FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظرم یک جاهایی ie engine عین بازی راگبی عمل میکنه یعنی تو بعضی برخورد ها اغماض میکنه مثلا طرف اومده زده زیر پای دروازبان من نویر داور که خطا نگرفت به احتمال زیاد چون برای موتور این خطا ها تعریف نشده بعد هم نویر دوبار همچین ملق میزنه ولی خوب بودنش خوبه ولی جای کار داره راستی با چی از روی تکل میشه پرید؟

درسته اما در حالت Legacy بعد از پرس اگه به بازيكن نزديك بودي سري پاس رو مي گيري تا تو پاي حريف واسه گرفتم توپ بره درسته كه 60 درصد دريبل مي خوري اما با حالتي كه بالا گفتم تو يك لحظه توپ رو ميزنه اما تو حالت Tactical Defending بيشتر اوقات خطا ميشه ويه مشكله ديگش اينه كه خيلي بازي از دستت خارج ميشه مخصوصا وقتي بازي رو جلو باشي اينقدر تيم حريم پاس كاري و حمله ميكنه كه سيستمه Tactical Defending ديگه جواب نيميده و توي يك اشتباه كوچيك روز از نو روزي از نو

بله ، اگه قرار باشه از دکمه ی پاس برای توپ گیری استفاده کنی مسلما Legacy راحت تر میشه (البته اگه با TD به تسلط ِ کامل برسی مطمئنا TD دستتون رو برای دفاع کردن باز تر میزاره) ، ولی شما توی پست قبلی گفتی دستمون رو روی پاس نگه نداریم و با جهت پرس رو انجام بدیم ! منم گفتم تا جایی که کار به جهت دادن و یار اضافه کردن برای پرس باشه ، TD و Legacy با هم فرقی نمیکنند.
با کل حرفات هم موافقم ، توی TD اگه یه لحظه اشتباه کنی کارت تمومه ، ولی اگه اینجور برات عذاب آوره مجبور نیستی روی Legendary بازی کنی ، اسمش روشه دیگه ، افسانه ای بازی میکنه :d
لذت TD رو وقتی درک میکنید که با CPU بازی نکنید و دو نفره بازی کنید ، اینجور دیگه شما نمیتونید مثل CPU از کوچکترین اشتباهی استفاده کنید و بازی بسیار بسیار واقعی تر و لذت بخش تر میشه.

چند باریه که من با بارسا اصلا نمیتونستم خوب بازی کنم مدافعان به طرز مسخره ای عمق دفاع رو خالی میکردن و راحت ضد حمله میخوردیم و گل
رفتم تو بخش کاستوم تاکتیک و 4 تا تاکتیک متفاوت و عالی و با دقت ساختم با همشونم 3 4 باری امتحان کردم
بهترینشون بنظرم اینه که حالت حرکت بازیکنا آزاد نباشه ( حدقل برای من ) بقیشم پرس به 70 ارتقا دادم و سرعت پاسکاری 75 و ..........
من با این روش رو WC که نمیتونستم یه گل بزنم همه تیمهای غولو له کردم به طرز خارق العاده ای شکلو حالت بازیه منو تغییر داد
رئال - منچستر - چلسی و خیلی از تیم ها و به طرز جالبی بردم و خودمم باورم نمیشد این تغییرات به ظاهر ریز ولی بسیار مهم انقدر سبک بازیه منو تغییر بده
رو LEGENDRY هم امتحان کردم تایمم کردم 10 دقیقه رئال 4-4 کردم بازی محشری بود بعنی یک ال کلاسیکو واقعی و حیرت انگیز خودم کف کردم از نوع بازی خودم و CPU
رو custom tac خیلی کار کنین خیلی با دفت درست کنین که تاثیر گداریش 10 برابر شده تو این شماره

الان دیگه از بازی راضی شدی ؟ بله رو گفتی دیگه ؟ :d

آخرین ویرایش:
چند باریه که من با بارسا اصلا نمیتونستم خوب بازی کنم مدافعان به طرز مسخره ای عمق دفاع رو خالی میکردن و راحت ضد حمله میخوردیم و گل
رفتم تو بخش کاستوم تاکتیک و 4 تا تاکتیک متفاوت و عالی و با دقت ساختم با همشونم 3 4 باری امتحان کردم
بهترینشون بنظرم اینه که حالت حرکت بازیکنا آزاد نباشه ( حدقل برای من ) بقیشم پرس به 70 ارتقا دادم و سرعت پاسکاری 75 و ..........
من با این روش رو WC که نمیتونستم یه گل بزنم همه تیمهای غولو له کردم به طرز خارق العاده ای شکلو حالت بازیه منو تغییر داد
رئال - منچستر - چلسی و خیلی از تیم ها و به طرز جالبی بردم و خودمم باورم نمیشد این تغییرات به ظاهر ریز ولی بسیار مهم انقدر سبک بازیه منو تغییر بده
رو LEGENDRY هم امتحان کردم تایمم کردم 10 دقیقه رئال 4-4 کردم بازی محشری بود بعنی یک ال کلاسیکو واقعی و حیرت انگیز خودم کف کردم از نوع بازی خودم و CPU
رو custom tac خیلی کار کنین خیلی با دفت درست کنین که تاثیر گداریش 10 برابر شده تو این شماره

