دقیقا !دقت کردین از 10تا تکل 7تاش به یارو نمیخوره؟!:d حتماً باید بری تو حلقش تا تکل به پای یارو برخورد کنه!
اینو یه دستس به سر و روش بکشن بازی عالیه ...
سختم باید سخت معقول باشه اینجوری به نظر من جالب نیست ...
دقیقا !دقت کردین از 10تا تکل 7تاش به یارو نمیخوره؟!:d حتماً باید بری تو حلقش تا تکل به پای یارو برخورد کنه!
من دمو رو بازي نكردم...دقیقا !
اینو یه دستس به سر و روش بکشن بازی عالیه ...
سختم باید سخت معقول باشه اینجوری به نظر من جالب نیست ...
منظورت R1 ـه ؟ چون من عوض نمیکنم تنظیمات دسته روبا دکمه R2 اگه پاس بدین (دکمه فیتنس شات)
اره همون ... خیلی باحاله حتما امتحان کن :dباو انقدر سخت شده که من دستام درد میگیره موقع دفاع کردن از بس حرصم درمیاد میخوام دسته رو بکوبم به دیوار !
منظورت R1 ـه ؟ چون من عوض نمیکنم تنظیمات دسته رو
باو انقدر سخت شده که من دستام درد میگیره موقع دفاع کردن از بس حرصم درمیاد میخوام دسته رو بکوبم به دیوار !
منظورت R1 ـه ؟ چون من عوض نمیکنم تنظیمات دسته رو
---------- نوشته در 05:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------
یه شاهکار تو بازی
داشتم بازی میکردم که تو محوطه جریمه بارسا والدس با ونپرسی برخورد کرد و ون پرسی مصدوم شد ، بعدش داور بازی رو متوقف کرد و وقتی تعویض انجام شد با کمال ناباوری داور جمبال انداخت و من توپ رو شوتیدم تو گل
بشین بینیم باو نذار از نتایج اسف بارت تو لایو بگم که آبروت برهکیا دسته رو نکوب به زمین بکوب تو سر خودت:d
کلا مرده خوری
انشاله بگیری بازی رو یه بار با خودت همین کارو کنم بفهمی دنیا دست کیه!
منم از بس اعصابم داغون شد رفتم تو ستینگش تاکتیکال دیفنس رو تغییر دادم مثل سابق شد ... توهم همینکارو کناعصاب زیادی میخواد بازی کردنش :d
آره ! من خودم مثلا دوس داشتم Fair play رو به بازی اضافه کنن مثلا یه دکمه بزنی توپ رو بزنه بیرون بعد هم تیم مقابل بده بهت ...تو نسخه هاي قبلي نبود اين نسخه اضافه كردن ... !؟
امیدوارم باگ های impact engine تو نسخه اصلی برطرف بشه ! و اگر نه گیم پلی به این نازی رو خراب میکنه ...