FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
یه 2 3 روزه با یکی از بچه ها دوستانه میزنیم خیلی باهاش بازی کردن فاز میده منظورم (FiFarsi) هستش

نمیدونم چند نفر از شما توی لیستاتون داریدش ولی اگه ندارید ارزشش رو داره ادد کنیدش

پرس و توپ رباییش خوبه اما اکثرا توی دفاع به خصوص توی نیمه دوم و یا وقتی 1 گل میخوره بد جور باز میشه و دیگه میره روی 4 5 تا خوردن دلیلش هم اینکه میذاره ultra attack ولی کلا خیلی باهاش حال میده بازی کنی بازی روون و باز هستش

یه کم متکی به رئال هستش و بازیکناش
الان باهاش داشتم بازی میکردم فقط یه کم ناامیدم کرد چون یه جورایی یه ترکیب ضد فوتبال چیده بود به جز دو مهاجم یکی بنزما یکی رونالدو تقریبا بقیه دفاع بودن و همش پاس پشت دفاع مینداخت تا از اشتباه دفاع وسط هات گل بزنه
تاحالا ندیده بودم ضد فوتبال بازی کنه و واسه همین که فوتبال هجومی بازی میکنه باهاش بازی میکنم

به هر حال گفتم که اگه ندارید ادد کنید و از بازی کردن باهاش لذت ببرید چون اکثرا پر گل میشه بازی:smoke:
(بازیش در حد متوسط و رو به بالا هستش);;)
فیفارسی همه دارن :d
بازیهای ما هم پرگل میشه اما بار فنی نداره بره همین حال نمیکنم :d

فیفارسی همه دارن :d
بازیهای ما هم پرگل میشه اما بار فنی نداره بره همین حال نمیکنم :d

خب همین که بار فنی نداره و یه کم هم بی محابا حمله میکنه خوراک 2 نفره بازی کردن هستش!! من با داداشم هم که جلوش بازی میکنم برنامه میریزیم بعد گل زدن چه خوشحالی بکنیم ولی خب جلو کسی هم که بازیش یه کم حساب شده تر باشه 2 نفره بازیکردن یه کم تاثیر منفی میذاره و دفاع هم وا میشه گل میخوری اما جلو مثلا fifarsi اصلا مشکلی نیس!
یادمه ساعت فک کنم 4:30 صبح بود خیلی خوابمون میومد بعد با fifarsi بازی کردیم فک کنم 6 تا یا 9 تا زدیم کلی میخندیدیم آخر بازی خواب از سرمون پریده بود
اما واقعا پسر خوبیه
از بازیه fifarsi گذشته نظرت در مورد بازیه Hamid-Eldorado چیه؟؟:d:shrewd:

یه کم متکی به رئال هستش و بازیکناش
الان باهاش داشتم بازی میکردم فقط یه کم ناامیدم کرد چون یه جورایی یه ترکیب ضد فوتبال چیده بود به جز دو مهاجم یکی بنزما یکی رونالدو تقریبا بقیه دفاع بودن و همش پاس پشت دفاع مینداخت تا از اشتباه دفاع وسط هات گل بزنه
تاحالا ندیده بودم ضد فوتبال بازی کنه و واسه همین که فوتبال هجومی بازی میکنه باهاش بازی میکنم
این اتفاق دقیقا برای منم افتاد دیشب ! بعد چند دست اول که با اختلاف باخت بنده خدا خودش عذر خواهی کرد گفت مجبوره با بعضی ها دفاعی بچینه و اینجوری بازی کنه . ولی من اصلا ناراحت نشدم . چون بچه های ایتالیا خودشون این کاره هستن . یه دست با چلسی این کارو کرد منم تا جلو افتادم 5 تا دفاع چیدم عین خودش :d دو دست بعدش هم رئال بود وسط بازی قطع شد. در نهایت اینکه فرزاد جان کی انلاین می شی من هیچوقت نمی بینمت ؟ کلا دو دست بازی کردیم اونم مساوی شد . بیا بیشتر بازی کنیم ببینیم کی به کیه ؟ :دی

p.s : من تقریبا با همه دوستان بازی کردم دیگه ، به غیر از سه چهار نفر که یا بهشون کانکت نشدم یا هنوز فرصت نشده بازی کنم باهاشون و نمی دونم در چه سطحی قرار دارن بخوام 3 فیفا باز برتر رو اعلام کنم فرزاد ، سینا و در نهایت خودم :d خواستید امار رو در رو هم رو می کنم :d تازه بخوام پر رو بازی در بیارم به سینا و فرزاد هم تو امار کلی نباختم و با هم مساوی هستیم :d
البته از بازی خوب حامد عزیز و رنگو هم نباید غافل شد !

