اگه کسی توی Fifa 12 با فعال بودن Tactical Defending و روی Legendary بارسا رو 10-3 ، نه 10-3 خیلی زیاده 6-3 ببره من واسش شوکولات میخرم :d
اصلا نمیشه توپو ازشون گرفت توی حالت Legendary )x
فک کردی همه مثه خودت مایه دارن ؟! ندارم بخدا . دو تا شوکولات میخرم :d
قبوله ! من با همین درجه سختی 6 تا بهش میزنم و بیشتر از 3 تا هم گل نمیخورم . اما بعدش شکلات هارو چطوری میخواهی بفرستی ؟ با پست پیشتاز اگه میفرستی بگو برم تمرین کنم واسه بازی ؟
راستی بازی چند دقیقه ای باشه ؟
راستی تو حالت Tactical Defending که خیلی راحت تر میشه چرا بعضی ها میگن سخته ؟ تو حالت Legacy بهتره ؟ تو حالت دفاع Legacy همه میرن دم دروازه
و اصلا جلو نمیان و به هیچ وج نمیشه با دروازه بان تک به تک شد ! ولی تو حالت Tactical Defending خیلی وقت ها دفاع تیم مقابل خلوت میشه و میشه
بهشون گل زد . اما تو Legacy دفاع تیم مقابل همه میرن تو دروازه و اصلا دفاع رو خلوت نمیکنن
اومده جناب!سلام
این بازی اومده یا دوستان دارن درمورد نسخه دمو حرف میزنن×؟!
این چند صفحه رو خوندم اما هیچی نفهمیدم...!!!
اگر هم نیومده، کی میاد!؟!؟؟تاریخ دقیق
سلام
این بازی اومده یا دوستان دارن درمورد نسخه دمو حرف میزنن×؟!
این چند صفحه رو خوندم اما هیچی نفهمیدم...!!!
اگر هم نیومده، کی میاد!؟!؟؟تاریخ دقیق
بقول یکی از دوستان دیگه باید فوتبال واقعی رو از رو این شبیه سازی کرد:d:dهر روز Real تر از دیروز! ایول
خب علتش اینه که PES لایسنس لیگ قهرمانان رو خریده و به صورت انحصاری در اختیار کونامی هست و فیفا اجازه نداره لوگوهای لیگ قهرمانان ، تروفی لیگ قهرمانان و ... رو توی بازیش استفاده کنه.
در محل نصب بازی ، وارد پوشه ی Game بشید ، بعد از اون وارد fifasetup و بعد فایل fifaconfig.exe رو اجرا کنید . تنظیمات گرافیکی از طریق قسمت Game Settings انجام میشه.