FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
دوستام یه نکته برای کسایی که میخوان دانلود بکنن ...
مودم رو حالت Bridjing قرار بدید ...این طوری میشه تقریبا با نهایت سرعت از PS3 دانلود کرد ولی رو PPPOE چه رو 360 چه PS3 سرعت تقریبا 1/3 ـه
...

Bridjing دیگه چیه؟چطور میشه اینکارو کرد؟

در حسرت خرید دوبازی هستم که یکیش fifa13پولم نمرسه بخرم اینترنت درست حسابی هم ندارم که دیجتالی بخرمبچه از چلسیش بگید چجوری خوب ساختنش هازارد واسکار اورالشون چنده

ديروز باموو يه دست زدم واقعا بچه بازي بود درجه حريف رو world class بود ولي تبديل شد يهويي از آماتورم آماتور تر با موو بازي ميكردي ولي انگار يه خط كشي دستت بود همش يه خطهايي ميومد فوق العاده مضخرف معلوم بود بخاطر كينكت كه اونم كشكي بود اين قابليتو گذاشتن تازگيا ea راهشو ياد گرفته خوب از اين تيكه آبي رو كاور پول در مياره:|

سلام
دوستان یه سوال داشتم
من همین بازیو از سایت دانلود ها دارم دانلود میکنم
دستگاهم CFW 3.55 هست وتا حالا بازی روش کپی نکردم نمیدونم چطوریه
کسی میتونه منو راهنمایی کنه تو سایت خیلی گنگ توضیح داده هیچی نفهمیدم
اینم سایتش
Code:
[url=http://www.downloadha.com/1391/07/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-13-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-ps3/]دانلود بازی FIFA 13 برای PS3[/url]

من که دیشب خودمو کشتم نتونستم تو قسمت pro یه drop in match بازی کنم همش اول بازی disconnect خط بار اینترنت هم قرمز هست اونم چه قرمزی . دوستان شما میتونید بازی کنید ؟؟ بازی گیر نداره ؟ چون میخوام تعرفه اینترنتم رو عوض کنم یه 4 مگابیتی بگیرم . الان سرعت اینترنتم یه چیزی حدود 768 کیلوبیت هست که شب ها میشه 512 کیلوبیت.

سلام
دوستان یه سوال داشتم
من همین بازیو از سایت دانلود ها دارم دانلود میکنم
دستگاهم CFW 3.55 هست وتا حالا بازی روش کپی نکردم نمیدونم چطوریه
کسی میتونه منو راهنمایی کنه تو سایت خیلی گنگ توضیح داده هیچی نفهمیدم
اینم سایتش
Code:
[URL="http://www.downloadha.com/1391/07/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-13-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-ps3/"]دانلود بازی FIFA 13 برای PS3[/URL]
کسی نیست راهنماییم کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or