موفق باشید

این اتفاق دقیقا برای منم افتاد دیشب ! بعد چند دست اول که با اختلاف باخت بنده خدا خودش عذر خواهی کرد گفت مجبوره با بعضی ها دفاعی بچینه و اینجوری بازی کنه . ولی من اصلا ناراحت نشدم . چون بچه های ایتالیا خودشون این کاره هستن . یه دست با چلسی این کارو کرد منم تا جلو افتادم 5 تا دفاع چیدم عین خودش :d دو دست بعدش هم رئال بود وسط بازی قطع شد. در نهایت اینکه فرزاد جان کی انلاین می شی من هیچوقت نمی بینمت ؟ کلا دو دست بازی کردیم اونم مساوی شد . بیا بیشتر بازی کنیم ببینیم کی به کیه ؟ :دی

p.s : من تقریبا با همه دوستان بازی کردم دیگه ، به غیر از سه چهار نفر که یا بهشون کانکت نشدم یا هنوز فرصت نشده بازی کنم باهاشون و نمی دونم در چه سطحی قرار دارن بخوام 3 فیفا باز برتر رو اعلام کنم فرزاد ، سینا و در نهایت خودم :d خواستید امار رو در رو هم رو می کنم :d تازه بخوام پر رو بازی در بیارم به سینا و فرزاد هم تو امار کلی نباختم و با هم مساوی هستیم :d

موفق باشید

والا در مورد کم آنلاین شدم که باید بگم طبیعیه دیگه..
پارسال خیلی آنلاین میشدم و خیلی فعال تر بودم الان میبینی یه هفته اصلا شاید آنچنان آنلاین نباشم
اگه از پارسال منو میداشتی متوجه میشدی مثلا توی یه هفته هر شب که آنلاین بودم هیچ آخر هفته ها هم از صبح تا شب
اما الان توی هفته شبا آن نمیشم یا گاهی و آخر هفته ها هم میبینی خیلی آنلاین باشم حداکثر 3 ساعت روزی

کلا پارسال لیگ و هزار جور مسابقات هم شرکت میکردم الان دیگه اون شوق اولیه رو ندارم:( همینطور انگیزه ;;)

راستی در مورد اون چند نفری که هنوز قسمت نشده باهاشون بازی کنی بگم که سخت بتونی با داداش من بازی کنی:devil: یا پیداش کنی واسه بازی:d

آخرین ویرایش:
stare_dad.png

بخوام 3 فیفا باز برتر رو اعلام کنم فرزاد ، سینا و در نهایت خودم :d خواستید امار رو در رو هم رو می کنم :d تازه بخوام پر رو بازی در بیارم به سینا و فرزاد هم تو امار کلی نباختم و با هم مساوی هستیم :d

موفق باشید

ما هم شلغم دیگههههههه:)):)):))اصلا نیستیم تو باغ:d
دیگه باهات بازی نمیکنم:d

ما هم شلغم دیگههههههه:)):)):))اصلا نیستیم تو باغ:d
دیگه باهات بازی نمیکنم:d

کسی که نمیاد بازی کنه خب توی نظر ها هم بهش اشاره ای نمیشه دیگه
خب وقتی باهات بازی نکرده چه نظری در موردت بده تازه بهت هم گفته بود بیا بازی قبلا:punish: :discussion: :p

تازه حسادت به برادر چیز بدیه هااااااااااااااا تا حالا چند بار بچه ها گفتن بازیه من خوبه همش تو حسادت کردی خب نکن البته بگم که همه بچه هایی که بازی من رو قبول دارن خودشون هم خدایی چیزی کم نداشتن!!!

به خدا با FiFarsi بازی کردن هم لذت بخش تره هم قشنگ تر و مثل تو کثیف حمله نمیکنه

یه سوال داشتم از عبدالله جان!!

