FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
من که دیشب خودمو کشتم نتونستم تو قسمت pro یه drop in match بازی کنم همش اول بازی disconnect خط بار اینترنت هم قرمز هست اونم چه قرمزی . دوستان شما میتونید بازی کنید ؟؟ بازی گیر نداره ؟ چون میخوام تعرفه اینترنتم رو عوض کنم یه 4 مگابیتی بگیرم . الان سرعت اینترنتم یه چیزی حدود 768 کیلوبیت هست که شب ها میشه 512 کیلوبیت.

تو اون قسمت كه لگ بارونه برو تو قسمت season يا اولتيمت تيم يا custom game بعدم head to head

چرا اینقدر گیم پلی بازی بد شده،قبلا میشد ضربه فنی زد الان همه ضربه های فنی اوت میشن من به بازی حریف هام هم دقت کردم دیگه هیچکس ضربه فنی نمی زنه همه با روش های معمولی به گل میرسن،هیجان تو بازی خیلی کم شده و به اندازه فیفا 12 نیست،تو فیفا 12 از هر 20 تا سانتر یکیشو زوری میشد هد زد اما الان با هر سانتری امکان گل زدن روی ضربه سر وجود داره،استپ کردن توپ توسط بازیکن ها هم که خیلی ناجوره اگر حواست نباشه و خوب توپ رو کنترل نکنی راحت یه موقعیت گل تقدیم حریف شده!
در کل نسبت به فیفا 12 بد نیست اما میتونست خیلی بهتر از این باشه!
نیوکمپ هم که نداره!:d

چرا اینقدر گیم پلی بازی بد شده،قبلا میشد ضربه فنی زد الان همه ضربه های فنی اوت میشن من به بازی حریف هام هم دقت کردم دیگه هیچکس ضربه فنی نمی زنه همه با روش های معمولی به گل میرسن،هیجان تو بازی خیلی کم شده و به اندازه فیفا 12 نیست،تو فیفا 12 از هر 20 تا سانتر یکیشو زوری میشد هد زد اما الان با هر سانتری امکان گل زدن روی ضربه سر وجود داره،استپ کردن توپ توسط بازیکن ها هم که خیلی ناجوره اگر حواست نباشه و خوب توپ رو کنترل نکنی راحت یه موقعیت گل تقدیم حریف شده!
تنها نکته منفی همون نیوکمپ هستو گرافیک نسبتا بدون تغییر بازی تو گیم پلی که مشکل خاصی نداره و این استپ کردن هم به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده

تنها نکته منفی همون نیوکمپ هستو گرافیک نسبتا بدون تغییر بازی تو گیم پلی که مشکل خاصی نداره و این استپ کردن هم به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده

درسته ولی قبول داری که زدن ضربه فنی به مراتب مشکل تر از قبل شده؟البته شاید چون بازی مدت کوتاهیه که اومده هنوز به بعضی چیزهاش عادت نکردیم!!
راستی چرا نیوکمپ رو لایسنس نکردن؟

چند روز اول یکم سخت به نظر میاد.بیشتر که بازی کنی عادت میکنی.

چند روز اول یکم سخت به نظر میاد.بیشتر که بازی کنی عادت میکنی.
بله کاملا درسته
خود من روزای اول وقتی بازی میکردم(روی درجه وردکلس) گاهی اوقات دیونه میشدم از بس برام سخت بود یعنی دفاعم خوب بود وای اصلا نمیتونستم با گیم پلیش کنار بیام و کلا نمیتونستم گل بزنم(!!) ولی الان دیگه برام خیلی عادی و خوب شده....

کاااااااااااااااااااااام پلیت لی دیس اگری :d
//

این seasons رو من با این که پینگم خوبه و زیره صده از هر 5 - 4 بار تلاش یه بار موفق میشم بازی کنم .. یهویی هم موقعی که حریف پیدا کرد بعضی وقتا هنگ میکنه کنسول فریز میشه باید ریستات کنم . با یه سری تیمای خاص اینش کلیه با یه سری دیگه کم وبیش بد نیست :-/
واسه همین بیشتر فرندلی میزنم الان فعلن ..
یکی هم جلوی این محمد ترمیناتورو بگیره ! دی: الان رنکش 55 ئه کلن بین همه ! فوق العاده بچه باهوش و زرنگیه.. بازیش هم حرف نداره
البته من بردمش چند بار تو 12 :d اما تو 13 فعلن افتخاربازی با ایشون نصیب نشده دی:
ضمنن این آی دی nnssff رو ادد کنید .. بازیش خوبه و تازه آنلاینو شروع کرده .

پاینده باد اتلتیکو مادرید :d.

این شوت های بازی بد جور ول شده دیگه :دی تو 12 به این شدت نبود ! از 40 متری هم خوب شوت بزنی راحت گل می شه :دی ضمن اینکه خدا نگذره از طراح وین رونی :دی که اینقدر نسبت به نسخه قبل ضعیف تر کردنش !

p.s : دوستان انلاین باز حریف می طلبیم :دی

آقا این ریجن سه ـش که ارزون تره رو می شه با هر اکانتی بازی کرد؟ نخریم مث Resistance 3 ریجن 3 در بیاد:دی!
یه راهنمایی کنید ممنون می شم.
شما يه اكانت ريجن 3 بساز كدو بزن تو اون حله;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان من تعجب ميكنم شما ميگيد گيم پلي فرق كرده گيم پلي كه همونه شوتهاي فني هم دقيقا همونه مثه قبل راحت گل ميشه
ولي سانترها بد شده=((
راستي تو اين دو سه روزه باز بعضي از ispها گند زدن مشكل از نت ماست كلا

در کل نسبت به فیفا 12 بد
نیست اما میتونست خیلی بهتر از این باشه!

ضربات فنی خوب شد به نظر من!
تو 12 هر کی می رسید با هر بازیکنی یه r1 نگه می داشت و شوت می کرد به راحتی گل میشد!لجم در میومد یارو بازیش خوب نبود ولی با این روش می تونست گل بزنه!
و استپ هم طبیعی هست دیگه!
نیوکمپ رو خیلی موافقم!ینی چی نداره!
سرعت بازی هم به نظرم زیادی زیاد شده!

---------- نوشته در 11:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 AM ارسال شده بود ----------

آخرین ویرایش:
ضربه کاشته که سه نفر میان پشت توپ رو چطوری برای یارم اماده کنن یعنی سه نفر رو میارم پشت توپ بعدش رو نمیدونم و یه حرکت بود که مسی پاس رو نشون میداد بعد از چند لحظه پاس میداد اون رو هم نمیدونم

تو اون قسمت كه لگ بارونه برو تو قسمت season يا اولتيمت تيم يا custom game بعدم head to head
اونجوری که تو ایران عمرا بشه :) ولی اگه کلاب میزنی من تیم دارم از فیفا 10 هم فقط کلاب میزنم ادد کن با هم بزنیم بچه های تیم هم ایرانین
ramtinnn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or