A.F.G 11
کاربر سایت
منم چنین مشکلی رو دارم خواهشا یکی کمک کنه
دقیقا همین مشکل را دارم و لینک ندارم
منم چنین مشکلی رو دارم خواهشا یکی کمک کنه
آخه چرا هیچکس منو حساب نمیکنه ):
من فریمورم 3.55 این دمو اجرا میشه یا نه واسه اجرا و دانلود چه کنم ؟
نه عزيزان بايد آپديت كنيد به 3.70 كه در اينصورت هك ميپره و فعلا راهي براي بازگشت به هك نيست
کسی نبود جواب این سوال بالای مارو بده !!؟ منم دمو رو پیش یکی از دوستام بازی کردم امروز ، من تمامی تغییرات بازی رو به سوی پیشرفت می بینم . از سیستم دفاعی جدید خیلی خوشم اومده و بازی رو کاملا از ماشینی بودن در اورده . در فوتبال واقعی هم نمی شد با اون وضعی که قبلا توپ از حریف می گرفتیم تو فیفا 11 ، از کسی توپ گرفت . انیمیشن ها فوق العاده بودن . استیل تکل زدن و شوت زدن خیلی نرمتر و زیباتر شده . بالانس توپ هم عالی بود . البته من زیادم بازی نکردم ولی نمره قبولی می گیره این دمو ، امیدوارم سایت ها هم نمرات خوبی بهش بدن !دوستان این کاور های مخصوصی که برای بعضی از باشگاه ها قراره ساخته بشه ، چه تیم هایی شاملش می شه ؟ منچستر یونایتد هم هست دیگه خدا بخواد !؟ کسی عکسی چیزی از قاب منچستر یونایتدش داره اینجا بذاره لطفا !!
هر کشوری باکس شات مخصوص به خودش رو داره و یه باکس شات جهانی هم داره که برای بقیه کشورهاستکسی نبود جواب این سوال بالای مارو بده !!؟ منم دمو رو پیش یکی از دوستام بازی کردم امروز ، من تمامی تغییرات بازی رو به سوی پیشرفت می بینم . از سیستم دفاعی جدید خیلی خوشم اومده و بازی رو کاملا از ماشینی بودن در اورده . در فوتبال واقعی هم نمی شد با اون وضعی که قبلا توپ از حریف می گرفتیم تو فیفا 11 ، از کسی توپ گرفت . انیمیشن ها فوق العاده بودن . استیل تکل زدن و شوت زدن خیلی نرمتر و زیباتر شده . بالانس توپ هم عالی بود . البته من زیادم بازی نکردم ولی نمره قبولی می گیره این دمو ، امیدوارم سایت ها هم نمرات خوبی بهش بدن !
مطمئنی ؟ من یادم نیست کجا خوندم که برای بعضی از تیم ها که طرف قرار داد EA هستن باکس شات مخصوص طراحی می کنن . مثلا من اث میلان و اینتر میلانشو دیدم . می خوام بدونم منچستر یونایتد هم داره یا نه !؟هر کشوری باکس شات مخصوص به خودش رو داره و یه باکس شات جهانی هم داره که برای بقیه کشورهاست
درسته، امسال EA با چند تیم اروپایی برای انتشار بازی با کاور های مخصوص به اون تیم ها قرار بسته.مطمئنی ؟ من یادم نیست کجا خوندم که برای بعضی از تیم ها که طرف قرار داد EA هستن باکس شات مخصوص طراحی می کنن . مثلا من اث میلان و اینتر میلانشو دیدم . می خوام بدونم منچستر یونایتد هم داره یا نه !؟
اتفاقاً بر عکس تو من فکر میکنم چهره van persie رو خرابش کردن! مسی هم همینطور!ولی اونایی که روشون کار شده مثل Van Persie واقعا عالی هستن .