این چیه الان
stare_dad.png
؟؟؟؟:d

آخرین ویرایش:
دوستان مثل اینکه یه اپدیت دادن بیرون و ارژانتین خط دفاعش خیلی بهتر شده! کولوچینی اضافه شده و خیلی از مشکلات خط دفاع برطرف کرده
بعد سیستم دیفالتش هم تقریبا 4-2-4 شده شبیه همون سیستمی که فرزاد توی فیفا 12 میذاشت :d
خلاصه به دوستداران ارژانتین پیشنهاد میکنم یه امتحان بکنن
shinji_kiami
کیانوش با بارسا من بازی نکردی :d
بزار وقت شد بزنیم فیفارو بهت نشون بدم :d
از شوخی گذشته من هنوز با فرزاد بازی نکردم اما اگه مثل 2012 باشه رقیب نداره ( البته شواهد نشون میده فرشاد هم مثل اب خوردن فرزاد میزنه پس طبیعتا اون از فرزاد قوی تره :d )

امشب داشتم با فرزادباحال بازی لیگ میرفتم 1-1 بودیم توپو انداخت پشت دفاعم و با سونگ میخواستم با هد توپو پاس بدم والدس تا جمع کنه اما فاصله زیاد بود وسط راه مولر رفت توپو گرفت تک به تک شد بعد داشت دروازبان دریبل میکرد یوهو داور سوت افساید زد!!
این فرزاده :-o
این تماشاگرا :-o
این داور که اره به کمک داور نگاه میکنه! :-o
این داداشم که کنارم نشسته داره بازیو میبینه :-o
اینم منم! :d

خلاصه اون صحنه طوری بود که تا اخر بازی فرزاد بازیش بهم ریخت 4-1 زدمش!
بازی بعدی هم با مصطفی زدم و خداییش 90% خطاهارو اشتباهی بره من میگرفت
یه پنالتی گرفت که خود من فکر میکردم داور که سوت زد خطای چند دقیقه پیش گرفته !
خلاصه شب خوبی بود و روی شانس بودم :d
و مرسی که بارسا رو مثل واقعیت ساختن و جزو خط حمله اتشین یه سری چیزای دیگشم مثل فوتبال واقعی شده :d

دوستان مثل اینکه یه اپدیت دادن بیرون و ارژانتین خط دفاعش خیلی بهتر شده! کولوچینی اضافه شده و خیلی از مشکلات خط دفاع برطرف کرده
بعد سیستم دیفالتش هم تقریبا 4-2-4 شده شبیه همون سیستمی که فرزاد توی فیفا 12 میذاشت :d
shinji_kiami
از شوخی گذشته من هنوز با فرزاد بازی نکردم اما اگه مثل 2012 باشه رقیب نداره ( البته شواهد نشون میده فرشاد هم مثل اب خوردن فرزاد میزنه پس طبیعتا اون از فرزاد قوی تره :d )

امشب داشتم با فرزادباحال بازی لیگ میرفتم 1-1 بودیم توپو انداخت پشت دفاعم و با سونگ میخواستم با هد توپو پاس بدم والدس تا جمع کنه اما فاصله زیاد بود وسط راه مولر رفت توپو گرفت تک به تک شد بعد داشت دروازبان دریبل میکرد یوهو داور سوت افساید زد!!

و مرسی که بارسا رو مثل واقعیت ساختن و جزو خط حمله اتشین یه سری چیزای دیگشم مثل فوتبال واقعی شده :d
این مسخره بودن فیفا خیلی باحاله
امشب من 18 امتیازی بودم توی دیویژن 1 تو اولتیمیت بعد
بازی رو 4.1 بردم بازی تموم شد سکه ها رو داد روی ادونسد زدم
یک دفعه ساین اوت ea داد هیچی بازی اخرم بود
گفتم بخشکی شانس 16000 تا سکه پرید
اومدم تو که حداقل اون 6750 تای موندن رو بده دیدم اونم نداده
واقعا دمشون گرم

shinji_kiami

سینا من که با فرشاد چند ساله بازی نمیکنم:>!!!
مگه اینکه توی لیگی یا همچین چیزی بهم بخوریم که اگه اونجوری هم باشه یه بار توی فیفا 13 بهم خوردیم توی مرحله حذفی (یه چمپینزلیگ خونه حمید آفلاین راه انداخته بودیم) و من بردم:dدر نتیجه==>من ازش قویترم:)):))

صحبت درباره آرژانتین شد خواستم بگم که خوشحالم که باز وضعیت دفاع هاش بهتر شده امیدوارم توی واقعیت هم یه سر سامون جدیی گرفته باشه, به هر حال من که دیگه تنها امیدم واسه آرژانتین همین جام جهانی پیش رو هستش آرزومه اونقدر خط حملش آتیشی باشه که نیازی به دفاع خیلی مستحکم پیدا نشه چون خدایی مهره هاش رو هم داره اگه دیگه این جام جهانی نتیجه نگیره واقعا زهر مار میشه واسم کل بازیها

