کسی نیست جواب ما رو بدهدوستان تو فیفا12 مثل فیفا10 قابلیت بازی با موس رو هم داره؟
راست میگه برهان عملکرد هرناندز خیلی چشمگیر بود! واقعا ویا 91 براش خیلی زیاده!!! اونوقت رونی 90؟! من به این نکته توجه نکرده بودم:dخیر، اگه بدون آپدیت بازی رو انجام بدید و LS هم نداشته باشید قدرتش 79 هست. من خودم تو MM برای بارسا اول فصل خریدمش و 79 هست و فوق العاده هم ضعیفه!
خواسته های تخیلی داری! کدوم سال شده که سازنده های بازی یک بازیکن رو بهش 9-10 تا اضافه کنند و قرارش بدن تو بازی، دیگه مگر اینکه طرف سوپراستار باشه که هرناندز همچین کسی نیست!
خواهشا اورال تیمه لیورپول و رئال رو هم بزارید!!
ممنون!!
کسی نداشت ؟overall های بازیکنان Barcelona نیومده؟
چه قد مسخره
بارسا بهترین بازیکن هاش Mid هستن . بعد تو Overall از همه پایین تره !!

اگه یکی دو صفحه قبل بخونی هستکسی نداشت ؟
میخوام از الآن ترکیب رو آماده کنم :d
من که نمیگم چشمگیر نبود معراج جونراست میگه برهان عملکرد هرناندز خیلی چشمگیر بود! واقعا ویا 91 براش خیلی زیاده!!! اونوقت رونی 90؟! من به این نکته توجه نکرده بودم:d
این قفله رو چیکارش کنیم؟:d
اگر بخواهیم روی آمار گل و پاس گل مانور بدیم باید بگم که ویا در فصل 2010-11 نسبت به 2009-10 ضعیف تر کار کردهمن که نمیگم چشمگیر نبود معراج جونویا وقتی سال پیش 87(فکر کنم دقیق یادم نیست) بوده خوب به طبع باید امسال بیشتر بشه چون هم تو تیم ملی خوب بازی کرد و هم برای بارسا کلی گل زد و پاس گل دادش. گل فینال رو هم که یادت نرفته؟
یا گل همین چند هفته پیش به رئال رو. قبول کنید که الان جزو 3 مهاجم برتر دنیا هست. این رو هم قبول دارم که باید با رونی مساوی بود اما به هیچ وجه کمتر از رونی نیست چون همه جام جهانی رونی و انگلستان رو یادمون هست!
درمورد داوید ویا این اقا سهیل جوابت رو داد پس من چیزی نمیگم:dمن که نمیگم چشمگیر نبود معراج جونویا وقتی سال پیش 87(فکر کنم دقیق یادم نیست) بوده خوب به طبع باید امسال بیشتر بشه چون هم تو تیم ملی خوب بازی کرد و هم برای بارسا کلی گل زد و پاس گل دادش. گل فینال رو هم که یادت نرفته؟
یا گل همین چند هفته پیش به رئال رو. قبول کنید که الان جزو 3 مهاجم برتر دنیا هست. این رو هم قبول دارم که باید با رونی مساوی بود اما به هیچ وجه کمتر از رونی نیست چون همه جام جهانی رونی و انگلستان رو یادمون هست!
قفله هم چه باشه چه نباشه ما سراغ نسخه PS3 میریم![]()
این هم جواب خود آقا سهیل خدمت شمادرمورد داوید ویا این اقا سهیل جوابت رو داد پس من چیزی نمیگم:d
ببینم پی اس3 دست دوم داری من خریدارم! من فیفا 12 بیاد و نتونم بازی کنم سکته میکنم:d
نه سراغ ندارم اما راحت میتونی گیر بیاریالبته اگر بخواهیم واقع گرایانه نگاه کنیم این کاهش گلهای ملی را میشه بخاطر جام جهانی و حضور تیم های بزرگ دنیا و ... توجیه کرد