OMGدلار 3 تومن شد
عمرا نشه دیگه cd خرید
شما تنها نيستي حسن جان اكثرا دارن PS3 هاشونو ميفروشن ميرن سراغ 360فقط هم به خاطر قيمت فضايي بازيهامن احتمالا x f u c k بگیرم خدا نگذره از باعثو بانیش
دوستان اینجا کسی از برنامه ps3 proxy فیفا 13 رو دانلود کرده و بعد با موفقیت نصبش کرده ؟ من نسخه uk رو گرفتم و حجمش برای دانلود از ps3 proxy به اندازه 9.18 گیگ هست ولی تو ps3 حجم رو 9.4 گیگ میزنه .
من دو تجربه بسیار تلخ داشتم که بعداز یک هفته دانلود واقعا اعصاب ادم از بین میره و تا مرز سکته مغزی پیش میره. میخواستم بدونم اینجا کسی مشکلی نداشته با دانلود pc ؟؟؟ چون اگر کسی با موفقیت نصب کرده باشه دیگه مشکل از جانبه منه
کسی نمیتونه دقیق توضیح بده؟؟؟دوستان چطور میشه ضربات پنالتی رو به هر جهتی که میخوام بزنم؟تو تمرین میتونم ولی تو مسابقه نمیشه نمیدونم چرا
اشتباه نمیکنی. همیشه حجم ها رو اینجوری نشون میده کنسول ! با خیال راحت دانلود و نصبش کن.
یک سوال از اساتید:
ایا میشه کد انلاین رجین US رو برای رجین اروپا استفاده کرد؟؟
یک سوال از اساتید:
ایا میشه کد انلاین رجین US رو برای رجین اروپا استفاده کرد؟؟
من دانلودش کردم از دانلود منیجر اما رو 99.99 درصد دانلود گیر کرد و وقتی که زدم resume بشه فایل از از حجم 6 گیگ دوباره شروع به دانلود کرد دو بار این شکلی شده برای من. دفعه اول هم رو 99.99 درصد گیر کرد و وقتی زدم resume بشه کلا خیلی برگشت از عقب تر دانلود رو شروع کرد نمیدونم چیکار کنم !!
بنظرم فایل خراب شده و کلا باید 9 گیگ رو از اول دانلود کنم اینجوری حدود 20 گیگ فقط من برای فیفا 13 دانلود کردم دیگه جا ندارم.
بخاطر همین گفتم که بدونم کسی یه همچیین مشگلی نداشته که ظاهرا هم کسی نداشته .
هم من هم دوست عزیزم که باهم بازی رو خریدیم از طریق همین روش با Pc دانلود کردیم و بعداشم به راحتی نصب و بعداش گلللللللللللدوستان اینجا کسی از برنامه ps3 proxy فیفا 13 رو دانلود کرده و بعد با موفقیت نصبش کرده ؟ من نسخه uk رو گرفتم و حجمش برای دانلود از ps3 proxy به اندازه 9.18 گیگ هست ولی تو ps3 حجم رو 9.4 گیگ میزنه .
من دو تجربه بسیار تلخ داشتم که بعداز یک هفته دانلود واقعا اعصاب ادم از بین میره و تا مرز سکته مغزی پیش میره. میخواستم بدونم اینجا کسی مشکلی نداشته با دانلود pc ؟؟؟ چون اگر کسی با موفقیت نصب کرده باشه دیگه مشکل از جانبه منه