در مورد این آپدیتی هم که گفتی من که هنوز آن نشدم اما خدا به ما رحم کنه

آخرین ویرایش:
نمی دونم چرا ولی با فرشاد هنوزم بازی نکردم:دی
ولی انصافا بازی فرزاد تو 12 عالی بود.تو 13 هنوز سعادت نداشتم.(تو 12 یادته والدزت سوپر من بود واسه من کرفس؟:دی)

نمی دونم چرا ولی با فرشاد هنوزم بازی نکردم:دی
ولی انصافا بازی فرزاد تو 12 عالی بود.تو 13 هنوز سعادت نداشتم.(تو 12 یادته والدزت سوپر من بود واسه من کرفس؟:دی)

هنوز هم فک میکنم اگه باهم بازی کنیم والدز من دهن هردومون رو اینجوری:o وا کنه:d البته از دو جهت متفاوت !! واس من میگیره واس تو لایی بخوره
بی تعارف بگم من بازی کردن تو رو وقتی با بارسا بازی میکینی خیلی دوست دارم فقط نمیدونم چرا جلو من شانس نداشتی یا من توپ هام گل میشد اما اون بازی اخرمون توی 12 نوبرش بود فک کنم تو 3 تا نزدی بعد من 6 تا زدم (البته والدز نذاشت تو گل بزنی هاااااا)

پاش بی افته با تو هم میخوام بازی کنم! هم با تو هم با سینا
با کسایی که توی 12 بازی میکردم فعلا بازی نکردم!!!!!

آخرین ویرایش:
هنوز هم فک میکنم اگه باهم بازی کنیم والدز من دهن هردومون رو اینجوری:o وا کنه:d البته از دو جهت متفاوت !! واس من میگیره واس تو لایی بخوره
بی تعارف بگم من بازی کردن تو رو وقتی با بارسا بازی میکینی خیلی دوست دارم فقط نمیدونم چرا جلو من شانس نداشتی یا من توپ هام گل میشد اما اون بازی اخرمون توی 12 نوبرش بود فک کنم تو 3 تا نزدی بعد من 6 تا زدم (البته والدز نذاشت تو گل بزنی هاااااا)

پاش بی افته با تو هم میخوام بازی کنم! هم با تو هم با سینا
با کسایی که توی 12 بازی میکردم فعلا بازی نکردم!!!!!
بابا لایی سرش رو بخوره!این توپ که داره رد میشه والدز من انگار داره فیلم میبینه:دی فرزاد من فقط بارسا بر میدارم دیگه:دی

سینا من که با فرشاد چند ساله بازی نمیکنم:>!!!
مگه اینکه توی لیگی یا همچین چیزی بهم بخوریم که اگه اونجوری هم باشه یه بار توی فیفا 13 بهم خوردیم توی مرحله حذفی (یه چمپینزلیگ خونه حمید آفلاین راه انداخته بودیم) و من بردم:dدر نتیجه==>من ازش قویترم:)):))

صحبت درباره آرژانتین شد خواستم بگم که خوشحالم که باز وضعیت دفاع هاش بهتر شده امیدوارم توی واقعیت هم یه سر سامون جدیی گرفته باشه, به هر حال من که دیگه تنها امیدم واسه آرژانتین همین جام جهانی پیش رو هستش آرزومه اونقدر خط حملش آتیشی باشه که نیازی به دفاع خیلی مستحکم پیدا نشه چون خدایی مهره هاش رو هم داره اگه دیگه این جام جهانی نتیجه نگیره واقعا زهر مار میشه واسم کل بازیها

در مورد این آپدیتی هم که گفتی من که هنوز آن نشدم اما خدا به ما رحم کنه
فرزاد توی ارژانتین یکی به اسم تینو کاستا هم اضافه شده که با اینکه در حد ژاوی نیست اما قدرت بازیسازی خوبی داره و میتونه اون نقش ایفا کنه
فقط یه دفاع چپ خوب نیست که من حتی یه بازی ماکس رودریگز تست کردم اما جواب نداد توی دیفالتش روخو گذاشتن اونجا که ریتش 73
میخوام حالا گاگو رو هم تست کنم
واقعا نمیدونم چرا انسالدی بازیکن روبین کازان دعوت نمیکنن جدا از فیفا که با اینکه دفاع چپه ریتش 81
توی فوتبال واقعی هم بازیکن خوبیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or