FIFA 12| PS3

اره خدایی بارساش واقعا رو مخه با همون اینیستا و ژاوی میشه 90 دقیقه حفظ توپ کرد :d
منم 11و با یه ذره تغییرات خیلی بیشتر میپسندیدم !
یا همین یه ذره توپ تندتر جریان پیدا کنه فضاها بیشتر باشه خیلی بهتره ...
البته باید صبر کرد نسخه اصلیو دید ...
درباره فیسا اونایی که با این 3D 8way ساختن مثل آگرو و توز و روبینهو و فن بومل اینا واقعا عالی شده ...

یه سری باگ افساید گیری هم دیدم که داور هر روز پیشرفت میکنن!!!! افساید نگرفت!
یه خورده دوربین جلو بوده بد شده.

برای مشاهده تصویر اصلی (800x479) روی این نوار کلیک کنید.
e4yi4tzdlgynzgtjfns.jpg
این باگ نیست! :دی
دقیقا تو یه خط هستن!
اون پاشم که به نظر آفسایده آفساید محسوب نمیشه چون قابلیت دویدن به سمت توپ رو تو اون حالت با اون پا نداره!
همونطوری که دست یا سر بازیکن اگه تو آفساید باشه آفساید محسول نمیشه!

اره خدایی بارساش واقعا رو مخه با همون اینیستا و ژاوی میشه 90 دقیقه حفظ توپ کرد :d
منم 11و با یه ذره تغییرات خیلی بیشتر میپسندیدم !
یا همین یه ذره توپ تندتر جریان پیدا کنه فضاها بیشتر باشه خیلی بهتره ...
البته باید صبر کرد نسخه اصلیو دید ...
درباره فیسا اونایی که با این 3D 8way ساختن مثل آگرو و توز و روبینهو و فن بومل اینا واقعا عالی شده ...

اره دقیقا منم همین نظرو داشتم. 11 نسبت به 10 تغییر داشت مثلا توپ سنگین شده بود با تغییر تو گیم پلی و زمین .اما الان این بیش از اندازه اومدن تغییر دادن توش.
تو نسخه اصلی گیم پلی همین هست فقط شاید الان یه خرده تیم هاش ضعیف نمیشه خوب بازی کرد و تشخیص داد چطوره .

این باگ نیست! :دی
دقیقا تو یه خط هستن!
اون پاشم که به نظر آفسایده آفساید محسوب نمیشه چون قابلیت دویدن به سمت توپ رو تو اون حالت با اون پا نداره!
همونطوری که دست یا سر بازیکن اگه تو آفساید باشه آفساید محسول نمیشه!

اصلا در نظر بگیریم مسی که تو افساید هست برنگرده عقب بره جلو افساید حساب میشه دیگه ؟
اصلا داور به نظرم باید بگیره چون اون موقع که پاس داده شده داور از کجا میدونست مثلا توپ پشت دفاع میره یا میاد جلو دفاع ؟ اگرم بخواد منتظر بمونه ببینه خوب باید با تاخیر پرچم بزنه که بازم نمیشه.

اینی که شما میگین رو نمیدونم ولی مثلا میدونم این یه پاش جلو هست ، با پا هم شوت می زنه.:d پس افسایده. حالا من نمیدونم این قانونش عوض شده یا کلا باگ بود ولی تو 11 صد درصد افساید حساب می کنه. فرقی هم نداره چه برگرده عقب چه بره جلو. حتی بعضی مواقع توپ نمیرسید داور پرچم هم میزد.
شایدم تو 11 الکی میگیره:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: R.K.O
خوب دیگه نتیجه گرفتیم pes بهتره!دیگه خودتونو اماده کنید برای pes:d

عزیز من،این حرف رو از کجات دراوردی شما ؟ اگه این بازی یه کوچولو ایراد داره معنیش این نیست که....
به احترام حرف مدیران سایت ادامه نمیدم این بحث رو

