FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کی گفته نمیشه! .. LT 1.90 به بعد می تونن بازی کنن!

جملش سوالی بود ، یادش رفت علامت سوال بزاره
اون دوستمون هم که گفت صبر کن LT2 بریز ، واسه این گفت که برای بازیهایی که این قفل جدیده رو دارن ، مجبور نشه دوباره بره فریمور جدید رو بریزه و دو خرجه بشه !
حالا خوبه برهان گفت بیخیال این بحث قفل و اینا بشین ! وگرنه خدا میدونه چه خبر میشد اینجا .

=-=-=-=-=-=-=-=-=

من متاسفانه خبرها رو درست دنبال نکردم ، کسی میدونه اورال های بازیکنای رئال چطوریاست ؟

سلام شرمند این سوال مربوط به این تاپیک نیست
ما نمیدونم کراک‌ام چیه باید چی‌ کار کنم بفهمم کرکم چیه باور کنین واسه فیفا ۱۲ نمیتونم صبر کنم
باز هم شرمنده همگی‌

آخرین ویرایش:
خوب خدا رو شكر كه پال و جي يكيه
الان به رفيقم زنگ زدم گفت تا ١ساعت ديگه دانلودش تمومه فردا آمادس بچه هاي غرب تهران خواستن پ خ بدن ادرس بدم بهشون فردا برن بگيرن

من به همه کسانی که لایو بازی میکنن مثل من پیشنهاد میکنم که از فروشگاه مطمئن خرید کنن که سی دی هاش مشکل امنیتی نداشته باشه، راستی گیمر تگ من Amir Soofi هست از 4 شنبه با همه لایو فیفا 12 می زنم

منم میخوام منم میخوام :((:((
کنسولم خرابه درستم نمیشه چیکار کنم ؟:((
یکی برام کنسول بخره
کوفتتون شه :d
یه جورایی باهات همدردم. البته کنسول من خراب نیست. الان tv ندارم. :d یدونه lcd سفارش دادم برای اتاقم اون نیومده بابام برداشت تلویزیون قبلیمو برد. الان یه دونه tv کوچولو اتاقمه که هیچی نمیشه دید باهاش. :d نبودش سنگینتره یعنی. :d
ولی خوب باید برم زود بگیرم بازیرو.:d حتی کاورش به آدم روحیه میده. :d

آقایون من یه سوال داشتم
من رو دستگاه LT 1.9 هست و آپدیت خود دستگاه 2.0.13599.0 هست
حالا بازی رو میشه بازی کرد یا باید LT جدید بریزیم ؟
فقط خیلی ساده جواب بدین
ممنون

واقعا خوشحال شدم
ممنون بخاطر اخبار دقیق در مورد لیک شدن بازی ها :d

بچه ها فردا ( 2 شنبه )تو تهران گیر میاد ؟؟؟ اگه گیر میاد کجا ؟؟ برم توپخونه هست ؟
خواهشا هرکی بازی رو گرفت یا میدونه فردا کجا گیر میاد بگه که دارم میمیرم از انتظار :x

آقایون من یه سوال داشتم
من رو دستگاه LT 1.9 هست و آپدیت خود دستگاه 2.0.13599.0 هست
حالا بازی رو میشه بازی کرد یا باید LT جدید بریزیم ؟
فقط خیلی ساده جواب بدین
ممنون
سلام بابا جون هر کی دوست دارین یکم فکر کنین بعد سوال بپرسید تایپیک کلا بحثش با lt عوض شده یه بار توضیح میدم برای همه خواهشن دیگه سوال نشه
شما ببینید بعد از آپدیت lt1.9 که دستگاه از کپی در میومد یک داشبورد دیگه اومد که فقط ap25 رو فعال میکرد پس همه ی بازی هایی که ap25 (قفل امنیتی)ندارند مثل fifa با lt1.9 قابل بازی میباشند و کاملا در لایو امن میباشد و lt1.91 فقط ap25 رو غیر فعال میکنه وشما میتونید بازی های دارای ap25 رو با این فریمور بازی کنید مثل black ops

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 PM ارسال شده بود ----------

آقا با Lt 1.9 امن هست واسه لایو این بازی رو بازی کنیم؟
سلام بابا جون هر کی دوست دارین یکم فکر کنین بعد سوال بپرسید تایپیک کلا بحثش با lt عوض شده یه بار توضیح میدم برای همه خواهشن دیگه سوال نشه
شما ببینید بعد از آپدیت lt1.9 که دستگاه از کپی در میومد دیگه داشبورد جدیدی نیومده پس همه ی بازی هایی که ap25 (قفل امنیتی)ندارند مثل fifa با lt1.9 قابل بازی میباشند و کاملا در لایو امن میباشد و lt1.91 فقط ap25 رو غیر فعال میکنه وشما میتونید بازی های دارای ap25 رو با این فریمور بازی کنید مثل black ops

آخرین ویرایش:
lt1.91 فقط برای 6 بازی ap.25 هست ربطی به فیفا نداره بزنید آپدید کنید فقط نمی تونید 6 بازی کالاف هیلو و اساسین و...... انجام بدین فیفا12 فقط باید فریمر lt1.9 داشته باشید

smb4r5qka4ryql0edzod.png

فایل iso بازی که روی سرور دانلود کردم.بزودی با لینک مستقیم برای دوستان قرار میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or