دوسته عزیز این برایه دستگاه هایه کپی نیست؟دستگاهها اورجینال که pkg نداره
فیفاش عزیز که دیگه احتیاجی به کد ندارهاقا 2 تا سوال داشتم ممنون میشم یکی از دوستان بیاد جواب بده 1)ایا واقعا ea کد انلاین بازیهاش رو برداشته و2)اینکه فیفای بعد چه تاریخی ریلیز میشه؟
اینو اصن نمیشه گرفت عزیز سرعت دوبرابر بازیکنهای دیگهاقا حضرت عباسی یه راهی بگین من جلو رونالدو رو بگیرم کسایی که بلدن ازش استفاده کنن واقعا نمیشه جلوشونو گرفت. هرچی گل میزنم یارو میاد کل زمینو دریبل میکنه گل میزنهدفاع منم که عالی
من کلا با آپدیت حال میکنم :d امروزم آپدیت فیفا تغییر ایجاد نکرد.حالا رفتین یه توز خریدینا :d چه قدر منتظر اپدیتی :d
هیــــــــــــــــــــــچ نقل و انتقالاتی انجام نمیشه. برام سواله این آپدیتها که هر هفته میکنیم چه تغییری ایجاد میکنه. فقط مچ دی که آپدیت میشه لیگ آمریکا رو آپدیت میکنه. چون لیگش در جریانه.اخرین اپیدت نقل و انتقالات فیفا بالاخره نقل و انتقال تابستانی را انجام داد یا نه؟؟؟
یعنی نیمار اومده بارسا؟؟
اگر نتیجه ها رو بگی خودمون متوجه میشیم تو ول دادی یا اون خیلی خوب بازی کرد :dاونایی که نتشون خوبه این آقای خارجی رو هم ادد کنن .. Strawk .. ببین میتونن ببرنشون ایشون رو یا نه ! من که به زووور اولش 2-1 بردمش .. تو دوتا بازی بعدیم بدجور ول دادم بازیو یعنی ول ندادم اون خیلی خوب بازی کرد، هم من ول دادم و اون خوب بازی کرد و هم من بد بازی کردم و ول دادم ولی به اون شکل هم ول ندادم اون خیلی خوب بازی کرد اما من خوب بازی نکردم و ول دادم یعنی، ولی قوی بودن ایشون و خوب بازی کردن در کل D: