FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیر، اگه بدون آپدیت بازی رو انجام بدید و LS هم نداشته باشید قدرتش 79 هست. من خودم تو MM برای بارسا اول فصل خریدمش و 79 هست و فوق العاده هم ضعیفه!

خواسته های تخیلی داری! کدوم سال شده که سازنده های بازی یک بازیکن رو بهش 9-10 تا اضافه کنند و قرارش بدن تو بازی، دیگه مگر اینکه طرف سوپراستار باشه که هرناندز همچین کسی نیست!
راست میگه برهان عملکرد هرناندز خیلی چشمگیر بود! واقعا ویا 91 براش خیلی زیاده!!! اونوقت رونی 90؟! من به این نکته توجه نکرده بودم:d
این قفله رو چیکارش کنیم؟:d

اونجوری که من فهمیدم اورال بازیکنا تغییراتی داشته و کم تر شده که خیلی خوبه اما انگار بازم برای بعضی از بازیکنای بارسا اورالا تخیلیه چون اگه اورال ویا از رونی بیشتر باشه دیگه از قضیه ی پیکه و ویدیچم اعصاب خورد کن تره الان خود رونی شاید توی بهترین دوران بازیگریش باشه درخشش تو لیگ مخصوصا درخشش تو بازی با آرسنال زدن دو گل برای انگلیس همین دیشب نشون دهنده ی آمادگی فوق العاده این بازیکنه در حالی که شاید ویا توی بارسا داره بدترین دوران بازیگریشو پشت سر میذاره و حتی طرفدارای متعصب بارسا هم معتقدن که اون ویای جام جهانی و والنسیا نیست بعد چجور اورالش از رونی بیشتره البته شاید میخوان ضعف بارسا تو نسخه ی قبلی رو با این اورالای تخیلی جبران کنن ولی خوب اگه بازی مثل قبل فیزیکی باشه بازم بارسا ضعیف خواهد بود

تو فیفا 11 نمیشه موقع تک به تک شدن با حریف دربازهبان رو کنترل کرد؟
واقعا رو اعصابه!شدیدا!
یه چیز دیگه هم اینکه وقتی موزیک متنو زیاد میکنی تو بازی هم صداش زیاد میشه
به نظرم باید موزیک اینگیم ولوم کنترلش با منو موزیک جدا باشه

• Like
Reactions: PHOENIX47
FEATURED ARTICLE *

September 2, 2011 Suffwan

FIFA 12 Preview

شخص معتبری بنام SUFFWAN تونسته که کد تقریبا نهایی رو بازی کنه و نظراتشو در قالب یک مقاله نوشته.
FIFA10Preview1.jpg

-------------------------------------------------------
بنام خدا :d

FIFA 12: The Art of Refinement

در طول پنج سال زمان در صنعت بازیهای کامپیوتری , EA موفق شده معیارهای جدیدی رو برای بازیهای کامپیوتری
تعریف کنه , فیفا 07 اساس و شروع کار برای آینده بود اما در واقع فیفا09 نماد تغییر , تحول و ستایش بود.در دو سال
گذشته تیم فیفا با دریافت جوایز متنوع و زیادی همراه بود که حتی حسادت لیونل مسی برانگیخت و امتیازات بالایی
رو از منتقدان دریافت کرد.
در طول هفته گذشته ما کد نهایی (95% complete) رو بطور عمیق تست کردیم و روی اون و مودهاش وقت زیادی رو
صرف کردیم .بطور خلاصه FIFA 12 > FIFA 11 و ما پیشنمایش رو تدارک دیدیم.امسال یه تحول عظیم در سری فیفا
بوجود اومده و کاملا نسبت به سری گذشته برتری دارد.همه جنبه های بازی از جمله حرکت بازیکنان , فیزیک توپ
واکنش پذیر تر شده.
موتور ایمپکت انجین برای کسانیست که میخواهند تجربه بصری واقع بینانه رو داشته باشن.اولین تجربه ما از ایمپکت
انجین به چند ماه پیش بر میگرده که زیاد جالب نبود ولی الان بنظر میرسه ea روی بهبوده اون خیلی کار کرده.ریکشن
بازیکنان قبلا خوب نبود و به هیچ وجه نمایش خوبی نداشت ولی الان سیستم برخورد بازیکنان یک تعریف جدید در بازی
بحساب میاد نه یک مزاحمت و آشفتگی که در کد ابتدایی بازی انو تجربه کرده بودیم.این سیستم باعث میشه که ما
شاهد مصدومیت های واقعی باشیم و به شما اطمینان میده که هر ضربه ایی که به بدن بازیکن وارد میشه ثبت خواهد
شد و این برای کسانی که کری یر مود رو دوست دارن جالب خواهد بود.

