اونایی که میخوان بازیشون بهتر شه :
1. یه بخش داره فیفا13 به اسم skill games .. همه قسمت هاشو تا حداقل gold برید .
2. سعی کنید با ترکیبای دیفالت خود فیفا بازی کنید، چون تو حالت کاستوم بازیکنها کاملن خنثی میشن و شما خیلی چیزا رو باید دقیق تنظیم کنید تا تقریبن بشن مثل حالت دیفالت
تو حالت دیفالت بازیکنها باهم هماهنگ ترن و راحتتر همدیگرو پیدا میکنن .
3. با تیمای مختلف بازی کنید (علی الخصوص از ریال مارید و رونالدو دوری کنید چون اونا خودشون گل میزنن و شما فکر میکنید که دارید خوب بازی میکنید و گل میزنید :d ) لذتی گلی که با بازیکن متوسطی مثل آردا توران و با پاسکاری تیمی و باصبر و حوصله می زنید چندین برابر گلیه که با تاکتیک "بنداز دررو و پنالدو و بدوبدو و گلللل " می زنید ئه :d
4. تیمای 4/5 -4 - 3/5 ستاره رو وردارید و هجومی بازی کنید تا دفاعتون قوی تر بشه . گل می خورید ؟ میبازید ؟ عیب نداره !! عوضش هربار از هرنقطه و به هرشکلی گل خوردید یاد میگیرید که سری بعد دوباره مثل اون گل رو نخورید . این شکلی بازی کنید خیلی خیلی بهتر از اینه که 6 -7 نفر جلو دروازه بچینید و اونا خودشون واستون دفاع کنن و شما فکر کنید که خیلی خوب دارید دفاع میکنید، درحالی که هم لذت بازی زیبا رو از خودتون و حریفتون میگیرید و هم طرف ممکنه از بازی کردن باهاتون دلسرد و خسته بشه و تو حالت بدش میره رو فاز دعوا و فحش و غیره .
5. از isp منطقه تون سوال کنید ببینید اگه خط تک کاربره میدن برید نت تک کاربره بگیرید، چون اکثرن یک به هشت و یک به ده و اینا میدن .. تک کاربره که بگیرید برا بازی آنلاین بهتره و اعصابتون سر لگ و اینا خورد نمیشه و بهتر میتونید بازی کنید .
6. تیم دورتموند رو بردارید باهاش بازی کنید :d
7. متنوع بازی بکنید و به یه سبک و روال عادت نکنید (مخوصن عادت کردن به فقط سانتر از جناحین ) از دادن پاس های بلند زمینی و هوایی نترسید .
8. با افراد مختلف بازی کنید .
9. دفاع لگسی رو بندازید سطل آشغال ! بادفاع تاکتیکال بازی کنید . اگه واستون سخته باید اینقد مثل من گل بخورید تا یاد بگیرید :d
10. حرکات حریفتون رو پیش بینی کنید و سعی کنید جلوتر از اون حرکاتش رو حدس بزنید.
و درآخر اینکه چون این بازی گلوکز ! زیادی از مغزتون رو مصرف میکنه و نیاز به تمرکز بالایی داره حتی الامکان قبل از بازی مواد قندی و شکلات و قهوه جات مصرف بکنید :d ردبول و هایپ و ... :d هم که باشه دیگه فبها
حالا اینارو گفتم پیش خودتون نگید اینو نگاه ! فکر کرده کیه که داره مثلن اینجا میاد به بقیه درس میده !:d من قبلن هم گفتم با هر کی که بازی میکنم ازش چیز یاد میگیرم .. شمام بیاید دانسته هاتون رو به اشتراک بزارید تا یاد بگیریم .. درکلsharing is caring
---------- نوشته در 09:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:30 PM ارسال شده بود ----------
فردا شب عجب بازیایی هست !
*** LJs LiveOnSat Football / Soccer Schedules on TV
مصطفی ! این بازی لیگمون رو اگه امکانش باشه یه ساعت زودتر بزنیم مثلن ساعت 8 .. خوبه ؟ ساعت 9 بازی بایرن - دورتموند ئه بعدش هم بارسلون و آخرشب هم رئال با اتلتیکو مادرید