FIFA 13 l PS3

بهترين و جذاب ترين قسمت فيفا 13 از نظر شما چيست؟

• سيزن

رای‌ها: 38 22.0%
  • فرندلي

رای‌ها: 23 13.3%
  • اولتيمت تيم

رای‌ها: 29 16.8%
  • پرو كلابز

رای‌ها: 4 2.3%
  • كرير مد

رای‌ها: 63 36.4%
  • مچ دي

رای‌ها: 7 4.0%
  • ساير قسمتها؟؟؟؟؟؟؟

رای‌ها: 9 5.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
اقا منم بازی رو میخوام فقط موندم چجوری 9 ( یا 6 ) گیگو دانلود کنم . نمیشه به جای دانلودش نسخه کپی بازی رو بگیریم ؟ اگر میشه که هیچی ولی اگر نمیشه هیچ شریکی وجود داره که بازی رو باهاش بگیریم و بعد از این که دانلود کرد واسه ماهم بفرسته ؟ حتی حاضرم یه مقدار هم بیشتر پول بدم
(اگر همچین کسی هست pm بده )

اقا منم بازی رو میخوام فقط موندم چجوری 9 ( یا 6 ) گیگو دانلود کنم . نمیشه به جای دانلودش نسخه کپی بازی رو بگیریم ؟ اگر میشه که هیچی ولی اگر نمیشه هیچ شریکی وجود داره که بازی رو باهاش بگیریم و بعد از این که دانلود کرد واسه ماهم بفرسته ؟ حتی حاضرم یه مقدار هم بیشتر پول بدم
(اگر همچین کسی هست pm بده )

من دقیقا میخوام رو PC دانلود کنم بازی رو ولی نمیدونم میشه اینکاری که میگی یا نه .
اگه بچه ها تایید کنن هستم درخدمتت.

من دقیقا میخوام رو PC دانلود کنم بازی رو ولی نمیدونم میشه اینکاری که میگی یا نه .
اگه بچه ها تایید کنن هستم درخدمتت.
شدن ميشه ولي اگه هاردت مشكل داشته باشه ممكنه موقع نصب ارور بده
ضمنا حتما بايد يه ريجن باشه هر دو فيفا

شدن ميشه ولي اگه هاردت مشكل داشته باشه ممكنه موقع نصب ارور بده
ضمنا حتما بايد يه ريجن باشه هر دو فيفا

هارد چه مشکلی داشته باشه مثلا ؟

من الام با برنامه PS3Proxy فایل رو روی PCم دانلود کنم بعد بفرستم برای این دوستمون ایشون دوباره تو ps3 خودش اکانت PSN منو بزنه و با استفاده از همین برنامه PS3Proxy میتونه فیفا رو نصب کنه ؟
فقط باید ریجن ها یکی باشه ؟

هارد چه مشکلی داشته باشه مثلا ؟

من الام با برنامه PS3Proxy فایل رو روی PCم دانلود کنم بعد بفرستم برای این دوستمون ایشون دوباره تو ps3 خودش اکانت PSN منو بزنه و با استفاده از همین برنامه PS3Proxy میتونه فیفا رو نصب کنه ؟
فقط باید ریجن ها یکی باشه ؟

بله ميشه..من و رفيقم هميشه همين كار رو ميكنيم و فقط من دانلود ميكنم رو فلش ميدم بهش....
بايد هم ريجن باشن...و كافيه فقط با PS3Proxy يكبار URL فايل خودشو رو براي معرفي به ps3 وارد كنه و بعد به راحتي رو ps3 نصب كنه

یکی نیست دونفره FIFA رو بخریم؟
امروز ادلار بدجور بالا رفته و خرید پک فیزیکی عملا رویا شده!
PM دادم .

---------- نوشته در 12:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ----------

بله ميشه..من و رفيقم هميشه همين كار رو ميكنيم و فقط من دانلود ميكنم رو فلش ميدم بهش....
بايد هم ريجن باشن...و كافيه فقط با PS3Proxy يكبار URL فايل خودشو رو براي معرفي به ps3 وارد كنه و بعد به راحتي رو ps3 نصب كنه

بی زحمت PS3Proxy رو بفرست برام .

دوستان خواهش میکنم رعایت کنید!
کلا اینجارو باز میکنیم فقط باید مکالمه بین شرکا و نخوه ی دانلود و خرید رو ببینیم !
هنوز 10 تا پست مفید تو این 4-5 صفحه اخیر مشاهده نشده!

دیشب یه صحنه ی توی بازی رخ داد کلی خندیدم داشتم با برادرم بازی میکردم یکدفعه دیدم کمک داور اومد وسط بازی و دنبال توپ میدوید ما مردیم از خنده:)) یعنی کف کرده بودم.
یکی از دوستان از نحوه زدن ضربات پنالتی توی هنگام بازی گفته بود من وقت مربع رو میزنم چندبار جهتی رو که میخوام توپ بره میزنم به راحتی گل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or