FIFA 12 | Xbox 360 (پست اول تاپیک خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که همیشه رو legendary بازی میکنم.یعنی به خودم اجازه نمیدم که پایینتر از لجندری بازی کنم و همیشه دوست دارم کامپیوتر با اخرین توانش روبروم بازی کنه
و به نظر من نسبت به دمو سختیش کمتر شده
و من تو گل زدن مشکل خاصی ندارم و میتونم گل بزنم . دفاع کردن هم با کمی فکر میشه گل نخورد

تیمت تاریحچه و ریشه و اصالت نداره کلا :d
چه میخوای اول باش یا دسته چهارم :d

چه ربطی داره تو این دور زمونه کسی به ریشه جام نمیده:d
درسته قبلا تیم متوسطی بودیم اما یه 3 سالی هست با خریدای مالک ثروتمندمون تیم خوبی شدیم .
هم تو فیفا 10 و هم تو فیفا 11 و هم تو فیفا 12 ثروتمندترین تیم فیفا هستیم البته تو واقعیت هم ثروتمندترین تیم جهانیم و میتونیم کلی بازیکن بزرگ بخریم.
سیاوش جان تو و افشین هر دو طرفدار بارسلونا هستید واسه همین از باخت تیمتون ناراحت شدید و به من پیله کردید:-s
من میرم بخوابم شب همگی بخیر;)

اولا تیم من خیلی هم تیمه وبازیکنای خیلی خوبی داره الانم تو لیگ برتر انگلیس صدرنشینه . من میام به تیم مورد علاقه تو بگم در پیت ؟؟/:):p
حالا بذار یکم به فوت و فن بازی وارد بشیم رو Legandary هم بازی میکنیم 1 سال واسه بازی کردن وقت داریم ....

خو در حد ِ انگلستان خوبه ، در مقایسه با بارسا در ِ پیت ِ :d

sigpic11572_7.gif

viva FIFA VIVA REAL MADRID:x
we are 12

من هر بازی گل میخوردم نا فرم! از تیم های ضعیفم میخورم! میشه یکی بیاد یه سری راه واسه دفاع درست بهم بگه؟ بخدا توی 11 5 6 تا هر بازی میزدم :(!

من هر بازی گل میخوردم نا فرم! از تیم های ضعیفم میخورم! میشه یکی بیاد یه سری راه واسه دفاع درست بهم بگه؟ بخدا توی 11 5 6 تا هر بازی میزدم :(!
آفلاین بزار رو دفاع فیفا 11 وگرنه اعصابتو خرد می کنه بیا آنلاین بازی کن اون وقت می فهمی که TD سخت نیست

دیشب رفتم و چسبیدم به بازی و سعی کردم خودمو با بازی وقف بدم رو سخت ترین حالت هم بازی می کنم بلا خره 2 1 باختم ولی گل رو که زدم انگار بهم بال دادند خیلی هیجانی شده بودم هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر ازش خوشم میاد به نظر من این بازی یه شاهکاره که فکرشم نمی تونستم بکنم درود بر ea

شهاب من توصیه می کنم سیستم دفاعی بازی رو عوض نکنی چون مثل قدیم میشه و خیلی جالب نیستش و این جدیده بیشتر میچسبه:دی
من هم تقریبا هر بازی گل میخورم اما کلی هم گل میزنم. مثلا آرسنال تو زمان 7 دقیقه 7-5 بردم و جالبه که بازی 4-1 عقب بودم:)) البته جلوی تیم های ضعیف 1ـی بیشتر نمیخورم اما قوی رو نمیشه کاریش کرد!
سیستم دفاع کردن هم من با A میگیرم تا بیاد نزدیک بازیکن صاحب توپ و بعدش X رو میزنم. البته باید با LT هم کار کنی وگرنه راحت دریبل میزنه و میره. بعضی وقت ها که تعداد دفاع هام هم زیاد باشه از rb هم استفاده می کنم.

شهاب من توصیه می کنم سیستم دفاعی بازی رو عوض نکنی چون مثل قدیم میشه و خیلی جالب نیستش و این جدیده بیشتر میچسبه:دی
من هم تقریبا هر بازی گل میخورم اما کلی هم گل میزنم. مثلا آرسنال تو زمان 7 دقیقه 7-5 بردم و جالبه که بازی 4-1 عقب بودم:)) البته جلوی تیم های ضعیف 1ـی بیشتر نمیخورم اما قوی رو نمیشه کاریش کرد!
سیستم دفاع کردن هم من با A میگیرم تا بیاد نزدیک بازیکن صاحب توپ و بعدش X رو میزنم. البته باید با LT هم کار کنی وگرنه راحت دریبل میزنه و میره. بعضی وقت ها که تعداد دفاع هام هم زیاد باشه از rb هم استفاده می کنم.
یه امتجان میکنم. جالبه که با رئالم بازی میکنم و دفاع های قویی داره.

اقا فقط یکی بیاد و کاربرد rb و lt ر و ت.ضیح بده ممنون میشم اخه من اینطور دفاع نمی کنم من میرم دنبال بازیکن صاحب توپ وقتی نزدیکش شدم دکمه a رو می گیرم و سریع توپ رو می گیره یا اینکه تکل میزنم

رو چه درجه ای بازی می کنی برهان ؟

آفرین گل پسر!:dمنم دقیقاً همینطوری دفاع میکنم برهان!یعنی بهترین راه همینه! همه دوستان همین کار رو کنند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or