arvin_666
Loyal Member
اگه میگه خش داره بدون درست اینجکت نشده یعنی کامل تیومده
یکبار دیگه تست کردم نشد
یکبار فلشو دوباره فرمت کردم بازم نشد
تو هاردم ریختم بازم نشد
شانس نداریم
اگه میگه خش داره بدون درست اینجکت نشده یعنی کامل تیومده
نمیدونم ولی من با DERIVER این کارو کردم {دوباره ریختم}درست شدیکبار دیگه تست کردم نشد
یکبار فلشو دوباره فرمت کردم بازم نشد
تو هاردم ریختم بازم نشد
شانس نداریم
رو پی سی اره زیاد باگ داره اما امسال واقعا نسخه ی کنسولی و پی سی یکیه یه نکتشم یکم رو اعصابه سیستم دفاع کردن بازیرو تغیر دادن ادم طول میکشه بهش عادت کنهبروبچ!!گیمرهای پی سی میگن بازی کند شده باگم زیاد داره نسخه 360هم همینجوریه یا سرعت بازی خوبه؟!باگ داره!؟؟
بروبچ!!گیمرهای پی سی میگن بازی کند شده باگم زیاد داره نسخه 360هم همینجوریه یا سرعت بازی خوبه؟!باگ داره!؟؟
نمیدونم ولی من با DERIVER این کارو کردم {دوباره ریختم}درست شد
اینی که لینکش اینجا هم هستش ریجن فریهدوستان میخواستم بدونم دموی بازی هم ریجن بندی داره یا نه ربطی به ریجن دستگاه نداره ؟
میشه تو تنظیمات controller سیستم دفاعیو عوض کرد به همون حالت قبلی ...
میشه تو تنظیمات controller سیستم دفاعیو عوض کرد به همون حالت قبلی ...وای این سیستم جدید دفاع بلای جون ما شده :d خیلی سخت شده واقعا . همینجوریش مثل وحشی ها حمله میکنن این سیستم دفاع رو هم که عوض کردن سخت شده واقعا داستان داریم ما !

بله تو تاپیک تصاویر Fifa12 هم فابرگاس داشت برای بارسا بازی میکردسلام
من با اینکه حجم اینترنتم کم بود ( کلا 2.7 گیگ مونده بود تا یه ماه دیگه !!! ) اما بازی رو دان کردم >:d<
و باید بگم که خیلی خوشم اومد
مخصوصا از سیستم جدید دفاع و شوت زدن
این دفاع جدید باعث میشه بازی سخت تر بشه و 100% طبیعی تر . دیگه نمیشه به راحتی به هر تیمی 4 5 تا گل زد و هیچی نخورد
راستی بچه ها یه سوال :
چرا فابرگاس هنوز تو ارسنال بود ؟؟؟ تو بازی اصلی درست میشه دیگه ؟؟