---------- نوشته در 12:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 AM ارسال شده بود ----------

ولی هنوزم به cpu انتقاد دارم
اشتباه خیلی کم معنا شده برای این cpu این شماره
یک اشتباه در TD کارتون تمومه
مثلا اگه با آلوز جلوی کریس یه حرکت اشتباه بکنید X زود بزنید جوری استفاده به طرز باورنکردنی و دور ار عقل استفاده میکنند که باورتون نمیشه
یعنی از 95% اشتباهات شما اشد استفاده رو میکنن و شیرازه تیمو شمارو بهم میزنن که بنظرم خیلی دور از عقل شده
حتی رو درجه PRO هم همینطور عمل میکنند
اگه توپم بگیرین ازشون تا دفاع خودشون حرکت خاص و دفاع قوی نمیکننند ( بجز لجندری ) ولی به محض رسیدن محوطه جریمشون گله ای میزیزن سرت که متاسفانه اکثر تیم ها شیوشون همینطوریه تا جایی که من دیدم
ولی باید بسازی و بسوزی :d

مثلا اگه با آلوز جلوی کریس یه حرکت اشتباه بکنید X زود بزنید جوری استفاده به طرز باورنکردنی و دور ار عقل استفاده میکنند که باورتون نمیشه
یعنی از 95% اشتباهات شما اشد استفاده رو میکنن و شیرازه تیمو شمارو بهم میزنن که بنظرم خیلی دور از عقل شده
اگه توپم بگیرین ازشون تا دفاع خودشون حرکت خاص و دفاع قوی نمیکننند ( بجز لجندری ) ولی به محض رسیدن محوطه جریمشون گله ای میزیزن سرت که متاسفانه اکثر تیم ها شیوشون همینطوریه تا جایی که من دیدم

منظورت اینه که بطور "افسانه ای" قوی شده CPU ؟ :d

منظورت اینه که بطور "افسانه ای" قوی شده CPU ؟ :d
دقیقا :d
وحشتناک شده
کله NBA2K11 هم تو CPU بدجوری خوابونده ناکس :d

---------- نوشته در 12:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 AM ارسال شده بود ----------

لان دیگه از بازی راضی شدی ؟ بله رو گفتی دیگه ؟ :d
نه هنوط ارضا نشدم :d
هنوز باید خیلی بازی کنم میخوام بخورمش:d

دقیقا :d
وحشتناک شده
کله NBA2K11 هم تو CPU بدجوری خوابونده ناکس :d

نه هنوط ارضا نشدم :d
هنوز باید خیلی بازی کنم میخوام بخورمش:d

خو یه دلیلی داره که اسمش رو گذاشتن Legendary دیگه :d
تا پارسال فقط اسمش Legendary بود و اصلا Legendary بازی نمیکرد !
تازه برو خدا رو شکر کن داری با بارسا بازی میکنی ، یه بازی حریفت رو بارسا انتخاب کن و توی نیو کمپ باهاش بازی کن ببین چه بلایی سرت میارن :(
انصافا تنها بازی ورزشی که از لحاظ قدرت ِ CPU در حد و اندازه ی NBA 2K11 هست همین FIFA 12 ـه ! لاقل تو بسکتبال 20 امتیاز هم عقب باشی دو تا توپ میندازی تو سبد کمی آروم میشی ، ولی توی FIFA گل میخوری گل هم نمیتونی بزنی :d

من اول مثل شما بودم اما الان خیلی راه افتادم کلی به تیم حریف فشار میارم .
من رو حالت world class میرم و با تاکتیک و سیستمی که برای تیمم (منچستر سیتی) دز نظر گرفتم خیلی خوب باری میکنم.
این باری 99% به دقت نیاز داره که دست حریف رو بخونی.
در یک کلام با وجود اشکالات جزئی فیفا 12 فوق العاده است و مخصوصا همین دفاع جدید خیلی به واقعیت نزدیکش کرده و آدم احساس میکنه داره فوتبال واقعی بازی میکنه.
من فقط نمیدونم چرا دوربین خودش از tele Broadcast به tele تغییر میکنه ؟!کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دوربین جدیده همین tele Broadcast هستش؟؟بهترینش کدوماست؟؟؟؟؟

تازه برو خدا رو شکر کن داری با بارسا بازی میکنی ، یه بازی حریفت رو بارسا انتخاب کن و توی نیو کمپ باهاش بازی کن ببین چه بلایی سرت میارن :(
انصافا تنها بازی ورزشی که از لحاظ قدرت ِ CPU در حد و اندازه ی NBA 2K11 هست همین FIFA 12 ـه ! لاقل تو بسکتبال 20 امتیاز هم عقب باشی دو تا توپ میندازی تو سبد کمی آروم میشی ، ولی توی FIFA گل میخوری گل هم نمیتونی بزنی :d
نه باو پارسالم سخت بود اسونم نبود
امسال بدتر شده
یعنی پدرتو صاف میکنن :))
اره بسکت خوبه 4 تا 3 امتیای میندازی میده ولی این )x:d

