FIFA 12| PS3

ای دل

دوستان کسی بازی رو گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

نسخه های 360 که تا الان دان کردن یا خریدن بدون گزارشگر عربی بوده ........
کسی نسخه PS3 رو امتحان کرده ببینه هست یا نه؟
نکنه فقط برای ریجن 3 عربی داشته باشه @_@

یا لیگ ایران رو داره یا عربستان امیدوارم هیچکدومش نباشه
اصلا خبری از لیگ عرب و پارس نیست آقایون {که اکثرا میدونید} ...
فقط مسئله گزارش عربی بوده که تا الان هیچ کس از بودنش خبری نداده .........

نسخه های 360 که تا الان دان کردن یا خریدن بدون گزارشگر عربی بوده ........
کسی نسخه PS3 رو امتحان کرده ببینه هست یا نه؟
نکنه فقط برای ریجن 3 عربی داشته باشه @_@
متاسفانه Region 1 گزارش عربی نداره، گویا ریجن های اروپایی هم ندارن و فقط ریجن 2 هایی گزارش عربی دارن که برای کشورهای عربی(مثل ـه امارات و ...) عرضه می شن.

هنوز هیچ شخصی توی جهان بازی رو نداره چون اگر داشته باشه توی این سایت زیر تروفی ها میزنه چند نفر از چند نفر تروفی رو گرفتند. وقتی هیچ کس نداره تازه ما که ایرانیم هم تا برسه یک روز طول میکشه . فکر کنم بره واسه چهارشنبه پنجشنبه . اینم لینک تروفی که داده بودم قبلا http://www.yourgamercards.net/game/978 ببینید هیچ کس بازی به دستش نرسیده اون ویدئو بازی هم که گذاشتم طرف مغازه دار بود که بازی به دستش رسیده بود و فکر کنم نظارت کردن که زودتر از عرضه بازیو به کسی ندن نامردا .:d
نه دوست من ربطی نداره
من سال پیش که 2 3 روز زودتز گیرم اومد،3 روز که بازی کردمو رسید به روز ریلیز بازی،فیفا خودش همه چی رو دوبازه صفر کرد و مثلا من که چند دست آنلاین برده بودم،همش پرید
ممکنه دست آدما رسیده باشه که مطمئنم رسیده ولی هنوز مثلا آنلاین ش یا بخش تروفی هاش راه نیفتاده باشه

آخرین ویرایش:
علیرضا یعنی چی؟
میدونم سرور چی هستا :d ولی حالا چرا اختصاصی و چرا باید این کارو کنن ؟

یعنی چی نداره ! :d سرور بذارن که ما مجبور نشیم برای تو سر ِ همدیگه زدن ( Head2Head ) با پینگ ِ 200 - 300 ( اونم تازه در بهترین حالت ) به سرورهایی که تو نیورک یا لندن هستن Connect بشیم ! :d اون موقع ـست که با پدیده ای به نام Latency با خط هایی قرمز مواجه نمیشیم ... :d

دوست من spn نشون به این نشون :
http://www.youtube.com/watch?v=1QwmwBDRL_I
و
ای که دلم آب افتاد،یه .... مثقال بچه بازی رو داره،اونوخ من باید بشینم اینجا بزنم تو سر خودم /:)

نفر اول : بچه ها فردا فیفا 12 زیلیز میشه ؟
نفر دوم : پ نه پ فردا دموی بازی میاد تا تست کنیم که بازی چطوریه،خود بازی هم 6 ماه دیگه ریلیز میشه :d

نه دوست من ربطی نداره
من سال پیش که 2 3 روز زودتز گیرم اومد،3 روز که بازی کردمو رسید به روز ریلیز بازی،فیفا خودش همه چی رو دوبازه صفر کرد و مثلا من که چند دست آنلاین برده بودم،همش پرید
ممکنه دست آدما رسیده باشه که مطمئنم رسیده ولی هنوز مثلا آنلاین ش یا بخش تروفی هاش راه نیفتاده باشه
اون واسه خود بازی هست ولی شما وقتی تروفی ای رو میگیری و سینس یا انتقال میدی به پروفایلت توی این سایت ثبت میکنه . برای مثال رسیستنس 3 رو یک هفته یا بیشتر جلوتر یک سری ها گرفته بودند زده بود مثلا چند نفر این تروفی رو گرفتند . اونی که شما میگید مربوط به لیدربورد خود بازی هست که وقتی بازی ریلیز میشه ریست میشه و از اول شروع میشه . شما مگه میشه بازی رو قبل ریلیز بگیری بعد بهت تروفی نده !!؟؟
اون شخص هم 1- ممکنه تروفی هاش رو سینس نکرده باشه 2- ممکنه اصلا آنلاین بازی نکنه که بخواد تروفی هاش رو سینس کنه . 3- ممکنه توی اون سایت نرفته باشه چون کسانی که توی اون سایت رفتند اسم آی دیشون ثبت میشه . لبته همین ثبت شده هاش هم تعدادشون خیلی زیاده و اگر بازی کرده باشند حداقل یک نفر باید باشه .

آخرین ویرایش:
بالاخره روز موعود فرا رسید
به قول مسعود فردمنش : گفتم که لحظه ی موعوده،یکوقت نکنی تردید،نه دیره و نه زوده ( چه ربطی داشت؟!)
هزیون گفتن هامو به خاطر دوری از بازی مورد علاقم ببخشید :d
نمیخوام بدخبر باشم اما گویا امروز که روز اصلی ریلیز بازی هست هم بازی دستمون نخواهد رسید،گویا هنوز بارش خریداری نشده :d
خلاصه که مردم از تو کفی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or