اتفاقا pc بخاطر res بالاتر و aa بالاتر بهتر کنسولیدوستان واقعا فرق بین نسخه کنسولی و pc چقدره؟یکی از دوستانم میگفت نسخه کنسولی بهتره.
دوستان واقعا فرق بین نسخه کنسولی و pc چقدره؟یکی از دوستانم میگفت نسخه کنسولی بهتره.
سلام دوستان. فیفا 12 چرا انقد تنده؟! من بازی رو رو حالت slow گذاشتم ولی بازم خیلی سریعه! یجورایی بازی یه خاطر سرعت بالاش غیر واقعی به نظر میرسه. فکر کنم برای من اینجوری اجرا میشه. حتی تو خوشحالی بعد از گلم سریع بودن بازی رو میشه دید. همین سرعت بالا باعث شده بیشتر از درجه profesional نتونم بازی کنم. تو همین درجم 4-5 تا گل میخورم! سرعت اجازه نمیده آدم فرصت فکر کردن داشته باشه! دیگه اشکمو دراورده!
کسی همچین مشکلی نداره؟ نمیدونین چجوری میشه سرعتو پایین بیارم؟؟؟
مرسی.
اتفاقا سرعت تو این نسخه به نظر من خیلی طبیعی کار شده !!!
در رابطه با اینکه برات سخته و نمیتونی بازی کنی هم بهت پیشنهاد میدم مثل من (آخه منم اوایل سخت بود رو لجندری بازی کنم) از درجات آسونتر شروع کنی و کم کم بازی رو سخت کنی تا یاد بگیری.
این رو یادت باشه دفاع کردن همیشه مهمتر از حمله کردنه ، سعی کن تو دفاع کردن عالی باشی
نسخه کنسولی خیلی بهتره (هرچند گراقیکش تو ذوقه!) اما پی سی واقعا رو مخ میره! پر باگه!!! بازیکنا لب خط حرکت میکنند، دو تا خودی میخورند تو هم دیگه! یارو عقلش نمیرسه بره کنار. در صورتی که تو کنسول اینجوری نیس
مورد دیگه هم اوت انداختنه که زورش میاد توپو بر داره انگار نمیبینه توپ جلو پاشه!
در کل از نظر هوش، بازی پی سی گند زده و پر باگه
تو هم رفتنا توی همه ی نسخه ها هست :d
برو تاپیک 360 رو هم ببین همه اولاش شاکی بودن
بازی کلا بخاطر موتور جدیدش باگ داره و تو هم رفتنا زیاد شده
ولی روی PC مشکل ِ لگ و Stuttering داره و من روی چند تا سیستم هم تست کردم همشون لگ و Stuttering ِ ریز رو داشتن.
خـــــدا رو شکر من رو هم اصلا اذیــت نـکرد! من هیچ لــگ یا مشکله دیگــه ای ندیدم تـوش.نه آقا رو سیستم من کوچکترین لگی نداشت. مثل ساعت کار می کرد.
نه آقا رو سیستم من کوچکترین لگی نداشت. مثل ساعت کار می کرد.
اکه هی! یعنی بخاطر CPUمه که مشکل داره؟ واسه من هی لگ میزنه! (البته گزینه ی Synchشو برداشتم بهتر شده ...)البته خیلی ها به من گفتن بدون مشکل بازیشون اجرا میشه ولی وقتی خودم از نزدیک دیدم باز هم لگ های ریز واسم قابل مشاهده بود !
البته واسه خودم خوشبختانه خوب هست و مشکلی نداره ولی روی سیستمی با CPU ی دو هسته ای نتونستم بازی رو بدون لگ تجربه کنم.