FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی رو گزاشتم تو دستگاه ولی وسط آپدیت میگه که نمیتونه آپدیتو بخونه از رو دیسک...

مشکل از بازیه؟
آقا ما هم مشکل این دوستمون رو داریم.من وقتی بازی رو گذاشتم خواست که آپدیت کنه و من هم زدم که آپدیت کنه.دستگاه خاموش شد ودوباره روشن شد و داشت آپدیت می کرد که پیغام زیر رو داد:
Cant Read the update from the disk.please reinsert the disk to continue the updates.
if the problem persists visit www.xbox.com/support
status code:3151-351F-B800-0F00-0000-0034

ماهم بازی رو گرفتیم فوق العادس حرف نداره خیلی بازی سخت شده به چالش کشیده شده
من پسر عمم درست 6 ساعت باهم بازی کردیم من بایرن اون میلان رو حالت اسیستس اول بازی کردیم که بازی دستون بیاد جاتون خالی سوکس شدیم اما تنظیمات که گذاشتیم رویه مانوئل و سمی از شرمندگیش درامدیم سوکسش کردیم نافرم
بایرن امسال خوب مخصوصا میانه و حملش اما دفاع افتضاحه به دوستان بایرنی پیشنهاد میدم دو دفاع میانیشون ونبویتن و تیموشک (یا بواتنگ)استفاده کنید
واقعا بازی پیشرفت خوبی داشت جوری که ما خیلی محو بازی شده بودیم
متاسفانه این نسخه خبری از گزارشگر عربی نبود اما دو نفر گذارشگر انگلیسی داشت که میتونستی هر کی بخوای بزاری
یه نکته خیلی خوبیم که قول میدم کسی دقت نکرده به بازی اضافه کردن برایه اولین بار اسم دروازبان میگه چه دروازبانیه این نوئر چقدرم گذارشگر ازش تعریف میکنه:d ماکه از صبح نشستیم پایه بازی سیر نشدیم

باید ببریش بدی رو دستگاهت فریمور 1.91 بریزی هزینه اش هم بین 10 تا 15 هزار تومان است

خودم میخواستم دیگه دستگاهو اورجینال خور ـش کنم،الان نمیتونم هیچجوری بقیه آپدیت داشبورد ـو انجام بدم تا به حالت اورجینال برگرده؟

آقا ما هم مشکل این دوستمون رو داریم.من وقتی بازی رو گذاشتم خواست که آپدیت کنه و من هم زدم که آپدیت کنه.دستگاه خاموش شد ودوباره روشن شد و داشت آپدیت می کرد که پیغام زیر رو داد:
Cant Read the update from the disk.please reinsert the disk to continue the updates.
if the problem persists visit www.xbox.com/support
status code:3151-351F-B800-0F00-0000-0034
منم همین مشکل رو دارم

بچه ها بازی فردا پخش میشه بریزین تو بازار بخرین حالش رو ببرین

من پسر خالم توپ خونه کار میکنه گفت بازی رسیده داریم کپی میکنیم فردا پخش میکنیم

فقط من تهران نبیدم نوتونم بازی فردا وگیرم :(

همه خالی میبندن بازی ودارن

اینجا ناظم نداره؟گند کشیده شده به تاپیک.
دوست عزیز این یک مشکل بزرگ در بازی که 70% بچه ها به مشکل میخورن نباید حلش کرد؟

---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------

یکی بگه چقدر بازی نسبت به دمو تغییر کرده ؟! :d;;)
فقط بگم با دمو زمین تا زیر زمین فرقشه شاهکاره آقا شاهکار

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یک سئوال دارم بازی اورجینالش با کپی فرقی داره از نظر database?

آقا لینکی چیزی ندارید که آموزش کامل آبدیت کردن کنسول رو به LT + 1.91 داشته باشه .
من که حسش نمیبینم برم کله کرجو بگردم تا کنسول آبدیت کنن . میدونم کرج پیدا نمیشه .

باید ببریش بدی رو دستگاهت فریمور 1.91 بریزی هزینه اش هم بین 10 تا 15 هزار تومان است

خودم میخواستم دیگه دستگاهو اورجینال خور ـش کنم،الان نمیتونم هیچجوری بقیه آپدیت داشبورد ـو انجام بدم تا به حالت اورجینال برگرده؟

خب بالاخره تونستم بازی رو اجرا کنم.
خیلی خیلی بهتر شده بود حتی نسبه به دمو.
گیم پلی که اینقدر عالی هستش که تا نبینین چیزی رو نمیفهمین پس چیزی نمیگم.
صورت بازیکنان خیلی بهتر شده بود.حتی ویا هم تغییر کرده بود.من که داشتم تیم ها رو میگشتم از این نظر خیلی کم مشکل داشت.
رئال هم که واقعا خوب ساختن و من خیلی با تیمش حال کردم.موهای هیگواین هم درست شده بود.فیس های سرخیو راموس و اوزیلو هیگواین هم که کولاک میکرد(نسبت به قبل).لباس سوم رئال هم حتما یادتون باشه.
از قدرت زیاد بارسا توی دمو هم عصبانی نباشید چون نسبت به دمو ضعیفتر شده.مثلا ویا 88 و اینیستا هم 88 شدن.والدز هم انگار 85 شده
داوری عالی بود.باگ هم به نظر نمیاد داشته باشه.
کلا گیم پلیش که عالی بود.حالا این دفعه جزئیات هم فوق العاده بهتر شدن
راستی اجساس میکن بایرنش خیلی قوی تر شده.چون با بارسا و من یو رفتم وقت اضافه ولی بایرن توی نیمه ی دوم 3-1 ازم جلو افتاد.البته احساس کردم دفاعش خیلی پکیده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: B!G_BosS

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or