FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابت این ترجمه ها من تشکر میکنم امین جان واقعا حیف که نمیتونم بابت هرکدوم یه اعتبار جداگانه بهت بدم....
اینطور که بنظر میاد بخش کریر مود پیشرفت زیادی کرده و نقل و انتقالات هم واقعی شده! که خب خیلی خوبه وبازی رو جذاب تر میکنه
یه چیز دیگه هم بنظرم رسید الان تو فیفا نمیشه رو دست دروازبان هد بزنی!:| این مورد هم اگر بطرف شده باشه خیلی خوب میشه چون هربار دروازبان میاد از دروازه بیرون و میپره برای توپ بدون هیچ استثنا توپ رو روی سر مهاجم جمع میکنه....امیدوارم دوستان نگن اینم طبیعیه و دروازبان همه توپها رو تو خروج هاش میتونه جمع کنه:d

البته همیشه ی همیشه هم اینطور نیستا :دی برا من شده که دروازبان اومده باشه بیرون و نتونسته باشه دفع کنه توپ رو ... البته خوب وقتی گولر چک یا کاسیاس باشه طبیعیه که بیشتر موقع ها دفع کنه توپ رو ... :دی

بابت این ترجمه ها من تشکر میکنم امین جان واقعا حیف که نمیتونم بابت هرکدوم یه اعتبار جداگانه بهت بدم....
اینطور که بنظر میاد بخش کریر مود پیشرفت زیادی کرده و نقل و انتقالات هم واقعی شده! که خب خیلی خوبه وبازی رو جذاب تر میکنه
یه چیز دیگه هم بنظرم رسید الان تو فیفا نمیشه رو دست دروازبان هد بزنی!:| این مورد هم اگر بطرف شده باشه خیلی خوب میشه چون هربار دروازبان میاد از دروازه بیرون و میپره برای توپ بدون هیچ استثنا توپ رو روی سر مهاجم جمع میکنه....امیدوارم دوستان نگن اینم طبیعیه و دروازبان همه توپها رو تو خروج هاش میتونه جمع کنه:d
شما لطف دارید معراج جان.
این بحث دروازبان هم پیچیده شده.بعضیا میگن حرکاتشون غیر طبیعی هست و توپهایی که باید گل بشه رو میگیرن و بعضیا هم میگن خیلی ضعیفن و باید پیشرفت کنن و اینها.بنظر من با توجه به اینکه ساخت هوش مصنوعی دروازبان سخته واقعا سخته حتی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی , اون چیزی که ما در فیفا 11 دیدیم واقعا خوب بود.ea خیلی روش کار کرده بود فیزیک های جدید برای دفع توپ بکار میبرد و اگه یادت باشه کمتر از دروازه میمد بیرون و گل چیپ نمیخورد مثل فیفا10.الانم بغیر از چند مورد انگشت شمار دروازبانی در فیفا 11 واقعا عالیه.شما براحتی میتونی تفاوت بین دروازبانان بزرگ و کم نامو نشان رو ببینی.در حقیقت پرسنالدی که فیفا پارسال برای اولین بار در بازیش بکار برد تفاوت رو بین دروازبانا کاملا مشخص کرده.مطمئنم حالا اون دروازبانی فیفا11 رو پیشرفت دادن و اون چند مورد رو کاملا برطرف کردن که من یقین دارم بهترین دروازبانی رو توی تمام سری بازی فوتبال که تا بحال دیدیم در فیفا12 خواهیم دید.
فقط یه نکته اینکه بعضی جاها هم باید دروازبان اشتباه کنه.چون اونم یه انسانه ! حالا چطور میتونن این کار رو انجام بدن بعد ما نگیم ea کم کاری کرده؟؟
بنظر منم بعضی از واکنش های دروازبانان مخصوصا موقعی که توپو از سه کنج در میارن مصنوعی هستش ولی اگه یه مقایسه ایی با اون هویج ها:d (دروازبانا) در pes بکنیم , باید خدا رو شاکر باشیم.
با توجه به اون نقدی که gas از بازی داشته (توی پست قبلیم نوشتم) دروازبانا باهوش تر شدن(البته نقدشو زیاد جدی نگیر بهش میاد نوب باشه:d)

پوریا جان این متن کاملش هست:

بنظر میرسه بیشتر توسعه دهندگان بازی این روزها مشغول پیاده سازی move و 3d در عنواین خودشون هستن.آیا شما برنامه ایی برای وارد کردن اینها در سری بازیهای فیفا ندارید؟

بدیهی است که ما نمیتونیم هیچ کدوم از اینها رو نادیده بگیریم.برای 3d من نمیتوم در مورد اولویت بندی استفاده از
آن در این لحظه چیزی بگم. بازی ما میتونه بهترین کیفیت رو با 3d داشته باشه ولی در حال حاضر تلوزیون های سه بعدی
زیادی در خارج وجود نداره.من فکر میکنم هنوزم اچ دی تی وی ها جز اصلی ترین انتخاب کاربرا برای بازی های ویدئویی
هست.و ما تمرکز خودمونو برای نهایت استفاده از حداکثر توانایی های این قسمت انجام دادیم.
برای کنترل های حرکتی مانند کینکت و موو , ما قصد داریم از فیفا13 از این فناوری کار کنیم و سرمایه گذاری کنیم و اونو
وارد بازیهای خودمون بکنیم.

