سلام. بلخره بازی کردم. فوق العادست! همه نقل و انتقالاتم انجام شده. من تازه فیفا باز شدم. اولین باره career mode بازی میکنم. واقعا عالی و حرفه ایه! فقط یه اشکال کوچیکش اینه که هر تیمی برداری سال اول رقابت اروپایی نداری. راستی جایی واسه تمرین دادن تیم یا تنظیم نوع تمرین تیم تو career mode به چشم نخورد! نداره؟ راستی گزارش عربی هم نداره!
راستی رفیق! من نمیدونم چجوری باید از صحنه های بازی عکس بگیرم. اگه از career mode عکس میخوای بگو چجوریه بذارم واست.
سلام دوستان عزیز
آقا نسخه ی 360 رو بدانلودیم یا پی سی رو ؟ مثل قدیما نیست که نسخه پی سی پورت شده باشه ؟!
مرسی
من که با مشکل لگ و افت فریم مواجه نشدم! پارسال با فیفا 11 5850 داشتم لگ می زد! امسال با 560 TI لگ ندارم افت فریمم ندارم! رو 1920x1080 حدود 200 فریم هم میده! از 11 بهتر فریم میده! بازی خیلی روونه و اینکههمه این تعریف ها رو بذاریم کنار استیل بازی همون مثه فیفا 11 هست! یعنی منی که یکساله دارم فیفا 11 میرم الانم به راحتی اینو میرم و نه بازی واسم سخته نه مشکل خاصی هست.
رضا گرافیک بازی تغییر خاصی نکرده ، من فکر میکنم یه جورایی افت هم داشته توی بعضی جاها ...پس باید منتظر خیل عظیم پچ ها باشیم !!!!!!!!!!!! کسیان یکه دانلود کردم چندتا عکس از بازی بزارن !! کیفیت چمن چطوره !!! همون طوری کچله !!!!
خوب بروبچس پی سی باز با کنسول فرقی داره یا نه؟
بچه ها الان نسخه سالم و انگلیسی بازی هم اومده ؟
( چون من نسخه 360 را گرفتم ولی نسخه pc را هم میخام بگیرم )