FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لذت TD رو وقتی درک میکنید که با CPU بازی نکنید و دو نفره بازی کنید ، اینجور دیگه شما نمیتونید مثل CPU از کوچکترین اشتباهی استفاده کنید و بازی بسیار بسیار واقعی تر و لذت بخش تر میشه.
آره قبول دارم واقعا لذتش به 2 نفره بازي كردنشه
راستي الان ميشه فيفا 12 رو آنلاين بازي كرد؟

اقا فقط یکی بیاد و کاربرد rb و lt ر و ت.ضیح بده ممنون میشم اخه من اینطور دفاع نمی کنم من میرم دنبال بازیکن صاحب توپ وقتی نزدیکش شدم دکمه a رو می گیرم و سریع توپ رو می گیره یا اینکه تکل میزنم

rb کاربردش اینه که وقتی rb نگه داری یکی از بازیکنات میاد رو پای بازیکن صاحب توپ و اونو پرس میکنه و تو میتونی اون بازیکنی که اختیارش تو دستته رو ببری به سمت بازیکنای حریف نذاری به اون یکی یارش که خالیه پاس بده و یارگیری کنی اینجوری یا تو توپو میگیری یا اون یارت که رو پای بازیکن حریف رفته توپو اتوماتیک میگیره .
lt کاربردش اینه که وقتی میگیریش میتونی با فاصله با بازیکن حریف حرکت کنه و به نوعی سایه به سایه باهاش حرکت کنی و پرس کنیش که میتونی در لحظه مناسب توپو ازش بگیری یا بازیکن حریف مجبور میشه به یکی دیگه پاس بده .البته توجه کن که باید با فاصله ازش حرکت کنی و گرنه راحت ازت رد میشه.

شهاب من توصیه می کنم سیستم دفاعی بازی رو عوض نکنی چون مثل قدیم میشه و خیلی جالب نیستش و این جدیده بیشتر میچسبه:دی
من هم تقریبا هر بازی گل میخورم اما کلی هم گل میزنم. مثلا آرسنال تو زمان 7 دقیقه 7-5 بردم و جالبه که بازی 4-1 عقب بودم:)) البته جلوی تیم های ضعیف 1ـی بیشتر نمیخورم اما قوی رو نمیشه کاریش کرد!
سیستم دفاع کردن هم من با A میگیرم تا بیاد نزدیک بازیکن صاحب توپ و بعدش X رو میزنم. البته باید با LT هم کار کنی وگرنه راحت دریبل میزنه و میره. بعضی وقت ها که تعداد دفاع هام هم زیاد باشه از rb هم استفاده می کنم.

برهان من که بزرگترین چلنج روی توی این بازی برای خودم بردن ِ بارسا توی نیوکمپ میدونم ، رئال رو انتخاب کردم و با شیوه ی خوزه مورینیویی توی 120 دقیقه بازی 0-0 شد ، البته دقیقه ی 119 اوزیل یه تک به تک رو خراب کرد ، بارسا هم کلا 3 تا شوت تو چارچوب داشت :d
توی پنالتی ها هم نمیدونم چرا CPU اینقدر احمق ِ ، یا میزنه واست یا میزنه تو تیرک !
به نظر ِ من اگه با تمرکز دفاع کنی و تیمت مهره های دفاعی خوب داشته باشه رو به روی قوی ترین تیم ها هم میتونی گل نخوری ، سرعت عمل و استفاده از LB و پر کردن ِ فضای خالی خیلی توی جا نموندن ِ مدافع ها تاثیر داره.جالب ِ که وقتی خیلی خوب پرس کنی و دفاع کنی ، CPU پاس های اشتباه هم زیاد تر میده :d

منم دارم بکوب بازی میکنم تا بهش عادت کنم
خوشبختانه خیلی بهتر میتونم بازی کنم و تازه دارم لذت میبرم
تو این شماره بتونید بخوبی دفاع کنید و فضا ها رو ببندین به راحتی میتونید گلم بزنید
دفاع کردن خیلی مهم شده و اگه بتونین تو این حالت عالی بشید بازی براتون فوق العاده لذت بخش میشه