ميگم توي دمو اون اسلايدر ها هست؟:-/چون اين مشكلاتي كه دوستان ميگن از جمله سرعت گفته شده كه كاملا قابل تغيير هست با اسلايدرها....
من تاپيك Xbox رو چك كردم هيچ كدوم اين مشكلات رو نگفته بودن؟!:-/چي جورياس؟:-/

ميگم توي دمو اون اسلايدر ها هست؟:-/چون اين مشكلاتي كه دوستان ميگن از جمله سرعت گفته شده كه كاملا قابل تغيير هست با اسلايدرها....
فرقی نمیکنن من هر دو رو بازی کردم ...

هر چی میگذره داره بهتر میشه :d

اگر منظورت Speed هست ،اره میشه سرعت رو تنظیم کرد ولی مثلا چه فایده ای داره. کلا استاندارد بازی باید رو نرمال باشه . همه هم نرمال بازی میکنن . چه مثلا مسابقات چه دوستانه.منم رو 360 بازی کردم.
یه چیز خیلی جالبش این وسط بازی دکمه back تو 360 یا فکر کنم همون select تو PS3 رو دروازبان سوییچ میکنه. خیلی جاها به درد میخورده.
ولی احتمالا بعد از اومدن نسخه اصلی بازی عادت مکنیم به همه چیزش.

Last edited by a moderator:
منم تقریباً همین چیزایی رو میخواستم بگم که نیما و مهران گفتن تقریباً باهاتون موافقم.
در مورد این pull و push بگم یه جورایی زیاد جاب نیست! مثلاً من یه جا با کاسانو داشتم میدویدم که دفاع حریف که داداشم باشه چسبید به کاسانو هی تند تند مربع میزد! هی هل میداد داور 3بار تو این وضعیت آوانتاژ داد! به سود من که نبود هیچ، از سرعت بازیکن من فقط کاسته شد!
نیما در مورد والکات و توپ سربی هم شدید باهات موافقم!:d

منم تقریباً همین چیزایی رو میخواستم بگم که نیما و مهران گفتن تقریباً باهاتون موافقم.
در مورد این pull و push بگم یه جورایی زیاد جاب نیست! مثلاً من یه جا با کاسانو داشتم میدویدم که دفاع حریف که داداشم باشه چسبید به کاسانو هی تند تند مربع میزد! هی هل میداد داور 3بار تو این وضعیت آوانتاژ داد! به سود من که نبود هیچ، از سرعت بازیکن من فقط کاسته شد!
نیما در مورد والکات و توپ سربی هم شدید باهات موافقم!:d

اره به قول یه بابایی ما pro هستیم:d:d=)) تو هم بازیت خوبه فقط اشتباهت اینه که ارسنال ور میداری فکر میکنی هنوز 10 ِ :d تیم فقط تاتنهام=))

اون pull , push جالبیش اینه یارو میزنه کلا بازیکنتو پرت میکنه زمین خطا هم نمیگیره ، هدف از این کار چی بوده من نمیدونم:d . مثلا توپو تو 13 یه جوریش میکنن میخوای شوت کنی پاس میده برات.:d

داوری خیلی فاجعه است مخصوصا تو پنالتیا !
با بارسا بازی کردن صبر ایوب میخواد :d البته اینش واقعیه نمیشه خورده گرفت ...
توی انلاین مود میشه این tactical defending خاموش کرد دیگه ؟؟

بسه دیگه نبینم انقد از fifa جون ایراد بگیریدااا :دی مههم اینه که بارسا بارسا شده :دی
حالا به دور از شوخی واقعا یه جوری شده نکنه یه چند تا از کارمندای konami اومده باشن به ea ؟! :دی

tactical defending تو بازی انلاین بازی رو خراب میکنه ! 1 گل بزن 90 دقیقه وقت کشی ... delay هم داریم با خارجی ها ، برای زدن دکمه پا انداختن باید خیلی دقت کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or