+
بچه ها من گیم پلی لیورپول - میلان رو ندیدم.ببینید قیافه زلاتان رو با این تکنولوژی جدیدا نساختن؟
+
یه پرویو جامع و کامل در سایت فیفا ساکر بلاگ منتشر شده حتما ببینید.من تا امشب سعی میکنم آمادش کنم.

---------- نوشته در 10:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:24 AM ارسال شده بود ----------

GaryHarvey_1.jpg

کاربری بنام SWEET GAZ داره تو شهرهای گلاسکو و منچستر و اینا توی تور EA ول میچرخه:d هرجا میره میشینه

یه دست فیفا12 میزنه ازش فیلم میگیرن میذارن تو اون سایته که دیروز لینکشو دادم.

گیم پلی آرسنال-چلسی:http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=7320

STATS منچستر و آرسنال و گیم پلی بارسا-میلان
:http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=7322

یه ویدئو از کری یر مود:http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=7321

همشون لینک های یوتوب هستن.

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

اینم نقد این آقا در مورد بازی:

اصلی ترین پیشرفتهایی که من دیدم:

1.defending در مجموع کاملا با سری قبل فیفا متفاوت عمل میکنن, دیگه مثل قبل پرس نمیکنن, فقط Jockey و
استفاده از دکمه b برای تکل زدن هست.اگه شما از کنترل کلاسیک استفاده میکنید باید ببینید وپیش بینی کنید که
مهاجم کجا میخواد بره و سپس مغلوبش کنید.
در حالت آفلاین شما میتونید حالت دفاع رو یا تاکتیال دیفندینگ(ویژگی جدید فیفا) بذارید یا legacy defending(همون روش سابق فیفا) بذارید
ولی در حالت آلاین نمیتونید این حالت رو تغییر بدید.

2.precision dribbling فوق العادست و من نمیتونم باور کنم که این چقدر واقعی و جالب و خوب شده ! شما میتونید از اون
خیلی راحت در بازی استفاده کنید و موقعیت های زیادی رو خلق کنید

3.passing نسبت به فیفا 11 واقعا بهتر شده و صاف و دقیق شده.در فیفا11 شما از 5یاردی راحت میتونستی پاس بدی ولی
الان باید بیشتر دکمه پاس رو نگه داری تا قدرت بیشتر بشه.

4.heading خیلی بهتر شده , بعنوان مثال اگه تو فیفا 11 من ده بار توپو واسه دروگبا سانتر میکردم 7-8 بار میتونست بدون
هیچ مزاحمتی گل بزنه ولی حالا مدافعان واقعا باهوش شدن و بیشتر از شما برای توپ میپرن

5.keepers معمولا از جمله مواردی بودند که ما قبلا ازش شاکی بودیم ولی الان اونا خیلی هوشیار تر شدن و میتونن شوتهایی
که در فیفا11 نمیتونستند رو مهار کنن

6.shooting خیلی سخت تر از قبل شده بخصوص finesses shot ها یا همون شوتهای بادقت رو باید دقیقتر بزنید چون راحت به اوت میرن

7.skills چند مورد از توانایی های جدید وارد فیفا12 شدن اونا خیلی خاص هستن و اجرای اونها آسون تره چون با سیستم دفاعی
جدید راحت تر میتونید مدافع رو از پیش رو بردارید.

در مجموع فیفا12 میتونه بهترین فیفای عرضه شده تا بحال بشه.
اقا من هیچ رقمه نمیتونم این دموهارو دانلود کنم
خواهشا کمک کنید

با توجه به اون نقدی که gas از بازی داشته (توی پست قبلیم نوشتم) دروازبانا باهوش تر شدن(البته نقدشو زیاد جدی نگیر بهش میاد نوب باشه:d)
قیافش شبیه این هکر های روانی ــه که میرن الکی یه جای مهمو هک میکنن:دی
من مقدمه اون پیش نمایش فیفا ساکر بلاگ رو خوندم به نظر متنش باید خوب باشه اگه اونو ترجمه کنی واقعا عالی میشه.
دروازه بان های Fifa11 هم به نظر من مشکلی نداشتند و فقط این De Gea یه نمه اوس میزنه هیچ توپ هوایی رو نمیتونه بگیره الکی میپره هوا رو مشت میکنه:دی
اقا من هیچ رقمه نمیتونم این دموهارو دانلود کنم
خواهشا کمک کنید
فکر میکنم منظورتون تریلر ها باشن؟!:-/
اگه آره به یکی از بچه های سایت بگید براتون لینک مستقیم کنند;)

