من یه روز این تایپیک نیومدم چقدر ماشاالله بچه ها فعال بودن:d
والا سینا دلیل اینکه سیزن میرم اتفاقا همون نتیجه ها و رکورد برد باخت هاست نه چیز دیگه! و مشکلم هم دقیقا همین روی اعصاب بودن خارجی ها و تکرار سناریو همیشگیه
و یه چیز دیگه ای هم که هستش اینکه اگه مثلا وارد یه بخش هایی مثل التیمیت تیم نمیشم اینکه اولش احساس میکنم خیلی کسل کنندس!! با یه سری بازیکن که حتی اسمشون هم نشنیدی که میانگین 60 دارن باید بازیکنی تا به یه جاهایی برسی
و خود بچه هایی هم که توی اون قسمت خیلی وقته فعال هستن دارن اعتراف میکنن که مثلا یه بازیکنی مثل مسی رو بخوای داشته باشی تا فیفا 15 , 16 باید خودتو بکشی (خب فک که میکنم بازی با کسایی هم که باهاشون حال نمیکنم و قوی هم نیستن مثلا 70 هستن مزه نمیده)
در مورد این بخش دوم صحبت هم بگم که خودم هم قبول دارم توی فیفا 13 و توی فاز هجومی تیم روی دست بارسا ندیدم خدایی هم مسی رو عالی ساختن من رو تاحالا شرمنده ی یه تک به تک آنچنانی نکرده و زاویه بسته هایی رو گل میکنه که رونالدو هم با قدرت شوتهاش گل نمیکنه البته حرف تورو هم 100% قبول دارم و میبینم که با رونالدو بازی کردن کاری نداره و هر مبتدیی با اون راحته مثل حمید که خودش میگه اصلا با مسی نمیتونه بازیکنه و میگه تو چه جوری با این بازی میکنی میگه خیلی ریزه اما این همون بحث نوع استفاده از مسیه دیگه....
در مورد ژاوی هم بگم که من ازش واسه دریبل زنی استفاده نمیکنم اما توی تیم من خیلی نقش کلیدی داره و نمیتونم بازیو بدون ژاوی انجام بدم چون کرنر ها که یه سمت با اونه کاشته هاش هم که بیشترین دقت رو توی بارسا داره و واقعا پاس هاش میرسه دیگه
بعضی از بچه ها یه پاس ساده میدن بعد انتظار دارن مثلا فرق پاس ژاوی رو با یکی مثل
خدیرا !!که چه عرض کنم اوزیل هم نمیده رو حس کنن!( پاس های فرار از وسط زمین و زمینی وقتی یه بازیکن مثلا سانچز داره فرار میکنه باهاش بندازید خدایی از یه جای دفاع توپ رو پاس میده که حال میکنی) من که زیاد ازش استفاده میکنم و اگه یه پاس ساده بخوای بدی آره خب هر بازیکنی میده
اما اگه باز یه کم خط حمله رئال به چشم میاد به خاطر میشه گفت دفاع تقریبا بی دفاع بارسا موقعی که توپ رو لو میده هستش! آلوز که همیشه میومد جلو حالا آلبا هم اضافه شده , خدایی بری توی فاکتور های پیکه هم attack رو زده high!! تازه توی سر زنی هم ماشالله نه به کسی نمیگه از بنزما میخوره چه برسه به رونالدو( البته توی کرنر ها تقریبا من 90% گلهام رو با هد پیکه تموم میکنم) به هر حال یعنی کسی نیس توی دفاع موقع ضد حمله و به خاطر جلو کشیدن بی حد اندازه هستش که خیلی بچشم میاد مشکل دفاعی و حالا همین سرعت کم دفاع وسط ها هم دیگه امیدی نمیذاره ,
رئال دفاعش اکثرا که نگاه میکنی 5 نفر هستن و سرعتشون هم تازه از دفاع وسط های بارسا بیشتره اجازه گل زدن با دو سه تا پاس رو نمیده
راستی سینا تو کی بارسا ورداشتی من نمیدونستم:d
البته یه سری توضیح هایی هم در مورد نوع دفاع توی یه پیام دیگه دادی که تقریبا میشه گفت من هم اونا رو همیشه اجراشون میکردم و میکنم اما مثلا این نوع دفاع رو مقایسه کن با دفاع همیشه ثابت رئال!! باز هم شانس راحت به گل رسیدن توی دفاع بارسا راحت تره( به هر حال ممکنه کسی مقابلت بازیکنه که اون پرس بعد از لو دادن توپ رو رد کنه و پاس پشت دفاع رو بندازه) اما باز دفاع رئال یه کم این فرصت رو میده تیم برگرده
راستی به نظر من والدز رو خیلی بهتر از قبل ساختن البته جلوی خیلی ها قابل مقایسه نیس اما توی بعضی بازیها منو شرمنده کرده(یه کیو دیده بودم تیم ملی اسپانیا ورداشته بود والدز کذاشته بود:d) من هم یه اعتقاد هایی بهش نسبت به فیفا 12 پیدا کردم اما بازم واقعا گل های بد کم نمیخوره
راستی توی این دو بازی آخر لیگ ترکونده این کچل سه تا تک به تک گرفته یه پنالتی:-o:d