---------- نوشته در 01:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 AM ارسال شده بود ----------

من اول مثل شما بودم اما الان خیلی راه افتادم کلی به تیم حریف فشار میارم .
من رو حالت world class میرم و با تاکتیک و سیستمی که برای تیمم (منچستر سیتی) دز نظر گرفتم خیلی خوب باری میکنم.
این باری 99% به دقت نیاز داره که دست حریف رو بخونی.
در یک کلام با وجود اشکالات جزئی فیفا 12 فوق العاده است و مخصوصا همین دفاع جدید خیلی به واقعیت نزدیکش کرده و آدم احساس میکنه داره فوتبال واقعی بازی میکنه.
من فقط نمیدونم چرا دوربین خودش از tele Broadcast به tele تغییر میکنه ؟!کسی دلیلشو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این دوربین جدیده همین tele Broadcast هستش؟؟بهترینش کدوماست؟؟؟؟؟
بنظرم خودت دوربینو تنظیم کنی بهتره
من خودم تنطیم میکنم چون هیچکدوم از دوربینا برام مناسب نبود

اتفاقا من با منچستر سیتی تو نیوکمپ بارسلونا رو 2-1 شکست دادم تازه شانس اوردن بیشتر گل نخوردن. همش سوار بازی بودم و نمیدونستن باید دیگه چکار کنن ویا که اصلا تو بازی نبود مسی هم دو موقعیت خطرناک گیرش اومد که جو هارت گرفت بیچاره نتونست یه دریبل بزنه تازه برگشته بود به دفاع تیمشم کمک میکرد.در کل با بازی فوق العاده ای که کردم حسابی جلوی هوادارانشون تحقیرشون کردم:d

اتفاقا من با منچستر سیتی تو نیوکمپ بارسلونا رو 2-1 شکست دادم تازه شانس اوردن بیشتر گل نخوردن. همش سوار بازی بودم و نمیدونستن باید دیگه چکار کنن ویا که اصلا تو بازی نبود مسی هم دو موقعیت خطرناک گیرش اومد که جو هارت گرفت بیچاره نتونست یه دریبل بزنه تازه برگشته بود به دفاع تیمشم کمک میکرد.در کل با بازی فوق العاده ای که کردم حسابی جلوی هوادارانشون تحقیرشون کردم:d
انتقاممو میگیرم ازت
تازه با منچسترم بازی تدارکاتی دارم میزنم لتو پارش میکنم >:):d

حالا انقدر شما خوشحالی روی world class باز خوبه با تاکتیکال بازی میکنی بزار روی لگندری تا بفهمی بارسا چیه و چیکارت میکنه؟ من بایرن مونیخ با لورکوزن داربی المان برگزار کردیم با 5-0 نابود شدم حالا شما بیا لگندری معنی عذاب میفهمی

حالا انقدر شما خوشحالی روی world class باز خوبه با تاکتیکال بازی میکنی بزار روی لگندری تا بفهمی بارسا چیه و چیکارت میکنه؟ من بایرن مونیخ با لورکوزن داربی المان برگزار کردیم با 5-0 نابود شدم حالا شما بیا لگندری معنی عذاب میفهمی

خوب چون من میدونم عذاب میکشم و نمیخوام معنی عذاب بفهمم نمیذارم دیگه:p
اونجوری دیگه خیلی عذاب آور میشه با همین world class هم خیلی سخته .کلی بازی کردم تا بهش عادت کردم.

خو اگه اینقدر مسلط هستی که بارسا رو با اون تیم ِ درپیتت :d توی نیوکمپ میزنی چرا رو World Class بازی میکنی ؟ برو رو Legandary :d

خو اگه اینقدر مسلط هستی که بارسا رو با اون تیم ِ درپیتت :d توی نیوکمپ میزنی چرا رو World Class بازی میکنی ؟ برو رو Legandary :d

اولا تیم من خیلی هم تیمه وبازیکنای خیلی خوبی داره الانم تو لیگ برتر انگلیس صدرنشینه . من میام به تیم مورد علاقه تو بگم در پیت ؟؟/:):p
حالا بذار یکم به فوت و فن بازی وارد بشیم رو Legandary هم بازی میکنیم 1 سال واسه بازی کردن وقت داریم ....

اولا تیم من خیلی هم تیمه وبازیکنای خیلی خوبی داره الانم تو لیگ برتر انگلیس صدرنشینه . من میام به تیم مورد علاقه تو بگم در پیت ؟؟/:):p
حالا بذار یکم به فوت و فن بازی وارد بشیم رو Legandary هم بازی میکنیم 1 سال واسه بازی کردن وقت داریم ....
تیمت تاریحچه و ریشه و اصالت نداره کلا :d
چه میخوای اول باش یا دسته چهارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or