واقعا ممنون
اقا به طرز وحشتناک حق خوری کردن دفاع رو افتضاح ساختن تیمی که الان بالایه 800 دقیقه گل نخورده نامیدمون کردن برایه دوستانی که نمیتونن ببینن اورالارو میزارم
نوئر 86
رافینا79
بواتنگ78
بادشتوبر75
لام87
گوستاو79
شواینی 87
روبن90
مولر83
ریبری88
گومز86
بات77
ون بویتن77
تیموشک80
کروس81
الابا73
پرانیچ76
پترسون74
اولیچ80
اوسامی 71
کونتنتو70
برنو75
بعضی از بازیکنامون که اصلا پیشرفت ندادن مثله بادشتوبر که ساله پیش امسال فیکس تیمه ملی باشگاه بعضی از بازیکنامونم که عالی بودن کم بهشون دادن مثله مولر کروس این یکی که دیگه خیلی نامردی کردن متاسفم برایه ea
به هر حال تبریک میگم که بازی امد انشالله ساله بعد بتونیم حقمون بگیریم با تیمی قدرتمند که امسال شاخ شده
خب 1 هفته وایسا LT 2 بیاد بعد یهو برو بریز دیگه,که 2 بار توو خرج نیفتی!البته امید وارم هرچه زودتر بیاد چون صبر کردن براش سخته......باید ورژن فریمور 1.91 باشه یا داشبوردت چک کن باید 13599 داشته باشه وگر نه باید اپدیت کنی و 10-15 تو خرجی (منم همین طور)
زحمت میکشید لینک دانلود رو بذارید استفاده کنیم ؟![]()
این همه سروران گرامی به نقد و توضیح و تشریح بازی پرداختند خواهشا یکی از دوستان هم لینک دانلود رو قرار بده.ما نابلد هستیم.
موفق باشید
یاعلی
دوست عزیز یعنی با lt 1.9 نمیشه بازی کردخب 1 هفته وایسا LT 2 بیاد بعد یهو برو بریز دیگه,که 2 بار توو خرج نیفتی!البته امید وارم هرچه زودتر بیاد چون صبر کردن براش سخته......
قرار دادن لینک دانلود بازی توی انجمن خلاف مقررات سایت ـه
قرار دادن لینک دانلود بازی توی انجمن خلاف مقررات سایت ـه
کی گفته نمیشه! .. LT 1.90 به بعد می تونن بازی کنن!دوست عزیز یعنی با lt 1.9 نمیشه بازی کرد
من خودم LT 1.90 دارم.. نوشته بود میشه.. فردا صبح بازی میاد واسم.. تست میکنم اعلام میکنم! ولی باید بشه بازی کرد..با خود lt+1.9 نمیشه ؟
کی گفته نمیشه! .. LT 1.90 به بعد می تونن بازی کنن!