دروازه بان های Fifa11 هم به نظر من مشکلی نداشتند و فقط این De Gea یه نمه اوس میزنه هیچ توپ هوایی رو نمیتونه بگیره الکی میپره هوا رو مشت میکنه:biggrin1:
اتفاقا به نظر من مشکل داشتن اونم بیشتر توی تک به تک ها مثلا دروازه بان حریف از 10 تا تک به تک 7-6 تا رو میگیره ولی دروازه بان خودمون از 10 تا تک به تک 2-3 را رو می گیره:d de gea که قربونش برم . کلا تو جوه چه در بازی چه در واقعیت:d

راستی آقای بنز11 دمت گرم هر چی می خوام بت اعتبار بدم نمیشه ارور میده :d

امسال شاید جالب ترین چیز در بازی تقابل ایمپکت انجین و سیستم دفاعی بازی باشه چون خود سیستم دفاعی بازی از ai new inteligence تشکیل شده که بازیکن با توجه به مشخصات فردی و تکنیک بازیکن مقابل واکنش میده و شدت ضربه هم به همین مورد بستگی داره:d امسال ea شاهکار کرده

• Like
Reactions: aliatlas
با سلام بازی fifa 12 دارای قفل مثل driver هست یا نه کپی میشه
انتشار ديسك هاي داراي قفل جديد توسط مايكروسافت
در تاريخ 13 شهريور بازي Driver San Francisco بطور رسمي براي كنسول XBOX 360 منتشر شده است كه از نوع جديدي از فرمت ديسكها بنام XGD3 استفاده مي كند كه فعلاً غير قابل كپي و رايت مي باشد! به گفته هكرهاي معروف XBOX 360 اين نوع فرمت جديد داراي اطلاعات بيشتري در يك ديسك مي باشد كه در حال حاضر به دليل بالا بودن حجم، قابل كپي شدن بصورت استاندارد بر روي ديسك هاي DVD9 نيستند، به همين دليل بايد تا پيدا شدن روش جديدي براي حل اين مشكل صبر كرد.

خوب دوباره با اورال های منچستر برگشتم.فکر کنم صدرا سر این هرناندز سکته بزنه:d
راستی امین حیف که بهت نمیتونم برای هر پستت بهت اعتبار بدم و برای همین الان اینجا ازت تشکر میکنم.
خوب اینم اورال های منچستر:بازیکن هایی گزاشتم که به نظرم مهم تر بودند برای طرفدارانش
ده گیا:81
اسمالینگ:77
فردیناند:87
ویدیچ:90
اورا:85
نانی:85
کاریک:82
اندرسون:76
یانگ:84
رونی:90
هرناندز:81
رافائل:76
گیگز:83
والنسیا:83
برباتوف:84
فلچر:81
کلورلی:75
جونز:76
پارک:82
اون:75
ولبک:76

اندرسون 76؟
این بیشتر از هرناندز رو اعصابه
فکر کنم پارسال اندرسون 78 بود
یعنی این قدر این فصل بد بود که دو تا هم کم بشه ازش؟
رافائل هم همینجوریه به نظرم

همین قفل مایکروسافت رو کم داشتیم:|
درمورد اورال های منچستر هم باید بگم اغلب درسته و بجز هرناندز و اندرسون باقیشون مناسب هستن هرچند من فکر میکنم رافائل میتونست 78 یا 79 باشه حتی! اما هرناندز تو 11 76 بود الان شده 81 که خب من میتونم بگم اعتراضی ندارم ولی معتقدم بهترین اورال ممکن برای چیچاریتو 82 بود که خب 81 درنظر گرفتن براش .... اندرسون هم همون 78 خوب بود نمیدونم چرا دوتا کم کردن؟! هرچند با توجه به قابلیت Player Story اورال بازیکنها بالا و پایین میره نسبت به فرمشون و بنظرمن جای نگرانی نیست.
درمورد این قفل مایکروساف کسی چیزی میدونه؟ برنامه ای برای حکش هست؟

de gea تو فیفا 11 83 هست
خیر، اگه بدون آپدیت بازی رو انجام بدید و LS هم نداشته باشید قدرتش 79 هست. من خودم تو MM برای بارسا اول فصل خریدمش و 79 هست و فوق العاده هم ضعیفه!

هرناندز باید رو 85 میبود.
خواسته های تخیلی داری! کدوم سال شده که سازنده های بازی یک بازیکن رو بهش 9-10 تا اضافه کنند و قرارش بدن تو بازی، دیگه مگر اینکه طرف سوپراستار باشه که هرناندز همچین کسی نیست!

خواسته های تخیلی داری! کدوم سال شده که سازنده های بازی یک بازیکن رو بهش 9-10 تا اضافه کنند و قرارش بدن تو بازی، دیگه مگر اینکه طرف سوپراستار باشه که هرناندز همچین کسی نیست!

عملکرد هرناندز از نظر گلزنی هم تو تیم ملی مکزیک هم تو منچستر تقریباً با جناب داوید ویا برابر بود!

هرناندز پارسال ره صد ساله سوپراستار شدن ـو یه شبه رفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or