هم باگ داره . تو 3 4 تا بازي ، بازيكن حريف توپو شوت كرد بعد منم براي توپش رفته بودم سمتش . بعد از شوتش كه gk گرفت .بازيكنم خورد بهش ، حالا اصلا يادم نيست فقط رفتم سمتش يا براي توپ رفتم .
داور پنالتي گرفت.
موفق باشيد ...
خيلي جالبه ، من از چند سال پيش بعضي دوستان رو يادم هست .
جالبتر اينه فكر كنم كمال اولين نفري هست كه ديدم از 10 تا الان فقط juve ور ميداره . البته اون موقع ها خيلي ضعيف بود. كلا از اين ادم ها كم هستن ! :d
من رو 360 بازي كردم اينم پست يكي از دوستان هست . منم دقيقا نظرم همين هست كه خيلي خوبه ميشه توپ رو در حالت لجندري از حريف گرفت!
2 تا نکته ی فوق العاده مهم داره این بازی
1. گیم پلی بازی سریع تر و روون تر شده و لذتش 2 برابر شده ! من همیشه تو فیفا 12 سرعت بازی رو روی Fast میذاشتم اما اینجا با همون نرمالش هم حال کردم . پاس کاری ها عالی شدن . لذتی که تو پاس دادن هستش تو هیچی نیست :d
2. چیزی که توی 12 خیلی اذیت میکرد درجه سختیه Legendry بود که یه جورایی سوء استفاده از هوش مصنوعی بود و اصلا نمیشد توپ رو گرفت اما من امروز بازی کردم 3 تا برد داشتم 2 تا باخت . کاملا بستگی به نحوه ی بازی کردن خودت داره . مثل قبل نیست که اصلا نشه توپ رو ازشون گرفت . خیلی خیلی خوب شده
این 2 تا از مهمترین چیزایی بودن که من انتظار داشم ! گرافیک بازی به طور کلی بهتر شده . صورت بازیکن ها خیلی خوب شده
کلا تو این 10 12 تا بازی که انجام دادم مشکلی ندیدم تو بازی . به طور کلی خیلی راضی کننده بود برام و امسال هم فیفا :d
اين شوت هاي R1 هم فكر كنم بهتر شده يا 50 درصد بهبود پيدا كرده . ولي من بهتون قول ميدم چند ماه بعد بازي باگ هاش پيدا ميشه . :d همون طور موقعي كه 10 11 12 اومدن اولش كسي فكر نميكرد اين طوري باشن.
اصلا امكان نداره اين بازي باگ نداشته باشه . بيشترش هم دست سازنده هاي بازي نيست . فقط با روان مردم بازي ميكنن.:d البته به جز رونالدو و مسي كه هميشه باگ بودن.
اينم يادم رفت بگم . من 10 20 دست بازي كردم . همين الانش هم باگ داره . تو 3 4 تا بازي ، بازيكن حريف توپو شوت كرد بعد منم براي توپش رفته بودم سمتش . بعد از شوتش كه gk گرفت .بازيكنم خورد بهش ، حالا اصلا يادم نيست فقط رفتم سمتش يا براي توپ رفتم .
داور پنالتي گرفت.
موفق باشيد ...
آخرین ویرایش: