FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان من امشب تا صبح باید چیکار کنم که زودتر این شب طولانی تموم بشه برم بازیا بگیرم اونم توی اصفهان که همیشه از کل ایران در زمینه عرضه بازی 2 روز عقبه کمک کمک دارم از شوق بازی روانی میشم چه بکنم با بارسا امسال توی لایو
ببخشید دوستان این چند روزه دیونه شدم
ممنون

سلام
دوستان من امشب تا صبح باید چیکار کنم که زودتر این شب طولانی تموم بشه برم بازیا بگیرم اونم توی اصفهان که همیشه از کل ایران در زمینه عرضه بازی 2 روز عقبه کمک کمک دارم از شوق بازی روانی میشم چه بکنم با بارسا امسال توی لایو
ممنون
صبر کن عزیز .. اگه میگفتن قفل روشه دیگه چیکار میکردی:-& صبر کن همه چی ردیف میشه من مثل تو خیلی زوق زدم ولی باید صبر کنی تا فروشگاها بازی رو بیارند .. خدا با صابرین است:x

دوستان یه سوال.جریان این پوینت برای آنلاین بازی کردن چیه؟؟چون من قبلا با ps3 بازی میکردم.فقط یه کد داشت که اونو میزدم برای آنلاین بازی کردن.حالا جریان یه پوینت چیه؟مرسی.

سلام
ممنون
نگران نباش.امروز زنگ زدم سرزمین رایانه.گفت احتمالا برای ایکس باکس فردا میاره.
دوستان یه سوال.جریان این پوینت برای آنلاین بازی کردن چیه؟؟چون من قبلا با ps3 بازی میکردم.فقط یه کد داشت که اونو میزدم برای آنلاین بازی کردن.حالا جریان یه پوینت چیه؟مرسی.
قضیه ی پوینت هم برای جماعت کپی خور هستش که کدی روی جعبه شون نیست.شما که اورجینال بازی میکنید ناراحت نباشید.
ولی در کل این 800پوینت برای آنلاین بازی کردن کسایی هست که اورجینال نمیخرن یا بازی دست دوم میگیرن.

نه ربطی نداره ,نسخه دمو با همه فریمورها اجرا میشه اما برای اجرای نسخه اصلی بازی حتما باید فریمور 1.91 به بالا داشته باشی من خودمم فردا میخوام ببرم آپدیت کنم.
بابا با همون lt1.9 میشه مگه بازی قفل ap25 داره این هزارمین باره میگم جون هر کی دوس دارین دیگه سوال نکنید

سلام دوستان کسی ازی گرفته ایا تو این نسخه ای که لیک شده این گزارشگره عربی رو توش داره؟زبان بازی که 100 درصد انگلیسی هست اخه ساله پیش که زود لیک شد اول نسخه المانیش امد کسی بازی تونسته انجام بده یه خبری بهمون بده ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or