FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پس از نزدیک به 5-6 ساعت بازی کردن این دمو 3 دقیقه ای واقعا باید بگم این نسخه از سری FIFA صبر و حوصله خاصی را میطلبه ! وقتی بازی رو در Difficulty های بالا بازی میکنید و بازیکنان کمی هوش و دقتشون بالاتر میره مهارشون هم اعصاب خردکنتر و هم سختر میشه (چقدر این Man Shity !! رو قوی درست کردن! وا ویلا!! ازین نظر کلا EA Sports در بوجود آوردن بازیکن و تیمهای باگ! در هر شماره ادم نمیشه:d) . راسیتش خود EA Sports مقصره اصلی هست بنظرم !:d تو همه نسخه ها در هنگام دفاع کردن تنها کار ما نگه داشتن دکمه A بود و ازین بابت یکم EA Sports مارو بد عادت کرده بود ولی اینجا به یکباره همه چیز عوض شده !:d در هر صورت شدیدا ازین سیستم جدید استقبال میشه و کار درستی هم هست.
این Impact Engine هم در بعضی از صحنه ها در نوع خودش جالب و دیدنی هست و واقعا بعضی از صحنه های برخورد بین بازیکنان رو آنچنان زیبا به تصویر میکشه که دیدنشون تو Replay خالی از لطف نیست ولی در دو صحنه من شاهد باگهایی نگران کننده بودم و ازین بابت که سایتها و مجلات واسه چنین چیزهایی له له میزنند برای امتیازات کمی نگرانم.
یک نکته خوبی هم که دیدم این بود که بازیکنانی که سرعت و Stamina بالایی دارند میتونند راحتتر با سرعتشون حتی از مدافعین عبور کنند و دیگه مثل گذشته نیست که اگر مدافعی نزدیکتون و یا پشتتون باشه بتونه توپتون رو راحت بگیره.

امروز تازه دمو رو بازی کردم ... دوربینو چمنو تور دروازه و... خیلی بهتر شده . فقط یه چیز موقعی که توپ تو دست حریفه می خوای بری ازش بگیری بازیکن میره تو دو متری طرف وایمیسه یا باهاش حرکت میکنه ( مثل دنیای واقعی البته بجز ایران !) بعد هر وقت دلش خواست میره تو شکم یارو ..... نمیشه این حالتو برداشت تا مثل قبل بشه ؟؟؟

امروز تازه دمو رو بازی کردم ... دوربینو چمنو تور دروازه و... خیلی بهتر شده . فقط یه چیز موقعی که توپ تو دست حریفه می خوای بری ازش بگیری بازیکن میره تو دو متری طرف وایمیسه یا باهاش حرکت میکنه ( مثل دنیای واقعی البته بجز ایران !) بعد هر وقت دلش خواست میره تو شکم یارو ..... نمیشه این حالتو برداشت تا مثل قبل بشه ؟؟؟
توو صفحه قبل یکی گفت توو تنظیماته controller می تونی برگردونیش به همون حالته قبل!
ولی به نظره من همین سیستمه جدیدش خیلی واقعی تر و بهتره....

وقعا تقیرات زیادی انجام شده:-o تو بازی گل زدن به این راحتی نسخهای قبلی نیست .. هم چی تقیر زیادی کرده .. فقط اینو میگم که با عرضه نسخه کامل فیفا تمام نمرات رو از سایتهای معتبر جارو خواهد کرد و فروش خیر کنندهای خواهد داشت;)

خوب دیگه کم کم دارم به تاکتیکال دفندینگ عادت میکنم.
واقعا هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر حال میکنم با بازی...
مثل همیشه شاهکاری دیگر از FIFA .
بچه های لایو باز خودتون رو اماده کنید !!!!!!!!!

برای کسایی که بازی نکردن:
بالاخره بعد از مدت ها انتظار بازي فيفا 12 نسخه ي دمو بر روي سرور EA SPORTS قرار گرفت تا علاقه مندان شاهد يکي ديگر از شاهکارهاي اين شرکت باشند.EA SPORTS قبل از انتشار بازي تبليغات زيادي در
زمينه هاي مختلف اين بازي کرده بود به صورتي که مدير اين شرکت اذعان کرده بود که اين نسخه انقلابي در زمينه ي بازي هاي ورزشي خواهد بود!در همان ابتدا که وارد بازي مي شويد مشاهده مي کنيد وين روني جاي کاکا را گرفته
و به عنوان بازيکن تبليغاتي اين بازي به شما معرفي مي شود.پس از آن بازي قبل از هرچيز شما را وارد محيط آموزشي مي کند تا 7 ترفند جديد دفاع کردن را به شما آموزش دهد.پس از گذراندن مرحله ي آموزشي متوجه مي شويد که
سيستم دفاعي کلاسيک فيفا تغيير يافته و به صورت حرفي اي ( و البته مشکل در امده).از جمله اين تغييرات مي توان به عوض شدن کاربرد دکمه ي X در دفاع نام برد.منوي بازي از حالت هميشگي در آمده به صورت
افقي درآمده که البته در اين نسخه به نظر مي رسد ناقص باشد که بعدا در نسخه ي نهايي کامل خواهد شد.گرافيک بازي به صورت کامل محسوسي بهبود يافته.چهره ي بازيکنان نسبت به شماره هاي قبلي به واقعيت نزديک تر شده و
نورپردازي هم بسيار از قبل بهتر شده است.چمن زمين به گونه اي بهبود يافته که وقتي برخورد يا تکلي رخ مي دهد شاهد کنده شدن چمن از روي زمين هستيد!يکي ديگر از نکات گيم پلي مي توان به اضافه شدن دريبل ريز اشاره
کرد که بسيار به روان شدن بازي کمک کرده!مهم ترين چيزي که فيفا 12 را از نسخه هاي قبل متمايز مي سازد به کاربردن موتور جديد Impact Engine است که حضور آن در گيم پلي به شکل واضحي محسوس است!سيستمي که به بازي اجازه مي دهد تا برخورد بازيکن ها با هم بسيار طبيعي و نزديک به واقعيت از آب دربيايند!در انتها مي توان گفت که
EA SPORTS سعي کرده تا در اين نسخه از بازي علاوه بر اضافه کردن ويژگي هاي جديد نواقص شماره هاي قبل را برطرف کند که گويا به خوبي از پس اينکار بر آمده!
نکات ديگر از بازي:
در هنگام پرتاب اوت بازيکنان را ميتوان جابجا کرد
اضافه شدن دريبل هاي جديد
اضافه شدن انواع پاس ها و سانترهاي گوناگون جديد در بازي
طبيعي شدن حرکات دربازه بان
هوش مصنوعي بالا کامپيوتر