تو این شماره بتونید بخوبی دفاع کنید و فضا ها رو ببندین به راحتی میتونید گلم بزنید
دفاع کردن خیلی مهم شده و اگه بتونین تو این حالت عالی بشید بازی براتون فوق العاده لذت بخش میشه

میبنم که راه افتادی و دازی باهاش کنار میای:d

منم میخوام بازی کنم ولی نمیشه ... از روزی که بازی رو گرفتم 10 دست بیشتر بازی نکردم و همه رو هم باختم ... 4 روز بازی نکردم و در کف به سر می برم:>

میبنم که راه افتادی و دازی باهاش کنار میای:d

منم میخوام بازی کنم ولی نمیشه ... از روزی که بازی رو گرفتم 10 دست بیشتر بازی نکردم و همه رو هم باختم ... 4 روز بازی نکردم و در کف به سر می برم:>
آره شکر خدا داریم لذت میبریم :d
خیلی حرفه ای تر شدم :d
زیاد بازی کنی و بطور مداوم بازی کنی دستت میاد نگران نباش ;)

سیاوش جان بازی خوبیه ولی باید دقت و تمرکز زیادی داشته باشی .. در واقع لذتش هم به نظر من به همینه ..تو سری های قبلی دفاع کردن نیازی به فکر کردن اونچنان نداشت ولی اینجا همونطور که
خودتم گفتی باید حسابی رو دفاع تمرکز کنی و در ضمن بچه ها هم به نکته های خوبی اشاره کردن که در واقع اهمیت ترکیب چینی و سیستم بازی بود ...

یه جورایی حس یه مربی واقعی که کنار زمین حرص و جوش میزنه رو درک میکنی !!! #:-s

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من بعد از یه مدت بازی کردن به این نتیجه رسیدم که :

تو سری های قبل شما میتونستی تو یه مدت زمان کوتاه در حدی بشی که دیگه چشم بسته دفاع کنی و گل هم بزنی !! ولی تو این شماره باید قشنگ قبل بازی همه چیز رو بررسی کنی !
مثل ترکیب تیم حریف , سیستمش و خیلی چیزای دیگه !! به شخصه برای من که جالبه ...

شاید او دوستانی که یه چند دست همون اول بازی میکنن بخوره تو ذوقشون , ولی پر واضحه که باید برای این نسخه بیشتر وقت و انرژی بزارید ....

در کل به نظر من که جالب اومده این شماره با اینکه یه سری ایراداتی به نظرم داره ولی حداقل از اینکه EA برای مخاطبینش وقت میزاره (ارزش قائل میشه ) و روی محصولش کار میکنه راضی هستم ...

امیدوارم کونامی هم کمی به این مهم که شعور و توقع گیمرها روز به روز بالا میره توجه بکنه ...

در قسمت custom tactics مثلا speed passing يا positioning و chance creation پاسینگ کروسینگ و شوتینگ و بعد دفنز پرسور اگرسیون و تیم واید بعد دفندر لاین باید روی چی قرار بدیم از اونجا که من دیدم همه رو میشه 100 کرد مثلا اگه پاسنگ 100 بشه چه اتفاقی میوفته اگه 60 باشه چی میشه لطفا یه نفر برای اولین و اخرین بار اگه میتونه یه توضیحی بده تا خیلیها راحت بشن این سوال رو تو قسمت اون کنسول هم میکنم شاید یه نفر یه توضیح کاملی بده مرسی از ذوستان

انلاینش جریانش چیه؟مثلا زده 10 تا بازی مونده و باید به این امتیاز برسی.اگه کسی میدونه یه توضیحی بده ممنون میشم.بعد برای کدش همون 800 پوینت هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or