مگه نمیشه؟!! نکنه تو 360 هم همینجوریه؟!!آقا یه پچی چیزی نیست که بشه تو مسابقات لیگ آب و هوا رو تغییر داد؟؟من جدا نمیدونم معنی این کارای ea چیه
این سوال منم هست اگه کسی چیزی میدونه به ما هم بگهآقا یه پچی چیزی نیست که بشه تو مسابقات لیگ آب و هوا رو تغییر داد؟؟من جدا نمیدونم معنی این کارای ea چیه
آقا یه پچی چیزی نیست که بشه تو مسابقات لیگ آب و هوا رو تغییر داد؟؟من جدا نمیدونم معنی این کارای ea چیه
اگه منظورت تو career mode هست که اصلا دلیلی نداره تغییر بدیم. بازیا تو ساعات مختلف شب و روز و بنا به فصل ها و ماهها تو آب و هواهای مختلف برگذار میشه. کاملا طبیعیه که!
مشکل اینه که همش روزه...آیا واسه دوستان شده شب هم باشهوقتی تو سال 2011 میشد این کار رو کرد و امسال نمیشه ، برای بعضی از فیفا فن ها خوشایند نیست که خب طبیعی هم هست.
نه خوب من منظورم تورنمنت هست.همش هم روز میاره.به خدا این ea مغزش تاب داره.یکی نیس بگه آخه مردک زبون نفهم،به تو چه ربطی داره من میخوام صبح بازی کنم یا نصفه شب؟اگه منظورت تو career mode هست که اصلا دلیلی نداره تغییر بدیم. بازیا تو ساعات مختلف شب و روز و بنا به فصل ها و ماهها تو آب و هواهای مختلف برگذار میشه. کاملا طبیعیه که!
دوست عزیز واسه شما فقط تو تورنمنت روز میاره یا توی carrer mode شب هم داره...راستش من فقط career mode واسم مهمه...نه خوب من منظورم تورنمنت هست.همش هم روز میاره.به خدا این ea مغزش تاب داره.یکی نیس بگه آخه مردک زبون نفهم،به تو چه ربطی داره من میخوام صبح بازی کنم یا نصفه شب؟
مشکل اینه که همش روزه...آیا واسه دوستان شده شب هم باشه
من منظورم لیگ نیست منظورم کل career mode هستش...تو اونم لیگ داره هم جام حذفی هم لیگ های اروپایی اما وقت نکردم فعلا بازیش کنم حالا میخوام بدونم شما که career mode رو بازی کردی و احتمالا یک فصل هم تموم کردی چندتا بازیاش شب بوده و چندتاش روز؟؟؟؟توی لیگ نشده تا حالا :d
مرسی EA :d
ولی توی Career Mode با رئال که بازی کردم اولین بازی رسمی فینال سو*پر کاپ ِ اسپانیا با بارسا بود که توی شب هم بود.
با سلام یه مشکلی دارم شاید خندتون بگیره... تو منیجر مود میخوام کامپیوتر با کامپیوتر بازی کنه و خودم مربیگری کنم ولی نمیشه و پیغام میده باید کنترل یه طرف رو انتخاب کنیم تا fifa10 میشد از او به بعد نمیشه... کسی راه حلی داره؟
سلام من تازه شروع به بازی فیفا کردم.. توی نسخه جدید(2012) من با ضربدر دسته ی خودم به توپ و بازیکن حریف نزدیک میشم ولی نه اونقدر که توپ رو بتونم ازش بگیرم.. باید چکار کنم؟ اخه اینجوری زیاد گل میخورم..
منم دقیق همین مشکل دارم لطفا کمک کنید ممنوندوستان آموزشی واسه دفاع به شیوه جدید وجود نداره؟؟! به جز اونی که اول بازی خود فیفا میذاره ... ممنون
سلام دوست من آره متاسفانه از فیفا 11 این قابلیت را برداشتن من فکر میکردم تو فیفا 12 برش میگردونن اما متاسفانه اینم مثل 11 نمیشه؟؟؟؟
سلام دوست من آره متاسفانه از فیفا 11 این قابلیت را برداشتن من فکر میکردم تو فیفا 12 برش میگردونن اما متاسفانه اینم مثل 11 نمیشه