با سلام دوستان لطفا یه دسته خوب که فیفا12 ساپورت کنه و ترجیحا بی سیم باشه معرفی کنین،قیمتش مهم نیست
:برای من که بازی بالا میاد اگه با کیبورد اینتر بزنم بر بنای کیبورد میاد اگه با دسته بر مبنای دسته بازی میاددوستان من تازه فیفا رو دانلود کردم.
من حرفه ای فیفا بازی نمی کنم و خیلی از این چیزها که شما میگید رو بلد نیستم.
دو تا سوال دارم :
1) چرا تمام کلیدهایی که باید توی بازی بزنیم بر مبنای کنترلر داده شده ؟ مثل کلید های B و A و LT , RT و ... ؟ وقتی بازی برای PC میاد باید بر مبنای کیبورد باشه. با این کارشون آدم رو اذیت می کنند و ما که با کیبورد بازی می کنیم مشکل داریم. شده مثل بازی های رزیدنت ایول که اینجوری بودند.(البته به استثنای 5)
2) چرا توی بازی فیفا ، نه فقط 12 بلکه تو قبلی ها هم بود ، گاهی اوقا مثلا جلوی دروازه هستیم و کلید های جهت رو میگیریم که کجای دروازه شوت بزنه ، بعد Space رو میزنیم که بشوته ، شوت نمی زنه و باید اون کلیدهای جهت رو یا رها کنیم یا یکی شون رو بگیریم ؟
ممنون
دوستان من تازه فیفا رو دانلود کردم.
من حرفه ای فیفا بازی نمی کنم و خیلی از این چیزها که شما میگید رو بلد نیستم.
دو تا سوال دارم :
1) چرا تمام کلیدهایی که باید توی بازی بزنیم بر مبنای کنترلر داده شده ؟ مثل کلید های B و A و LT , RT و ... ؟ وقتی بازی برای PC میاد باید بر مبنای کیبورد باشه. با این کارشون آدم رو اذیت می کنند و ما که با کیبورد بازی می کنیم مشکل داریم. شده مثل بازی های رزیدنت ایول که اینجوری بودند.(البته به استثنای 5)
2) چرا توی بازی فیفا ، نه فقط 12 بلکه تو قبلی ها هم بود ، گاهی اوقا مثلا جلوی دروازه هستیم و کلید های جهت رو میگیریم که کجای دروازه شوت بزنه ، بعد Space رو میزنیم که بشوته ، شوت نمی زنه و باید اون کلیدهای جهت رو یا رها کنیم یا یکی شون رو بگیریم ؟
ممنون
من تازه شروع كردم به بازي كردن اين بازي،
اين سيستم گرفتن توپ را چه جوري ميشه مثل نسخه قبل كرد؟
من دسته 360 دارم، با دكمه A بايد توپ را بگيره ولي وقتي اين دكمه را مي گيرم كنار بازيكن باهاش راه ميره.. ( نمي دونم، شايد زير لب قربونت برم، فدات شم هم به بازيكن حريف هم ميگه)
كلا چه جوره ميشه اين سيستم را به حالت نسخه قبلي برگردوند كه بره مثله يه مرد توپ را از حريف بگيره ؟؟؟؟
دوست عزیز Tactical deffending رو به Legacy Deffending تغییر بده.
تو قسمت Controller
ممنون ولی آخه بعضی وقتها اینجوری میشهکیبردت خوب نیست بافرش پایینه. بیشتر از ۲ تا دکمه هم زمان نمیتونی فشار بدی
من فقط یه بار بردم. یک صفر منچسترو بردم. اکثر وقتا مساوی میکنم. من با دورتمند بازی میکنم. به نظرم اصلا مهم نیست مقابل هوش مصنوعی ببریم یا ببازیم، مهم بازی کردن جلوی حریفه انسانیه. زمین تا آسمون بازی کردن با هوش مصنوعی و انسان فرق میکنه. با هوش مصنوعی زیاد بازی کردن به نظرم اصلا خوب نیست. بقیه نظرشون چیه؟یک سوال دارم کسی میتونه تو حالت لجندری ببره ؟
عصبی کرده منو![]()
ممنون ولی آخه بعضی وقتها اینجوری میشه
من قبلا یه کیبورد فراسو داشتم و فیفا رو بازی می کردم هیچ مشکلی هم نداشتم. فیفاهای مختلف.
اما مثلا ویندوز عوض می کردم ، به مشکل بر می خوردم و با گرفتن دو کلید جهت ، شوت نمی تونستم بزنم. الان هم که کیبورد A4Tech دارم باز هم همینجوری شده.
یه سوال هم داشتم. گزارشگر بازی چه جوری عوض میشه که بعضی از دوستان گفتند ؟
من فقط یه بار بردم. یک صفر منچسترو بردم. اکثر وقتا مساوی میکنم. من با دورتمند بازی میکنم. به نظرم اصلا مهم نیست مقابل هوش مصنوعی ببریم یا ببازیم، مهم بازی کردن جلوی حریفه انسانیه. زمین تا آسمون بازی کردن با هوش مصنوعی و انسان فرق میکنه. با هوش مصنوعی زیاد بازی کردن به نظرم اصلا خوب نیست. بقیه نظرشون چیه؟
---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------
تو قسمت customise fifa (املاش درسته؟) ، گیم استینگ بعدش Audio می تونی گزارشگرو عوض کنی.