FIFA 12 | PC

اولین تصویر منتشر شده از بازی :

abuss14btpdft2eupd12.jpg

سایز اصلی

بازی طبق روال معمول پاییز 2011 منتشر خواهد شد .

اگه کسی توی Fifa 12 با فعال بودن Tactical Defending و روی Legendary بارسا رو 10-3 ، نه 10-3 خیلی زیاده 6-3 ببره من واسش شوکولات میخرم :d
اصلا نمیشه توپو ازشون گرفت توی حالت Legendary )x
فک کردی همه مثه خودت مایه دارن ؟! ندارم بخدا . دو تا شوکولات میخرم :d

قبوله ! من با همین درجه سختی 6 تا بهش میزنم و بیشتر از 3 تا هم گل نمیخورم . اما بعدش شکلات هارو چطوری میخواهی بفرستی ؟ با پست پیشتاز اگه میفرستی بگو برم تمرین کنم واسه بازی ؟

راستی بازی چند دقیقه ای باشه ؟

راستی تو حالت Tactical Defending که خیلی راحت تر میشه چرا بعضی ها میگن سخته ؟ تو حالت Legacy بهتره ؟ تو حالت دفاع Legacy همه میرن دم دروازه
و اصلا جلو نمیان و به هیچ وج نمیشه با دروازه بان تک به تک شد ! ولی تو حالت Tactical Defending خیلی وقت ها دفاع تیم مقابل خلوت میشه و میشه
بهشون گل زد . اما تو Legacy دفاع تیم مقابل همه میرن تو دروازه و اصلا دفاع رو خلوت نمیکنن

قبوله ! من با همین درجه سختی 6 تا بهش میزنم و بیشتر از 3 تا هم گل نمیخورم . اما بعدش شکلات هارو چطوری میخواهی بفرستی ؟ با پست پیشتاز اگه میفرستی بگو برم تمرین کنم واسه بازی ؟

راستی بازی چند دقیقه ای باشه ؟

راستی تو حالت Tactical Defending که خیلی راحت تر میشه چرا بعضی ها میگن سخته ؟ تو حالت Legacy بهتره ؟ تو حالت دفاع Legacy همه میرن دم دروازه
و اصلا جلو نمیان و به هیچ وج نمیشه با دروازه بان تک به تک شد ! ولی تو حالت Tactical Defending خیلی وقت ها دفاع تیم مقابل خلوت میشه و میشه
بهشون گل زد . اما تو Legacy دفاع تیم مقابل همه میرن تو دروازه و اصلا دفاع رو خلوت نمیکنن

با پست پیشتاز میفرستم . اینم بگم که کلا 2 روز فرصت داری این کارو انجام بدی ، بری 2 ماه تمرین کنی دیگه فایده نداره که .

اما در مورد تاکتیاکل دیفندینگ ، دقیقا همین جوره ، هم گل زدن راحت شده ، هم خووردن :d
ولی رو به روی بارسا روی حالت Legendary که بازی کنید واقعا روی مخه ... نمیشه توپو ازشون گرفت ، درست مثه بارسای واقعی :d

سلام
این بازی اومده یا دوستان دارن درمورد نسخه دمو حرف میزنن×؟!
این چند صفحه رو خوندم اما هیچی نفهمیدم...!!!
اگر هم نیومده، کی میاد!؟!؟؟تاریخ دقیق:دی

خب علتش اینه که PES لایسنس لیگ قهرمانان رو خریده و به صورت انحصاری در اختیار کونامی هست و فیفا اجازه نداره لوگوهای لیگ قهرمانان ، تروفی لیگ قهرمانان و ... رو توی بازیش استفاده کنه.

در محل نصب بازی ، وارد پوشه ی Game بشید ، بعد از اون وارد fifasetup و بعد فایل fifaconfig.exe رو اجرا کنید . تنظیمات گرافیکی از طریق قسمت Game Settings انجام میشه.

سلام من منظورم تبلیغات و لوگو ها و سایر چیزها نبود منظورم گیم پلی و شبیه ساز بود که فیفا خیلی بهش نزدیکتر (حتما فکر کردید pes باز هستم دوست عزیز )

دوستان سلام وقتی بازی رو نصب میکنم و میخام وارد بازیشم با این پیغام مواجه میشم
http://highbury.ir/shivid/images/l31v2nkz7gvvdfhba.jpg
وقتی گزینه ی acceotرو میزنم با این ارور مواجه میشم
http://highbury.ir/shivid/images/q8zjmeupizhwsyij9m9o.jpg
مشکل کجاس
با تشکر
البته وقتی خواستم نصب کنم در شروع نصب اول این پیام اومد
http://highbury.ir/shivid/images/ronteq3u4blzihalow0.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن