FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تغییرات و ریسکی که تو ساخت این شماره انجام شده از بیش از حدم یکم بیشتره و شاید بازی به مذاق بعضی از طرفدارا خوش نیاد و اونارو راضی نکنه البته این ریسک شایسته ی تقدیره چون EA میتونست مثل خیلی از شرکتای دیگه همون فرمول موفق گذشترو تکرار کنه و بدون کمترین زحمت طرفدارارو راضی کنه اما این کارو نکرده و تغییرات وسیعی اعمال کرده که برای عادت کردن بهشون زمان زیادی لازمه و شاید بعضیا از این تغییرات راضی نباشن در هر حال هسته ی خود بازی خیلی بیشتر از اون چیزی که انتظار داشتم متحول شده ولی در کل بازی زیباست و با این چیزی تو دمو میبینیم و بازی میکنیم میتونه گلیم خودشو از آب بیرون بکشه

بروبچ!!گیمرهای پی سی میگن بازی کند شده باگم زیاد داره نسخه 360هم همینجوریه یا سرعت بازی خوبه؟!باگ داره!؟؟
رو پی سی اره زیاد باگ داره اما امسال واقعا نسخه ی کنسولی و پی سی یکیه یه نکتشم یکم رو اعصابه سیستم دفاع کردن بازیرو تغیر دادن ادم طول میکشه بهش عادت کنه

نمیدونم ولی من با DERIVER این کارو کردم {دوباره ریختم}درست شد

ممنون
بازی رو رویه دی وی دی رایت کردم و مشکلم حل شدش

دوستان میخواستم بدونم دموی بازی هم ریجن بندی داره یا نه ربطی به ریجن دستگاه نداره ؟
اینی که لینکش اینجا هم هستش ریجن فریه

وای این سیستم جدید دفاع بلای جون ما شده :d خیلی سخت شده واقعا . همینجوریش مثل وحشی ها حمله میکنن این سیستم دفاع رو هم که عوض کردن سخت شده واقعا داستان داریم ما !
باگی هم من تاحالا ندیدم تو بازی . سرعت بازی هم کند نشده شاید کمی واقع گرایانه تر شده باشه !
اینکه عکش واقعی خود بازیکنا تو بازی هستش هم خیلی جالبه حال میده !
این Drop Ball رو دوست ندارم . بازیکن مصدوم میشه کسی توپ رو بیرون نمیزنه بازی رو نگه میداره . رعایت بازی جوانمردانه هم اجبازی میباشد :d

میشه تو تنظیمات controller سیستم دفاعیو عوض کرد به همون حالت قبلی ...

ایول فکر میکردم همچین چیزی باشه ها اما هِی یادم میرفت برم تو تنظیمات . دم شما گرم

آخرین ویرایش:
وای این سیستم جدید دفاع بلای جون ما شده :d خیلی سخت شده واقعا . همینجوریش مثل وحشی ها حمله میکنن این سیستم دفاع رو هم که عوض کردن سخت شده واقعا داستان داریم ما !
میشه تو تنظیمات controller سیستم دفاعیو عوض کرد به همون حالت قبلی ...

hسیستم دفاعی fifa 11 به نظرم دور از واقعیت وکمی تخیلی است اینجوری خیلی راحت با a میری توپو میگیری من خودم شاید خیلی کم پیش اومده با تکل کار کنم و یک بازیکن قوی هیکل هم بزاری ریز و سرعتی رو میگیره به نظرم خوب کاری کردند به چالش کشیده میشه ادم
راستی این انجین جدید فقط فیزیک مانور میده یا گرافیک هم پیشرفت داشته؟ تماشاگرا چی؟ تو 11 بعضی اوقات تو ذوق میزنند

بازی خیلی پیشرفت داشته اما به نظر من یه ایرادی که نسبت به فیفا 11 داره اینه که overall تغییری نمیکنه شما هر جای زمین که بازیکن رو بزاری overall همونیه که هست اما تو 11 تغییر میکرد :p

سلام
من با اینکه حجم اینترنتم کم بود ( کلا 2.7 گیگ مونده بود تا یه ماه دیگه !!! ) اما بازی رو دان کردم >:d<
و باید بگم که خیلی خوشم اومد :>
مخصوصا از سیستم جدید دفاع و شوت زدن
این دفاع جدید باعث میشه بازی سخت تر بشه و 100% طبیعی تر . دیگه نمیشه به راحتی به هر تیمی 4 5 تا گل زد و هیچی نخورد

راستی بچه ها یه سوال :
چرا فابرگاس هنوز تو ارسنال بود ؟؟؟ تو بازی اصلی درست میشه دیگه ؟؟

سلام
من با اینکه حجم اینترنتم کم بود ( کلا 2.7 گیگ مونده بود تا یه ماه دیگه !!! ) اما بازی رو دان کردم >:d<
و باید بگم که خیلی خوشم اومد :>
مخصوصا از سیستم جدید دفاع و شوت زدن
این دفاع جدید باعث میشه بازی سخت تر بشه و 100% طبیعی تر . دیگه نمیشه به راحتی به هر تیمی 4 5 تا گل زد و هیچی نخورد

راستی بچه ها یه سوال :
چرا فابرگاس هنوز تو ارسنال بود ؟؟؟ تو بازی اصلی درست میشه دیگه ؟؟
بله تو تاپیک تصاویر Fifa12 هم فابرگاس داشت برای بارسا بازی میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or