FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا یکی میگه 1.9 لازم داره یکی میگه 1.91 خوب بالاخره کدوم درست هست ؟
جون مادرتون درست جواب بدین
عزیز من برای اجرا بازی شما نیاز داری به 1.91 یا 1.92.منکه این حرف از خودم در نمیارم.دوست من مغازه دار هستش.اون بهم گفتش.

آقا من نفهمیدم فرق 1.9 با 1.91 چیه ؟؟؟
من امروز رفتم lt 1.91 ریختم .داشبورد هم 2.0.13599.0 آپدیت شده.میتونم بازی کنم.
هر کی یه حرف میزنه اصلا فرق lt 1.9 با lt 1.91 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکبار برای همیشه تکلیف مارو روشن کنید.

آقا بارسا قوی! قبول داریم!
اما چرا باید به Valdes 87 بدن به Cesar 85؟!!!
چون تیم بارسا امسال از اینتر قویتر بوده؟!! انصافا والدز در اون حد خوب نیست.. یا اینکه اصلا در حد دروازه بانی سزار نیست.
امتیاز بازیکن ها توی فیفا شده عین PES :|

آقا این موضوع رو میگم دیگه خواهش میکنم الکی اگه چیزی رو مطمئن نیستید بیان نکنید چون باعث گمراهی افراد میشه
فرق 1.9 و 1.91 یا 1.92 فقط برای اینکه که توی 1.91 و 1.92 شما میتونید بازیهای AP2.6 رو اجرا کنید، اگر فریم ویر دستگاه شما 1.9 هست و به آخرین آپدیت مجهز هست، هیچ نگرانی در اجرای بازی وجود نداره.

آقا بارسا قوی! قبول داریم!
اما چرا باید به Valdes 87 بدن به Cesar 85؟!!!
چون تیم بارسا امسال از اینتر قویتر بوده؟!! انصافا والدز در اون حد خوب نیست.. یا اینکه اصلا در حد دروازه بانی سزار نیست.
امتیاز بازیکن ها توی فیفا شده عین PES :|
ميشه بپرسم چرا؟
سزار پارسال چيكار كرد جز اينكه يه افت شديد كرد؟سه گل از گرت بيل يكيش بود..5 گل از شالكه و... والدز پارسال نسبت به سال قبلش افت كه نكرده بود،بهتر هم شده بود! ريتينگش 85 بود شده 87!عملكردش تو كل فصل عالي بود و در كل فقط يه بار بد كار كرد اونم جلوي آرسنال تو بازي رفت بود كه اون گلو از ونپرسي خورد! بازيهاي جلوي رئال خيلي سيوها داشت براي بارسا كه شوتهاي رونالدو نمونش بود....حالا با توجه به اينا يه بازي كه سزار توي فصل پيش در حد والدز بوده باشه رو ميشه بگيد شما؟

من بازی رو گزاشتم تو دستگاه ولی وسط آپدیت میگه که نمیتونه آپدیتو بخونه از رو دیسک...

مشکل از بازیه؟
آقای محترمی که امروز تازه عضو شدی اینجا سپام دادن ممنوع ی سوالی میکنی باید صبر کنی اگر دوستی بدونه جوابتو میده این کار زشتیه که هر ۵ دقیقه یک بار تکرار میکنی سوالتو

بچه ها هر کی بازی کرده ، سرعت و شوت اینها رو بهم میگه ؟

کراسیچ
الیا
ووچینیچ
یاکوئینتا
ویدال
ماتری

واقعا ممنونم
باتشکر
خودم تو یوتیوب گشتم ، یکی خیلی کامل گذاشته بود
فقط کماکان نمیشه شوت ها و استند تکل رو فهمید
ولی خوب حداقل سرعتشونو فهمیدم

این لینک : http://www.youtube.com/watch?v=j6qzyO5oWAs