پوریا جان این متن کاملش هست:
بنظر میرسه بیشتر توسعه دهندگان بازی این روزها مشغول پیاده سازی move و 3d در عنواین خودشون هستن.آیا شما برنامه ایی برای وارد کردن اینها در سری بازیهای فیفا ندارید؟
بدیهی است که ما نمیتونیم هیچ کدوم از اینها رو نادیده بگیریم.برای 3d من نمیتوم در مورد اولویت بندی استفاده از
آن در این لحظه چیزی بگم. بازی ما میتونه بهترین کیفیت رو با 3d داشته باشه ولی در حال حاضر تلوزیون های سه بعدی
زیادی در خارج وجود نداره.من فکر میکنم هنوزم اچ دی تی وی ها جز اصلی ترین انتخاب کاربرا برای بازی های ویدئویی
هست.و ما تمرکز خودمونو برای نهایت استفاده از حداکثر توانایی های این قسمت انجام دادیم.
برای کنترل های حرکتی مانند کینکت و موو , ما قصد داریم از فیفا13 از این فناوری کار کنیم و سرمایه گذاری کنیم و اونو
وارد بازیهای خودمون بکنیم.
+
بچه ها من گیم پلی لیورپول - میلان رو ندیدم.ببینید قیافه زلاتان رو با این تکنولوژی جدیدا نساختن؟
+
یه پرویو جامع و کامل در سایت
فیفا ساکر بلاگ منتشر شده حتما ببینید.من تا امشب سعی میکنم آمادش کنم.
---------- نوشته در 10:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:24 AM ارسال شده بود ----------
کاربری بنام SWEET GAZ داره تو شهرهای گلاسکو و منچستر و اینا توی تور EA ول میچرخه:d هرجا میره میشینه
یه دست فیفا12 میزنه ازش فیلم میگیرن میذارن تو اون سایته که دیروز لینکشو دادم.
گیم پلی آرسنال-چلسی:
http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=7320
STATS منچستر و آرسنال و گیم پلی بارسا-میلان:
http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=7322
یه ویدئو از کری یر مود:
http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=7321
همشون لینک های یوتوب هستن.
---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------
اینم نقد این آقا در مورد بازی:
اصلی ترین پیشرفتهایی که من دیدم:
1.defending در مجموع کاملا با سری قبل فیفا متفاوت عمل میکنن, دیگه مثل قبل پرس نمیکنن, فقط Jockey و
استفاده از دکمه b برای تکل زدن هست.اگه شما از کنترل کلاسیک استفاده میکنید باید ببینید وپیش بینی کنید که
مهاجم کجا میخواد بره و سپس مغلوبش کنید.
در حالت آفلاین شما میتونید حالت دفاع رو یا تاکتیال دیفندینگ(ویژگی جدید فیفا) بذارید یا legacy defending(همون روش سابق فیفا) بذارید
ولی در حالت آلاین نمیتونید این حالت رو تغییر بدید.
2.
precision dribbling فوق العادست و من نمیتونم باور کنم که این چقدر واقعی و جالب و خوب شده ! شما میتونید از اون
خیلی راحت در بازی استفاده کنید و موقعیت های زیادی رو خلق کنید
3.
passing نسبت به فیفا 11 واقعا بهتر شده و صاف و دقیق شده.در فیفا11 شما از 5یاردی راحت میتونستی پاس بدی ولی
الان باید بیشتر دکمه پاس رو نگه داری تا قدرت بیشتر بشه.
4.
heading خیلی بهتر شده , بعنوان مثال اگه تو فیفا 11 من ده بار توپو واسه دروگبا سانتر میکردم 7-8 بار میتونست بدون
هیچ مزاحمتی گل بزنه ولی حالا مدافعان واقعا باهوش شدن و بیشتر از شما برای توپ میپرن
5.
keepers معمولا از جمله مواردی بودند که ما قبلا ازش شاکی بودیم ولی الان اونا خیلی هوشیار تر شدن و میتونن شوتهایی
که در فیفا11 نمیتونستند رو مهار کنن
6.
shooting خیلی سخت تر از قبل شده بخصوص finesses shot ها یا همون شوتهای بادقت رو باید دقیقتر بزنید چون راحت به اوت میرن
7.
skills چند مورد از توانایی های جدید وارد فیفا12 شدن اونا خیلی خاص هستن و اجرای اونها آسون تره چون با سیستم دفاعی
جدید راحت تر میتونید مدافع رو از پیش رو بردارید.
در مجموع فیفا12 میتونه بهترین فیفای عرضه شده تا بحال بشه.