---------- نوشته در 08:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

واییییی چقدر سخت شده:d
خدایی این سیتم دفاع کردن جدید خیلی سخته عادت کردن بهش!
ولی انتظار داشتم خیلی بیشتر از حرفا تغییر کنه...ولی دمشون گرم اکثر مشکلاتی که تو نسخه قبل بود رو برطرف کردن!اونقدر جزئیاتی که تغییر کرده زیاده که واقعا کف کردم!مثلا قبلا می خواستین سیستم رو هجومی کنین می نوشت Offensive اما الام مینویسه Attaking!یا حتی بعضی دریبل ها که تو نسخه قبل بود اما زدن دکمه هاش سخت بود رو اومدن جای دکمه هاشو بهتر کردن :d
گیم اسپات امسال زیر 9.5 بده بیشوووووره ;;)

منم دمو رو گرفتم بالاخره. :d واقعا میشه تغییرات رو همون لحظه اول حس کرد. سیستم دفاعی جدید برای من تقریبا میشه گفت جدید نیست. :d چون توی 11 هم من اصلا میونه ای با پرس نداشتم. خودم کنترل بازیکنو بدست میگرفتم دفاع میکردم.(به همین خاطر زود عادت کردم.) ولی انصافا خیلی حرکت مدافعان بهتر شده دیگه مثل 11 یهو وسط دفاع باز نمیشه. PD هم که واقعا عالیه. بعضی جاها به کمک PD خیلی عالی میشه از بازیکن روبرو عبور کرد. IE هم با اینکه نسخه ناقصشه و باگ هم زیاد داره ولی بعضی جاها واقعا خودشو عالی نشون میده. دو سه تا صحنه برام پیش اومد هر چقدر لحظه آهسته شو میدیدم سیر نمیشدم. نسخه کاملتر IE توی M NFL استفاده شده که اونجا واقعا بازی رو متحول کرده. منو هم خیلی جالبتر شده نسبت به قبل.
اما دو تا نکته حاشیه ای:
1. توی انیمیشن های اول بازی که برای دو تیمه جای مدافعان و مهاجمان اشتباهه. :d
2. نمیدونم دیدید یا نه ولی توی آرنا دروازه بان شلوار پوشیده بود. :d

با اینکه این دمو حدود 50-60 درصد تکمیل شده بازه ولی واقعا عالیه. خیلی به بازی نهایی امیدوار تر شدم. :d

من که اصلا نتونستم با این سیستم دفاعی جدید کار کنم .من که همیشه با سیستم قبلی خودم بازیکن ها رو کنترل میکردم اصلا نتونستم با این یکی کار کنم فکر کنم همون قبلی رو به جای جدیده استفاده کنم

یه اتفاق جالب برام افتاد،یکی از بازیکن هام وسط زمین مصدوم شد بعد از 10 ثانیه که توپ بیرون نرفت دارور بازی رو متوقف کرد و مجبور شدم بازیکن رو تعویض کنم،نکته جالبش اینجاست که بعد از این اتفاق ها داور توپ رو گرفت و بین من و بازیکن حریف توپ رو انداخت و منم بازی جوانمردانه کردم توپ رو دادم به حریف:d

چرا برنکارد اضافه نشده علی اقا؟
خیلی مسخره است بابا pes هم تا چند شماره قبل داشت بعد یکهو سیاست برگشت ورداشتن تو 11 مثلا بازیکن مصدوم میشد واسه خودش میرفت بیرون خیلی چرت بود

منم دمو رو بازی کردم به نظرم خیلی گیم پلیش شبیه pes شده با انیمیشن های فیفا که زیاد خوشم نیومد سنگینی فیفا 11 رو نداشت قیافه ها رو خوب درست کرده بودن ولی چمن خوب نبود برخوردها هم که خیلی ضایع بودن امیدوارم تو نسخه اصلی درست بشن.اگه قرار باشه نسخه نهایی هم همینجوری باشه فیفا 11 رو به این ترجیح می دم(نظر شخصی بود نزنینم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or