FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز این یک مشکل بزرگ در بازی که 70% بچه ها به مشکل میخورن نباید حلش کرد؟

---------- نوشته در 07:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------

فقط بگم با دمو زمین تا زیر زمین فرقشه شاهکاره آقا شاهکار

---------- نوشته در 07:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:24 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یک سئوال دارم بازی اورجینالش با کپی فرقی داره از نظر database?
:d سوال منم هست :d

آقا شيراز هم قولش رو به من فردا دادن....
yahoo_4.gif
من از چندجا پرسيدم همه گفتن فردا مياريم...پس شيرازيها هم را افتادن....:d

خوب منم بازی رو گرفتم 3 4 ساعتی بازی کردم.
از لحاظ گرافیکی که چمن ها و استادیوم ها واقعا طبیعی شده اما چهره ی بازیکن ها با اینکه نسبت به 11 بهتر شده اما عالی نیست.(رونالدو و دیوید ویا چرا این شکلی هستن؟؟؟!!!)
از لحاظ صدا گذاری مثل همیشه صدای تماشاچیان فوق العاده به بازی جو میده همچنین این دفعه دو گزارشگر در بازی قرار دارند که میتونین در منوی setting هر کدوم رو که خواستین انتخاب کنید.
و اما گیم پلی: باید بگم کنترل بازیکنا سخت شده اما به نظرم خیلی طبیعیه. بر عکس خیلی ها که از تاکتیکال دفندینگ خوششون نیومده اما من به شدت با این حرکت موافقم چون شدیدا به شبیه سازی فوتبال کمک کرده.
راجع به impact engine هم تا الان که بازی کردم اصلا باگهای نسخه ی دمو رو نداره و کاملا درگیریها رو طبیعی جلوه میده.
در کل واقعا از بازی لذت دارم میبرم. ایشالا از فردا توی لایو هم بازی میکنیم. بچه ها خودتون رو اماده کنید.
فعلا.......

حیف بازی رو خریدم اما هنوز توی دیتابیس abgx هنوز verified نشده به خاطر جلوگیری از بن شدن باز نمیکنم :((((
من که تیم اصلیم بارسلوناست ولی فیفا 11 از بس بد ساختن این تیم رو مجبور شدم بیشتر بازیهای آنلاین با چلسی بازی کنم
چلسی هنوزم قویه؟

اخ اخ زدی تو هدف. یه مشت گوسفند چرون اومدن کنسول و تجهیزاتش و بازی هاشو میفروشن!

---------- نوشته در 11:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 PM ارسال شده بود ----------

من رفتم پشت شهرداری تهران
بازی رو خریدم
فروشنده بی فرهنگ .... به من گفت به همه داشبوردا میاد نیازی به آپدیت نداره
آوردم خونه دیدم نیاز به Lt 1.91 داره
دوستان توجه کنند آگه Lt 1.91 نداشته باشه فرمورشون ایکباکسشون آپدیتو قبول نمیکنه
پس Lt 1.91 یادتون نره
هیچ وقت به حرف فروشنده های پشت شهرداری هم توجه نکنید هیچی سرشون نمیشه
یا علی
اخ اخ زدی تو هدف. یه مشت گوسفند چرون اومدن کنسول و تجهیزاتش و بازی هاشو میفروشن!

سلام
فقط بگم بازی فوق العاده سخت شده پاس دادن شوت زدن همه چی سخت شده به نظرم تو این دفاع بیشتر پرس و کمک یار خودی ...
یک کمک میخواستم میدونم که perision dribling (همچین چیزایی) توپ اهسته میکنه زیر پای بازیکن کمک میخواستم که دریبل های ریز اموزش بدید چون امسال خود فیفا فقط دفاع جدید اموزش میده من میخوام با مسی دریبل بزنم میخوام دریبل های ریز و کلن دریبل زدن های کاربردی بهم بگید اون هایی که سریع تره مثل lt و گردالو چپ

حیف بازی رو خریدم اما هنوز توی دیتابیس abgx هنوز verified نشده به خاطر جلوگیری از بن شدن باز نمیکن
ویریفای شده اما فایل ویریفایش نیومده!
اگه مشکل یا نقصی داشت میزدن!! اصلا شما 1 % هم فکر نکن تیم RRod بازیه مشکل دار بدن!

کسی از دوستان جایی رو تو تهران میشناسه که فیفا 12 رو تو قاب اصلی و با کیفیت عالی بفروشه؟و کیفیت دیسک بازی هم ورباتیم باشه ؟؟؟؟؟؟یا آدرس مغازه یا آدرس اینترنتی رو پیغام خصوصی کنید؟؟؟

چند ساعت اول بازی انقدر محو طبیعی بودن بازی شدم که اصلا مشکلاتش به چشم نمیومد.:dاما خب خیلی عالی شده اما یه جورایی هم گل زدن آسون شده هم گل خوردن !یعنی تا به حال انقدر اهمیت دفاع رو تو یک بازی فوتبال ندیده بودم.البته با بیشتر بازی کردن دفاعش بیشتر دستت میاد.تا یخواید هم باگ داره البته نه به اون شدت دمو اما بازیکن با یک برخورد دور خودش گره می خوره:dیا مثلآ داشتم ترکیب رو میچیدم ویلشر غیب شد و هرچی میرفتم رو اسم ویلشر میرفت رو اسم والکات:dیک چیز جالب هم این هست که مثل فوتبال واقعی آزادی عمل داری همیشه در حسرت این بودم که تو فیفا چنین چیزی عملی بشه ولی شماره های قبلی همه دستشون رو Aبود!:d

ای بابا من بازیو گذاشتم نصفه update کرد باز دوباره آپدیت داشبورد جدیدو گذاشتم update که شد کپی خورم پرید حالا چه کنم؟؟؟!؟!

یحتمل باید lt.1.91بریزی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or