Romell
عضو تحریریه
دوستان گرامی . به تازگی سایت فیفا ساکر بلاگ تنظیماتی جدید از اسلاید گذاشته که واقعا نسبت به تنظیمات اسلایدر عادی خیلی خیلی بهتره . من در این جا اسلایدر هایی رو که این سایت گذاشته رو میذارم . و در پایین تر خودم تغییراتی انجام دادم و اون تغییرات اسلایدر رو با توضیحات میذارم . در ضمن سرعت بازی هم Slow باید باشه . در فروم طی صحبت هایی که با اعضای سایت کردم بسیار بسیار سختی بازی در این حالت به نسخه دمو شده . در ضمن کسایی که میگن بازی آسون شده و میشه راحت گل زد حتما این تنظیمات رو بازی کنن و اگه تغییراتی که من هم انجام دادم هم به کار ببرن به نظم بازی واقعا عالی میشه . البته یک نکته رو متذکر بشم که سلیقه در گیم پلی حرف اول رو میزنه و مطمئنن شاید خیلی ها خوششون نیاد ولی اون مشکل دور کردن توپ که میفته زیر پای بازیکن و ضد حمله میشه رفع میشه و سی پی یو واقعی تر بازی میکنه دریبل دادن مشکل تر میشه و............در آخر نظر نظر شماست
این اسلایدر های سایت فیفا ساکر بلاگ بدون تغییرات من
Game Speed: Slow
تنظیمات برای cpu و User یکیه .............
Sprint Speed - 50
Acceleration - 47
Shot Error - 50
Pass Error - 50
Shot Speed - 45
Pass Speed - 52
Injury Frequency - 90
Injury Severity - 60
Goalkeeper Ability - 50
Positioning: Marking - 80
Positioning: Run Frequency - 80
Positioning: Line Height - 48
Positioning: Line Length - 40
Positioning: Line Width - 45
Positioning: Full Back - 53
Power Bar - 50
First Touch Control Error – 52
خیلی ها میگن شوت زدن در این نسخه راحت گل میشه که البته اینطوره ودر بالا سایت فیفا ساکر سرعت توپ رو به 45 کاهش داده که به نظر من دیگه سرعت توپ خیلی کم میشه و من برای user سرعت توپ رو 48 و در صد خطای شوت رو 52 کردم و لی برای cpu هر دو رو 50 گذاشتم . دلیل این که درصد خطای cpu رو عادی گذاشتم اینه که هوش انسانی همیشه این طوره که در هنگام شوت زدن بهترین حالت گل جهت میگیریم و شوت میزنیم ولی cpu متنوع تر میزنه و وقتی اومدم درصد خطا و سرعت شوت رو برای cpu مثل یوزر کردم زیاد جواب خوبی نگرفتم و موقعیت خیلی زیاد از دست میدادن به همین جهت برای یوزر کا رو یکم سخت تر کردم وبه نظرم در چند دستی که بازی کردم خوب بود . در ضمن در صد خطای پاس cpu رو 49 کنین . پاینده باشین
این اسلایدر های سایت فیفا ساکر بلاگ بدون تغییرات من
Game Speed: Slow
تنظیمات برای cpu و User یکیه .............
Sprint Speed - 50
Acceleration - 47
Shot Error - 50
Pass Error - 50
Shot Speed - 45
Pass Speed - 52
Injury Frequency - 90
Injury Severity - 60
Goalkeeper Ability - 50
Positioning: Marking - 80
Positioning: Run Frequency - 80
Positioning: Line Height - 48
Positioning: Line Length - 40
Positioning: Line Width - 45
Positioning: Full Back - 53
Power Bar - 50
First Touch Control Error – 52
خیلی ها میگن شوت زدن در این نسخه راحت گل میشه که البته اینطوره ودر بالا سایت فیفا ساکر سرعت توپ رو به 45 کاهش داده که به نظر من دیگه سرعت توپ خیلی کم میشه و من برای user سرعت توپ رو 48 و در صد خطای شوت رو 52 کردم و لی برای cpu هر دو رو 50 گذاشتم . دلیل این که درصد خطای cpu رو عادی گذاشتم اینه که هوش انسانی همیشه این طوره که در هنگام شوت زدن بهترین حالت گل جهت میگیریم و شوت میزنیم ولی cpu متنوع تر میزنه و وقتی اومدم درصد خطا و سرعت شوت رو برای cpu مثل یوزر کردم زیاد جواب خوبی نگرفتم و موقعیت خیلی زیاد از دست میدادن به همین جهت برای یوزر کا رو یکم سخت تر کردم وبه نظرم در چند دستی که بازی کردم خوب بود . در ضمن در صد خطای پاس cpu رو 49 کنین . پاینده باشین