مصطفی جان من خودم فیفابازم!! من منظورم از اینکه اینقدر به pes گیر میدیم اینه یکی از انتقاد هایی که همیشه به این بازی وارد بوده سرعت بیش از حد بازی بوده که گویا به فیفا13 هم سرایت کرده من حرفم فقط همین بود! من کجالی حرفم گفتم برید pes بخرید :d
البته اینم بگم به نظرم مصطفی هنوز pes13 نرفتی گیم پلی این نسخه خیلی به فیفا نزدیک شده البته هنوز خیلی با فیفا فاصله داره اما واقعا یک ساله پیشرفت خوبی به بازی دادن و خود من به شخصه با بازیش حال کردم اما اینم قبول دارم نسبت به فیفا هنوز خیلی عقبه
سایلنت هیل هم هنوزم میگم برای فن های سایلنت هیل بازی خوبیه و متا به شخصه بره خود من اهمیت نداره مثل رزیدنت اویل 6 که به اعتقاد من اشغالی بیش نیست اما خیلی ها هم باهاش حال کردن!
هنوزم میگم فیفا13 تغییر زیادی نکرده یا بهتره بگم یشرفتی که فیفا 12 نسبت به فیفا11 داشت این سری نسبت به نسخه قبل نداشت و حتی حاضرم اینو هم بگم اگه فقط باگ های فیفا 12 برطرف میکردن باز از این نسخه بهتر میشد
البته خود من یه جا یه کامنت از شما دیدم گفته بودید این که نسبت به نسخه قبلی فرقی نکرده :d
ااز این حرفا بگذریم یه گند دیگه ای که فیفا زده درجه سختی لجندری که یه چیزی در حد اماتوره! نه به لجندری فیفا12 که ادم بره بازی با یه تیم دسته دو هم باید حساب شده بازی میکرد نه به لجندری این نسخه!