من توی فیفا به دو بازیکن ارادت ویژه ای دارم یکی بالوتلی یکی جیووینکو ( این دومی کیانوش در جریانه :d )دلت از میلان پره هاحالا خوبه همش میبری
بالوتلی که واقعا خوبه نیم فصل دوم یه تنه میلان رو میچرخوند
اباته و زاپاتا که تخیلی خوبن تو فیفاباز دیشیلیو تو واقعیت هم نسبتا خوبه ولی این دوتا خیلی الکی خوبن تو فیفا
![]()
تو فیفا جیووینکو واقعا سرعتی و خوبه. ایتالیا که ورمیدارم واقعا باهاش حال میکنممن توی فیفا به دو بازیکن ارادت ویژه ای دارم یکی بالوتلی یکی جیووینکو ( این دومی کیانوش در جریانه :d )
اوایل به کمال و کیانوش گفتم این جیووینکو نصف اینم توی فوتبال واقعی نیست الان هم با اومدن توز و یورنته فصل بعد با سکوهای یوونتوس ارنا بخوبی اشنا میشه :d بالو هم بازیکن خوبیه امین اما من توی عمرم ندیدم بالو اونطوری استارت بزنه همرو مثل سوباسا بزنه کنار یه تنه بره گل بزنه :d
حالا باز همشهری ما هستید خوبیتون میخوایم هیج مشکل نیست :d
تو فیفا جیووینکو واقعا سرعتی و خوبه. ایتالیا که ورمیدارم واقعا باهاش حال میکنم
حالا این دوتا استارت خار شده تو چشم تو ؟خوب اره در این حد تکنیک نداره ولی من کاسانو تو رو یادم نرفته باهاش همرو دریبل میزدی
این به اون در
سینا هستی یه مسابقات چهارجانبه برگزار کنیم؟
من واقعا از کاسانو اعصابم بهم میریخت. همرو باهاش دریبل میزدیچی ؟ کاسانو ؟ :d
من بعد از 9 ماه تونستم تازه روش کاسانو بلد بشم ! :d
واقعا از این دوتا دل خوشی ندارم :d
نه امین همین فرندلی میزنیم حال میده دیگه :d دیگه حوصله مسابقه واقعا ندارم
Radiance
جوناتان که عالیه ! :d
بدبختی پریرا هم توی فیفا خوب ساختن ! :d منو میذاشتن دفاع چپ اینتر از این پریرا بهتر بازی میکردم اما توی فیفا خیلی خوبه :d
یه خبر خوب دارم و اون اینه گفته میشه فیفا 14 از نظر کنترل توپ و سرعت بازی به فیفا 12 بیشتر نزدیکه :d
این بدین دلیله که فیفا 14 اینتر واقعی منو خواهید دید :d بلاخره 3-4-3 رویایی خودمو با اینتر میتونم بچینم :d
دوسته عزیز این برایه دستگاه هایه کپی نیست؟دستگاهها اورجینال که pkg ندارهدوستان آپدیت جدید fifa13 هم اوومد اینم لینک دانلود :EP0006-BLES01676_00-FIFA130000000000-A0106-V0100-PE.pkg
اقا 2 تا سوال داشتم ممنون میشم یکی از دوستان بیاد جواب بده 1)ایا واقعا ea کد انلاین بازیهاش رو برداشته و2)اینکه فیفای بعد چه تاریخی ریلیز میشه؟