سیستم دفاعی بازی با تدبر و اندیشه عمیقی بوجود اومده.بازیهای گذشته فیفا بازیکن رو مجبور به استفاده از پرسینگ
و گاهی تکل برای تصاحب توپ میکرد.حالا Tactical Defending بطور قابل توجهی این مورد رو تغییر داده.دفاع کردن از گل
در حال حاضر نیاز به تفکر و پیش بینی حرکت بعدی حریف داره.مزیت این ویژگی اینه که تقدم با تیمی هست که حمله میکنه
ولی مطمئن باشید که این دلیلی بر ضعف دفاعی نیست.برای کاسانی که بیشتر با این سیستم تاکتیکال دیفندینگ
تمرین کنن و در اون مهارت داشته باشن میتونن در بازیهای معتبر آنلاین و ranked matches موفقیت بیشتری کسب کنند
با این حال میتونن حالت دفاعی رو به legacy (همون حالت قدیمی) تغییر بدن ولی فقط در unranked match .

دریبل کردن با مسی در فیفا12 چه حسی خواهد داشت؟ جواب سادست.به این بستگی داره که شما میخواهید در فضاهای
کوچک ویا با سرعت دریبل کنید.در بخواهید با سرعت دریبل کنید , این همون چیزیه که در فیفا11 تجربشو داشتیم ولی
Precision Dribbling به توانایی های کاربر برای جا گذاشتن مدافع و یا حفظ توپ در محیط های کوچک بر میگرده.
بعنوان مثال من با یک پاس بلند سوارز رو گوشه زمین صاحب توپ کردم .سوارز بین دو مدافع گیر افتاده بود.سپس با استفاده
از قابلیت Precision Dribbling تونستم تا لحظهایی که هم تیمیها نزدیک سوارز بشن حفظ توپ کنم.با وجود تاکتیکال دیفندینگ
این مزیت رو به شما میده که بیشتر حفظ توپ کنید و مدافع نمیتونه راحت مثل قبل با پرس توپو از شما بگیره.حالاbuild up play
خیلی بهتر صورت میگیره.
یکی دیگر از قابلیت های بازی آگاهی کامل هوش مصنوعی از بازیکن خودی هستش که این باعث میشه در هنگام مواجه شدن
با AI به تفاوت ها وشیوه مخصوص هر تیم پی ببریم.((همون ai new inteligence یا Pro Player Intelligence که سیامک جان بهش اشاره داشت))
مفهوم این قابلیت هنگامی شما بازیکن رو کنترل میکنید کمی متفاوته.مثلا یکی از قابلیت های ژابی آلونسو , دید بالا و پاس
های دقیقه.حالا وقتی شما داری بازی میکنید در حالت دوربین پیش فرض بازیکنی که در گوشه زمین فرار میکنه رو نمیبینید
و اقدام به پاس 60 یاردی نمیکنید در حالی که شاید در حالت دوربین BE A PRO اقدام به این پاس بکنید.در هر صورت
این ویژگی خوبیه ولی زیاد روی گیم پلی بازی تاثیر نمیگذاره.

وضوع و شفافیت نمای کلی بازی خوبه.تصاویر از کیفیت بالایی در 1080P برخورداره و همه چی تر و تمیز بنظر میرسه
بازیکنا دارای جزئیات زیادی هستن.فقط ممکنه به تناسب اندام بازیکنا ,طول شرت ورزشی و پیراهن و اینا گیر بدم
که البته این یه نظر شخصی هست.بطور کل گرافیک بازی خوب بنظر میرسه.کات سنس های ورود بازیکنا به زمین بازی
خوبه و حس رئالیسم رو ما دست میده.
ویژگی دیگه گزارش بازی و تفسیر بازی به بازیه فوق العاده تیم دونفرهMartin Tyler و ALAN SMITH که واقعا شاهد
یک گزارش بازی دینامیک خواهیم بود.صدا گذاری واقعا عالیه به تک تک جزئیات توجه شده .من وقتی توی زمین
خودی گل میزنم یا توپ پشت دروازه به میکروفون میخوره واقعا کیف میکنم

دروازبانان , مشکل اساسی بازیهای فوتبال در چند سال اخیر.فیفا خیلی خوب از پسشون براومده چون هر سال
مشکلات سالهای پیش رو حل میکنه .امسال دروازبانا تهاجمی تر بنظر میرسن و همچنین واکنش های بهتری
در مقابل توب خواهند داشت

یکی از بزرگترین پیشرفت های بازی امسال , شوت زدنه.شوت ها در هر سه حالت Power shots, finesse shots or volleys)
خیلی بهتر شده و حرکت توپ و چرخش اون واقعی تر شده.پاسها یه اصل اساسی در هر بازی فوتبالی هست
اگه من بخوام صادق باشم زیادی تفاوتی با فیفا 11 نداره فقط کمی در شرایط خاص و با بازیکنانی مثل ژاوی و ... کم تغییر کرده.

در آخر هم کمی شر و ور گفته:d
تمام.

آخرین ویرایش:
خواهشا اورال تیمه لیورپول و رئال رو هم بزارید!!
ممنون!!

