کسی میدونه چجوری دسته بی سیم 360 رو به پی سی وصل کنم ؟
گیم پد خودم پکید
یه دسته 360 دارم ببینم وصل میشه یا نه
بچه ها یکی به من بگه موقع پنالتی زدن چه جوری دروازبان میپره هر کاری میکنم به هیچ سمت نمیپره فقط راه میره و توپو نمیگیره؟
خواهش میکنم وظیفه بود.کاملا تایید میشه. ممنونم امیر جان خدا خیرت بده.
الان با آخرین تنظیمات بازی میکنم بدون حتی ذره ای لگ.
خواهش میکنم وظیفه بود.
کدومش را انجام دادی؟
دوستان برای آنلاین بازی کردن نسخه ی کرک شده میشه از game ranger استفاده کرد یا راه بهتری سراغ دارید !؟!؟
احتمال 99% gameranger نمیتونه بازی رو هک کنه چون قسمت Lan نداره و باید cdkey بخرییک جوانمردی هم پیدا بشه مارو راهنمایی کنه !
خوب این CDKEY چنده و از کجا باید بخرم ...احتمال 99% gameranger نمیتونه بازی رو هک کنه چون قسمت Lan نداره و باید cdkey بخری
خوب این CDKEY چنده و از کجا باید بخرم ...
بعد از خرید چجوری باید وصل بشم به لایو ...؟
اول شوت رو بزن بعد سریع پاس رو بزن.یه طوری باید بزنی که فاصله نیوفتهسلام هرکاری میکنم نمیشه تو سر توپ زد یکی بگه راه درست تو سر توپ زدم با چه کلیدایی هست
خوب دوست عزیز شما درحالت عادی با چه دکمه ای شوت میکنی؟ مثلا من الان برات امتحان کردم، وقتی Space رو زدم همین پیغامی که گفتی رو میده، اما وقتی با d که دکمه ی شوتم هست امتحان کردم راحتو درست شوت کرد، مشکلت دقیقا چیه؟بابا یکی کمک کنه.
چرا تو قسمت تمرینی وقتی می خوام با دکمه sPACE کیبورد شوت ضربه کاشته رو بزنم یا پنالتی بزنم ، به جای شوت پیغام میده که از قسمت تمرینی خارج بشه یا نه ؟
چکار کنم ؟
دکمه شوتم همون Space هستش.خوب دوست عزیز شما درحالت عادی با چه دکمه ای شوت میکنی؟ مثلا من الان برات امتحان کردم، وقتی Space رو زدم همین پیغامی که گفتی رو میده، اما وقتی با d که دکمه ی شوتم هست امتحان کردم راحتو درست شوت کرد، مشکلت دقیقا چیه؟
ببین اگه نمیدونی دکمه هات چی به چین باید بری تو Customise FIFA => Settings => Controls => Controller بعدش میری و نگاه میکنی دکمه هات چی به چین(با Ctrl هم پنجرش عوض میشه)، ببین اسپیس همون Start تو دسته ...