خیلی بازی بهتر شده ، واقعا فیفا ورژن به ورژن به فوتبال واقعی نزدیک تر میشه ، استپ ها خیلی قشنگ شدن ، هر بازیکنی استپ مخصوص خودشو داره ، واقعا لذت بردم
چند تا جزئیات هم بهش اضافه شده که خیلی قشنگش کرده ، یکی انتخاب ساعت بازی ، از 12 ظهر تا 11 و نیم شب میتونی بازی بزاری ، تو هر ساعت هم سایه ی زمین فرق میکنه ، خیلی جالبه
این Match Day همش ثابته ، کسی میدونه دقیقا چطوری کار میکنه؟ یعنی وقتی بازی اصلی بیاد ، مثل لایو سیزن عمل میکنه؟
بالاخره یوونتوس داره با قدرت واقعیش ساخته میشه ، این بازی هم خیلی ها خوب شدن ولی من کماکان اعتراض دارم ، ویدال و بوآتنگ شرایط یکسانی دارن ، اگر بوآتنگ 85 هست ، ویدال هم باید 85 باشه
دفاع های یووه فکر میکنم بهترین دفاع های بازی باشن ، هم سرعت دارن هم استند تکل و اسلاید تکل ، بارتزالی تازه داره مثل خودش ساخته میشه ولی کیه لینی خیلی قوی تر از اینیه که ساختن
فورمیشن ها هم شکل قشنگ تری گرفته ، قبلا که برای ترکیب ها شماره میزاشت ضایع بود ، الان حرفه ای تر شده ، 4-4-2 دایاموند یا فلت یا ... خیلی جالبه ، واقعا پیشرفت خوبیه
درود به برو بچ فیفا باز!!!! فقط هشتاد مگ مونده که دمو رو دانلود کنم!!! ولی برای من 1.442 مگ بود!!! برای شما مطمئنی که 1764 مگ بوده؟
این هم استادیوم جدید بارسا که جایگزین نیوکمپ شده!!!!
من از اولش بغل پا کم میزدم ولی چند باری که اومدم با پیرلو بزنم ، اصلا مثل قدیم نبود که اونطوری بره سمت دروازه ، خیلی معمولی میرفت تو بغل دروازبان :dمنم دارم دانلود میکنم ( استور امریکا ) چهار ساعت دیگه تموم میشه.
یه سوالی داشتم توی فیفا 12 وقتی جای بازیکن رو عوض میکردی لولش تغییری نمیکرد در حالیکه توی 11 تغییر میکرد یعنی اینکه هر بازیکن توی پست خودش بهترین لول رو داشت ...
ایا توی 13 این مسئله تغییر کرده.
من خیلی امیدوارم این شوتهای r1 از پشت هجده درست شده باشه.. هرچی از اونجا ینجوری میزدی میرفت تو گل واقعاً مسخره بود
متاسفانه درسته..!!یکی به من بگه حقیقت داره که نیوکمپ حذف شده ؟
اگه درسته پس ما بازی هامونو تو حافظیه انجام بدیم . یعنی الکلاسیکو باشه ما بریم تو سانتیاگو بعد اونا بیان تو یه ورزشگاه دیگه که مثلا زمین ماست بازی کنیم . واقعا که مسخرسمتاسفانه درسته..!!
البته بردن همچین آدمی کاری نداره ها ، فقط کافیه 3 تا هافبک بزاری که هیچوقت جلوی دفاعت خالی نشه ، اینطوری عمرا طرف بتونه بغله پا بزنهخداروشكر از صحبتهاي دوستان معلومه r1 + شوت درست شده
ادم واقعا اتيش ميگيره با كسي بازيكنه كه فقط بلد باشه r1 شوت بزنه