سلام.
من نسخه دمو رو که بازی کردم ، بازی خیلی لگ داشت و هی گیر میزد ...
می خواستم ببینم تو نسخه اصلی درست شده یا نه ؟؟؟
ممنون.
ممنون بابت پاسخ دادن.پس با این تفاصیری که شما میگی نسبت به سال قبل پیشرفت داشته.:dسلام اشکان جان
من هنوز نگرفتم بازیو ، ولی با نسخه ی قبلی PC فراوون تفاوت داره ... یه جورایی نسخه ی قبلی PC ترکیب نسخه ی Fifa 10 و چند تیکه ی خیلی کوچیک از Fifa WC 2010 کنسول ها بود.برای همین نسبت به نسخه ی قبلی PC خیلی تفاوت کرده.ولی نسبت به Fifa 11 ـه کنسول از نظر گیم پلی خیلی تغییر نکرده فقط Tactical Defending اضافه شده که خیلی ها بعد از نیم ساعت دوباره به حالت Legacy تغییرش میدن و مثل قبل بازی میکنن (سخته کار کردن باهاش).
از نظر گرافیکی هم زیاد فرق خاصی نکرده ، یه مقدار فیس ها بهتر شدن و البته بازی توی صحنه های آهسته FPS Cap نداره مثل پارسال و روی 60 فریم فیکس هست.
ممنون بابت پاسخ دادن.پس با این تفاصیری که شما میگی نسبت به سال قبل پیشرفت داشته.:d
سلام.
این مشکل رو من همیشه با فیفا داشتم امسال هم دارم.من نمیدونم فیفا کی میخواد این رو درست کنه.من هیجوقت نتونستم از دسته ی ps2 توی بازی استفاده کنم چون همش گزینه ها بالا و پایین میره و هیچ کاری نمیشه کرد.هر کاری هم کردمدرست نشده.گندشون بزنم بابا.
اگه کسی راهی چیزی میدونه ارایه بده.
با سلام
من یه سوال داشتم لطفا جواب بدین
من این بازی رو نصب کردم فقط نمی دونم تنظیمات گرافیکش کجاست.زیاد تو منو ها جستجو کردم ولی پیداش نکردم.هرکی میدونه لطفا بگه
با تشکر
بچه ها بازی لیگ قهرمانان اروپا رو که میبینید خودتون قضاوت کنید کدوم بیشتر شبیه به این دو بازی هست fifa یا pes
یکی که بازی کرده بگه گزارشگر قبلیه یا عوض شده ممنون میشم
با سلام
من یه سوال داشتم لطفا جواب بدین
من این بازی رو نصب کردم فقط نمی دونم تنظیمات گرافیکش کجاست.زیاد تو منو ها جستجو کردم ولی پیداش نکردم.هرکی میدونه لطفا بگه
با تشکر