صفحه ی قبل رو بخونی اورال های بازیکنان رئال با عکس و همچنین به صورت نوشتار هست.
به صفحه ی 32 یه نگاه بنداز.
دوستان من فکر کنم داید ویا اورالش کاهش یافته باشه

فکر کنم دیگه همه در جریان ویژگی های جدید فیفا12 قرار گرفتن مصاحبه ها همونطور که میبینید
شبیه به همه.من فقط مطلب خوبی در مورد پیشرفت پرسنالدی یا همون فردیت گرایی نتونستم پیدا کنم
همچنین اسلایدر ها هنوز نمیدونم که این مورد واقعا در فیفا هست یا نه.اسلایدر ها به شما اجازه میده
که قبل از بازی مقادیر دقت - قدرت پاس , شوت , و سانتر و ... رو تغییر بدی.درست مثل بازی NHL
اگه از این دو مورد چیزی پیدا کردم میذارم

5vzqr3t5ixwjl6qhbdbv.jpg

ایشالا از امروز میریم سراغ ویدئوهای منتشر شده از بازی . من همشونو توی یک پست جامع قرار میدم.
یه سایت خوب بغیر از FLASH برای مستقیم کردن لینک یوتوب کسی نداره؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aliatlas
راست میگه برهان عملکرد هرناندز خیلی چشمگیر بود! واقعا ویا 91 براش خیلی زیاده!!! اونوقت رونی 90؟! من به این نکته توجه نکرده بودم:d
این قفله رو چیکارش کنیم؟:d
من که نمیگم چشمگیر نبود معراج جون:دی ویا وقتی سال پیش 87(فکر کنم دقیق یادم نیست) بوده خوب به طبع باید امسال بیشتر بشه چون هم تو تیم ملی خوب بازی کرد و هم برای بارسا کلی گل زد و پاس گل دادش. گل فینال رو هم که یادت نرفته؟:دی یا گل همین چند هفته پیش به رئال رو. قبول کنید که الان جزو 3 مهاجم برتر دنیا هست. این رو هم قبول دارم که باید با رونی مساوی بود اما به هیچ وجه کمتر از رونی نیست چون همه جام جهانی رونی و انگلستان رو یادمون هست!

قفله هم چه باشه چه نباشه ما سراغ نسخه PS3 میریم:دی

من که نمیگم چشمگیر نبود معراج جون:دی ویا وقتی سال پیش 87(فکر کنم دقیق یادم نیست) بوده خوب به طبع باید امسال بیشتر بشه چون هم تو تیم ملی خوب بازی کرد و هم برای بارسا کلی گل زد و پاس گل دادش. گل فینال رو هم که یادت نرفته؟:دی یا گل همین چند هفته پیش به رئال رو. قبول کنید که الان جزو 3 مهاجم برتر دنیا هست. این رو هم قبول دارم که باید با رونی مساوی بود اما به هیچ وجه کمتر از رونی نیست چون همه جام جهانی رونی و انگلستان رو یادمون هست!
اگر بخواهیم روی آمار گل و پاس گل مانور بدیم باید بگم که ویا در فصل 2010-11 نسبت به 2009-10 ضعیف تر کار کرده

ویا در فصل 9-10 که برای والنسیا بازی میکرده در همه جام ها مجموعا در 42 بازی 28 تا گل و 10 تا پاس گل داشته
با آنکه در فصل 10-11 در بارسلونا در 50 بازی حضور داشته و تونسته 23 گل و 9 تا پاس گل را در کارنامه اش ثبت کنه
در مورد تیم ملی هم باید بگم که آخرین فصلی که در والنسیا بوده در 15 بازی 11 گل زده ولی در اولین فصل حضورش در بارسلونا در 11 بازی 5 گل زده
البته اگر بخواهیم واقع گرایانه نگاه کنیم این کاهش گلهای ملی را میشه بخاطر جام جهانی و حضور تیم های بزرگ دنیا و ... توجیه کرد

قفله هم چه باشه چه نباشه ما سراغ نسخه PS3 میریم:دی
درمورد داوید ویا این اقا سهیل جوابت رو داد پس من چیزی نمیگم:d
ببینم پی اس3 دست دوم داری من خریدارم! من فیفا 12 بیاد و نتونم بازی کنم سکته میکنم:d

حالا همه اینها به کنار ....
ویا 91 بعد رونالـــــــــــــــــــــــــــــــدو 92 !!!! LOOOOOOOOOL ;;)

ما هی میخوایم سطح تاپیک رو ببریم بالا:d حالا هی شما در مورد ریتینگ بحث کنید :d

درمورد داوید ویا این اقا سهیل جوابت رو داد پس من چیزی نمیگم:d
ببینم پی اس3 دست دوم داری من خریدارم! من فیفا 12 بیاد و نتونم بازی کنم سکته میکنم:d
این هم جواب خود آقا سهیل خدمت شما:دی
البته اگر بخواهیم واقع گرایانه نگاه کنیم این کاهش گلهای ملی را میشه بخاطر جام جهانی و حضور تیم های بزرگ دنیا و ... توجیه کرد
نه سراغ ندارم اما راحت میتونی گیر بیاری:دی من FIFA میزنم شما سماق بمک:دی

• Like
Reactions: Lord Stark

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or